Kot Filemon[Exp] & [ALE]JAJA vs. Pusher ~ 1.270.062% TOP 1 PUSH ACS

• Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze. Najpierw tych co nielegalnie chcą handlować kontami w grze, potem pusherów, a dziś jeszcze w międzyczasie się okazało, że ostatnio wyleczyliśmy z gry Kochana, który jest zwykłym multikonciarzem, grającym na dwóch kontach.

Długo zastanawiałem się czy zdradzać kulisy tej akcji, ale stwierdziłem, że to nie ma sensu. Już tłumaczę dlaczego.

W czasie gdy złomowaliśmy konto Bane, gdzie akcja trwała naście godzin, zawierała wiele elementów ponadpodstawowych umiejętności grania w tę grę, dla większości z komentujących tu i tak nie miało to żadnego znaczenia.

Dlaczego? Bo Wasza wiedza i umiejętność jest na zupełnie innym poziomie, stąd Wasze wyssane z palca teorie i przede wszystkim brak zrozumienia tego co się dzieje tak blisko Was. Tak jak dziś ktoś dobrze zauważył, można malować dobrze, lub źle, jak się nie umie malować, to wystarczy się nauczyć, a nie tłumaczyć się, że ktoś używa nielegalnych farb, albo kupuje sobie namalowane gotowe obrazy i oszukuje. Tak jest w większości dziedzin życia, sportowcem też nie każdy jest takim samym, a dzieli ich zaangażowanie, poświęcenie, determinacja, spryt i otoczenie.

By jednak rozwiać trochę wątpliwości, to żadnej zmiany właściciela konta nie było, a jako obrońca gra cały czas Blues, który jak wielu innych nie potrafi sobie poradzić z porażką. W przeciwieństwie co do niektórych z Was, my potrafimy poddać obserwacji daną jednostkę i przeanalizować wszystko, a nie tylko uwierzyć na słowo.

Zastanawiające jest to, że mi jako "paczkomatowi" mało kto wierzy w to co piszę, ale jak inny paczkomat (w tym przypadku Blues) napisze, że sprzedał konto to każdy już łyka jak pelikan, ale cel uświęca środki, więc byle obnażyć Balboe jesteście skłonni uwierzyć we wszystko co tylko chcecie.

Jeśli ogarniecie trochę więcej niż FAQ w grze to zrozumiecie chociaż część naszych działań.

Tymczasem dajecie nam sporo motywacji do dalszej walki z oszustwem i niesprawiedliwością. Dziękujemy za słowa wsparcia, dziękujemy, że jesteście i wierzymy, że nas nie zawiedziecie i tym razem.

Wasz ulubiony team!

Dnia 16-11-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kot Filemon [Exp]

Pancernik 664.843

Reaper 108.115

Pathfinder 2.766

Agresor JAJA [ALE]

Lekki myśliwiec 939.536

Ciężki myśliwiec 3.053

Krążownik 276.636

Okręt wojenny 100.095

Pancernik 810.063

Reaper 300.000

Obrońca Pusher

Lekki myśliwiec 505

Krążownik 2

Okręt wojenny 18.099

Satelita słoneczny 35.900

Niszczyciel 70.157

Gwiazda Śmierci 6.532

Pancernik 16

Crawler 1.021

Reaper 300.641

Pathfinder 7

Wyrzutnia rakiet 20.000

Lekkie działo laserowe 20.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Kot Filemon [Exp]

Pancernik 523.484 ( -141.359 )

Reaper 89.704 ( -18.411 )

Pathfinder 1.938 ( -828 )

Agresor JAJA [ALE]

Lekki myśliwiec 642.342 ( -297.194 )

Ciężki myśliwiec 2.061 ( -992 )

Krążownik 192.699 ( -83.937 )

Okręt wojenny 77.457 ( -22.638 )

Pancernik 638.098 ( -171.965 )

Reaper 248.569 ( -51.431 )

Obrońca Pusher

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 42.824.077.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 123.456.755.000 jednostek.

At these space coordinates now float 62.800.092.753 metal, 49.008.504.524 crystal and 15.197.614.331 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 43.862.194.753

Kryształ: 31.393.523.524

Deuter: 8.926.416.331

agresor zyskał łącznie 84.182.134.608 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -63.312.553.000

Kryształ: -46.527.756.000

Deuter: -13.616.446.000

obrońca stracił łącznie 123.456.755.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited 2 times, last by Balboa ().

