Zakładam ten temat abyśmy mogli się podzielić błędami jakie się pojawiły po dzisiejszej aktywacji form życia. Zgłaszajcie tutaj wszystkie błędy jakie wyłapiecie
Ja sam zacznę od:
1) Mam badanie międzygalaktyczni posłańcy, wykupione na Rock'talach za artefakty. Mam wykorzystane sloty na poszukiwanie form życia 74/100. Ale nie mogę wysłać ani jednej ekspedycji już, cały czas pokazuje się komunikat "wystąpił błąd podczas ostatniego działa" A ostatnie 26 które wysłałem po prostu mi wcięło gdzieś, żadnych raportów, żadnej informacji. Flota zniknęła. Po tym pojawił się ten błąd.
2) Nie mogę rozpocząć lub kontynuować niektórych badań abi stawiać budynków bo dostaje komunikat "obecnie flota toczy walkę". Jest blokada ataków, poza FS nie mam żadnej aktywności flot. O jaką walkę chodzi i czemu nie mogę przed to rozwijać FŻ?
3) Jest aktywny event import/export. Ale nie mogę żadnego odebrać do dostaje ten sam komunikat co w pkt 2, "obecnie flota toczy walkę".
EDIT:
4) nie działa handlarz, nie mogę wymienić surowca
5) zniknęła moja flota z planety, zamiast tego jest komunikat że ciągle walczy.
Ruda czy uda Wam się to naprawić? Czy w związku z tym można przedłużyć blokadę ataków?