[CLE] Challenge 420 701% vs [UFO] Ukryta Flota Obcych ​ 0.00% Zakończona

1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana:

[CLE] Challenge vs [UFO] Ukryta Flota Obcych

2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają:

-

3. Preferowany system liczenia:

a) system procentowy z niszczeniem księżyców

4. Warunki zakończenia wojny:

1 miesiąc od daty wypowiedzenia wojny (data wypowiedzenia 09.11.2023, data planowanego zakończenia: 09.12.2023)

5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny:

Minimalna RW = 1% bo farmerzy

6. Stosunek do RW z ACS:

a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie.

7. Powody (nie sa wymagane)

Pobawmy sie cos :ban:

W imieniu CLE ogłaszam wojnę sojuszowi UFO AKA Ukryta Flota Obcych. Niech wasze satki spoczywają w pokoju.

Pozdrawiam Xearo :*

• dziwnie zaczęła się ta wojna, najpierw musimy oczyścić atmosferę, pozbyliśmy się jednego kreta który sypał równo każdą pozycję i logowania, jeden możliwy kret też wyleciał

zbyt dużo było okoliczności które wiedzieli tylko sojusznicy, najpierw Vincento który chciał się pozbyć floty bo kończył grę i robiliśmy mu pogrzeb, a jak dał znać gdzie stoi flota w sojuszu i że idzie do roboty, cyk CLE wpada z ST, dzisiaj to samo z KalEl poszło info gdzie robi fs'a bo chwalił się że zbadał dopiero GSa i testuje, jego błąd że zrobił tak ryzykownego fs'a, ale info nie mogło w trakcie dnia tak szybko wyjść ;) lub wysyłam Miecha na akcje a CLE już się świeci w układzie ;)))

także teraz będzie Wam trudniej nas znaleźć, mamy nadzieję że to wyrówna szanse

teraz zbieramy siły, niektórzy taktyczny szybki urlopik na strategię, a my może podziałamy jeszcze z jakimś paktem lub sami damy radę

a ten 1% za farmerstwo to zniewaga heh :p

• No Wąski teraz to mi zaimponowałeś :D

Zaczyna się gadka widzę.

W takim razie, pogadajmy co powiesz na to jak zdradzę Ci z dobrego serca, że masz jeszcze na moje oko 2ch kretów.

Maverick[CLE] & Knot[CLE] & Iceman[CLE] vs. KalEl[UFO] & Nocna Furia[UFO] ~ 200 550%

ZACZYNAMY

• Ale kupa. My serio w wojnę się bawimy? 💩

1. CatchMeIfYouCan wbrew pozorom UFO to sojusz zgrany. Bardziej niż się po cyferkach wydaje. Tylko chyba mają jakieś problemy kadrowe, które próbują na nas przelać.🤔

2. prezes limit od 1% nie jest żadną zniewagą. Każdy z Waszych sojuszników będzie w stanie dołożyć ewentualną cegiełkę.

3. KalEl nie pierwszy raz leciał na PZ. Tej nocy znikły 2 lokalizacje i trzeba było wesprzeć się GSami, bo nie było pewności. Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że wysłał pozycję i czas fsa w sojuszu ludziom, o których nie ma pojęcia? :beaten: W takim wypadku gratuluję i nie mam pytań, ale jak nie masz pewności to nie oskarżaj proszę.

• Iceman[CLE] vs. KalEl[UFO] ~ 29.953%

Iceman[CLE] vs. KalEl[UFO] ~ 558%

Iceman[CLE] vs. KalEl[UFO] ~ 3.245%

Iceman[CLE] vs. KalEl[UFO] ~ 928%

• Krecik w formie

Maverick[CLE] vs. Monika2996[UFO] ~ 10.487%

Maverick[CLE] vs. Monika2996[UFO] ~ 27%

• Jako sekretarka/krecik sojuszu CLE , prosił bym o przejęcie przezemnie tematu wojny CLE vs UFO wakat czy mogł byś przyznać mi prawa do edytowania % w temacie ?

ps.Kolejne uzycia kryptonitu na slynnym supermanie pod spodem.

[CLE]Maverick vs. [UFO]KalEl - 3897.55%

[CLE]Megan vs. [UFO]KalEl - 3931,35% + 565,67% (jako ze megan zebrala wszystko za jednym zamachem zaznaczam w konwerterze ze agresor zebrał zlom lecz pod rw wklejam tekst)

[CLE]Knot vs. [UFO]KalEl - 3370,43%

• Maverick [CLE] vs. YoToCzua [UFO] ~ 532%

Adam [CLE] vs. KalEl [UFO] ~ 454%

Adam [CLE] vs. KalEl [UFO] ~ 610%

• Megan [CLE] vs. Monika2996 [UFO] ~ 2.717%

• Adam [CLE] vs. Xaero [UFO] ~ 30.304%

• Maverick [CLE] & Megan [CLE] vs. Skorpion87 [UFO] ~ 118.679%

Megan [CLE] & Maverick [CLE] vs. Skorpion87 [UFO] ~ 9.892%

• Termin zakończenia wojny upłynął, sprawdzę czy wynik wojny aktualny i ewentualnie poprawie.

Temat zamykam.

EDIT==>

Podliczony wynik

[CLE] Challenge 420 701% vs [UFO] Ukryta Flota Obcych 0.00%