• pomijając to paplanie o tym jak to wspaniale umiecie grać a inni nie umieją dostrzec waszego geniuszu, proszę o konkretną odpowiedź na 1 pytanie:

Skoro walczysz/walczycie z oszustami to dlaczego dostałeś/dostaliście bana?

ban jest konsekwencją łamania regulaminu, a więc oszustwa, a ktoś, kto oszukuje jest oszustem...

• Życzę Wam wszystkim randomowym gam..niom żebyście mieli taka sytuację życiowa gdzie możecie paczkować bez poczucia winy. Wtedy więcej surki dla nas ;)

Co do tych którzy mówią, że to oszustwo to jazda do supportu pisać tickety ;)

Co do tego ile trzeba zeby takie akcje robić.. mi to zajęło ponad 1000 st. A jeszcze jak miałem tylko 200-300 to byłem tak naprawdę noobem. Eksperci od expow z 6 st.. ;))

Klapcie dziobami czekamy ;)

A Ty blues w weekend się widzimy ;)

• pomijając to paplanie o tym jak to wspaniale umiecie grać a inni nie umieją dostrzec waszego geniuszu, proszę o konkretną odpowiedź na 1 pytanie:

Skoro walczysz/walczycie z oszustami to dlaczego dostałeś/dostaliście bana?

ban jest konsekwencją łamania regulaminu, a więc oszustwa, a ktoś, kto oszukuje jest oszustem...

Na to pytanie Ci odpowiem:

Ban był za bash. 7/6 Pozdro

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Nawet nie dostrzegłem spadku PKT

https://i.imgur.com/MhHI3n3.png

Z opisu wnioskuje obserwacja to ten wasz pro elo poziom bo myślałem że lotka w układzie skrócenie telepka za anty i jazda w 6min, pewnie najczęściej mało skutecznie wtedy moon killing i fale czyszczące pod które znalezienie podstawki to jak znaleźć w sporcie drugiego Messiego.

Co do obserwacji nie wiem czy dozwolona ale pewnie tak wygląda.
    https://chromewebstore.google.…heacgdkkkhbjipaomkn?hl=pl

Obrońca mógł ustawić nick "spushowany"

że ostatnio wyleczyliśmy z gry Kochana, który jest zwykłym multikonciarzem, grającym na dwóch kontach.

Podasz jakiś dowód?

Macie już kogoś w supporcie czy próbujecie wrzucić? czekam na bana w takim razie bo dowody muszą być wręcz pogrążające...

Zohanika odbanowali a czytałem gdzieś że też ban za Bash tak krótko? czy załatwione? paczka czekoladek a może kupony tureckie.

• Balbinka kozaczy bo wrzucil $$$ gdyby nie bylo anty i paczek to wgl by nie siedzial na ogejmie znalazl by inna gre by sie dowartosciowac i sie smiac z tych ktorzy graja normalnie bez wrzucania $$ ;) pewnie po tym STejku monitor bialy xdd ;)

• Balbinka kozaczy bo wrzucil $$$ gdyby nie bylo anty i paczek to wgl by nie siedzial na ogejmie znalazl by inna gre by sie dowartosciowac i sie smiac z tych ktorzy graja normalnie bez wrzucania $$ ;) pewnie po tym STejku monitor bialy xdd ;)

Po co w ogóle komentujecie te jego ST, sami karmicie trola;-)Każdy ma wyrobione zdanie na temat tego gościa, olać jego posty, sam sobie będzie odpisywał jaki to jest Pro elo gracz.Jeśli o mnie chodzito może nawet brac kredyt i ładować kasę w CYFERKI za które i tak nic nie dostanie.Za jakiś czas i tak nikt nie będzie pamietał gościa który nie ma życia.

• Dokladnie, po co komentowac. Jak będą wrzucali st i 0 komentarzy to im się znudzi a tak mają pożywkę i satysfakcję :)

Odnośnie starcia to spamowanie sondami przed atakiem jest obecnie legalne? Sam już nie wiem GO raz pozwalają raz nie..

• więc mówisz że nie doliczyłeś do 7? Prosty błąd, może się zdarzyć, choć wybitnemu graczowi nie powinno...

Mogę tylko przywołać fakt, że ofiara Zohana zgłosiła bash do supportu a on dostał bana na 1 dzień. Więc GO ciekawie przydziela te kary jeśli to faktycznie był bash (dostałeś chyba ponad tydzień)...

• Mogę tylko przywołać fakt, że ofiara Zohana zgłosiła bash do supportu a on dostał bana na 1 dzień. Więc GO ciekawie przydziela te kary jeśli to faktycznie był bash (dostałeś chyba ponad tydzień)..

zgadza sie za bash. Kara obrzydliwie smieszna jak na to ze ktos perfidnie lamie regualmin przez co ktos inny traci cala flote ( biedak nie mogl zniesc ze 6 razy probowal zniszczyc moona i sie nie udalo a 3 jego lotki kazda po 25gs spadly) to sobie stwierdzil ze dzien odpoczynku od gry to mala kara jak na taki profit

• Mogę tylko przywołać fakt, że ofiara Zohana zgłosiła bash do supportu a on dostał bana na 1 dzień. Więc GO ciekawie przydziela te kary jeśli to faktycznie był bash (dostałeś chyba ponad tydzień)..

zgadza sie za bash. Kara obrzydliwie smieszna jak na to ze ktos perfidnie lamie regualmin przez co ktos inny traci cala flote ( biedak nie mogl zniesc ze 6 razy probowal zniszczyc moona i sie nie udalo a 3 jego lotki kazda po 25gs spadly) to sobie stwierdzil ze dzien odpoczynku od gry to mala kara jak na taki profit

Bash był za 7-krotny atak na księżyc?

Bash był za 7-krotny atak na księżyc?

O ile mi wiadomo kara za bash to 3 dni. Tak poza tym to jak na nowe uni to % z kosmosu, tak samo jak sklad floty obroncy...

• Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze.

Ten tekst to mnie rozwalił, zabrzmiało jak wystąpienie I sekretarza KC PZPR:trollface::trollface:Znalazł się obrońca uciśnionych:)

Gość, który komentuje moje ST, nawet po kilka komentarzy w jednym temacie, pisze innym, że po co komentują mpje starcia.

Podnosicie poprzeczkę moi drodzy, naprawdę muszę się coraz mocniej starać przy Was, nie zawodzicie mnie.

• Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze.

Ten tekst to mnie rozwalił, zabrzmiało jak wystąpienie I sekretarza KC PZPR:trollface::trollface:Znalazł się obrońca uciśnionych:)

Gość, który komentuje moje ST, nawet po kilka komentarzy w jednym temacie, pisze innym, że po co komentują mpje starcia.

Podnosicie poprzeczkę moi drodzy, naprawdę muszę się coraz mocniej starać przy Was, nie zawodzicie mnie.

Ja tutaj żadnego komentarza nie widzę, pisałem do innych odbiorców, po co się udzielasz;-)

• shjjjeet, push nad pushami ale na pewno admini przymkna oko na to :) bym zgarna to pz to moze by mi wystrarczylo na oddanie surki za mojego pusha hahahha koza domson graty ziomki 2 w 1 na tych kontach sobie gracie i juz nikt nie wie kim jest, uni skreslone i do smietnika ale spokojnie juz jest nowe i zgadnijcie kto top1 :D

• Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze. Najpierw tych co nielegalnie chcą handlować kontami w grze, potem pusherów, a dziś jeszcze w międzyczasie się okazało, że ostatnio wyleczyliśmy z gry

W czasie gdy złomowaliśmy konto Bane, gdzie akcja trwała naście godzin, zawierała wiele elementów ponadpodstawowych umiejętności grania w tę grę, dla większości z komentujących tu i tak nie miało to żadnego znaczenia.

WOW .... to na mnie potrzebne były umiejętności ? nie no zniszczenie księżyca , włączenie nagrywania ekranu i uruchomienie odświeżacza strony plus na koniec dopakowanie floty za kasę to faktycznie mega umiejętności Kris , chylę czoło przed tak ponadprzeciętnymi umiejętnościaciami .. jesteś mistrz normalnie , tylko może wyluzuj bo zejdziesz na serce jak zaczniesz tak się wysilać z tymi mega kosmicznymi umiejętnościami .

Kolejna akcja , klaskać czy płakać ?

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.