error

• pojawił się nowy błąd wraz z aktualizacją :beaten:

Otóż nigdzie nie ma zakazu kliknięcia dwukrotnie w jedną zakładkę lub w dwie różne zanim strona się przeładuje. Teraz taka akcja wywołuje error. Dosłownie ... W linku pojawia się końcówka z zapiskiem "error=1 "

https://zapodaj.net/7e201c25d7e65.jpg.html

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Error 404 na Ymir - tylko:!::!:

Hmalia, Weywot i Umbra bez tego problemu, więc nie mówcie, że to coś u mnie... Inne strony też działają poprawnie. Z telefonu też nie da się zalogować. Jak w tym czasie (bo np. u niektórych działa poprawnie) ktoś mnie zezłomuje, to flota zostanie mi zwrócona.

Nie ukrywam, że zastanawiam się, czy po tych wszystkich błędach jakie nam zostały zaserwowane, nie pożegnać się z ogame. W Internecie znajdę masę podobnych gier...

Jestem zła...:cursing:

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Error 404 na Ymir - tylko:!::!:

Hmalia, Weywot i Umbra bez tego problemu, więc nie mówcie, że to coś u mnie... Inne strony też działają poprawnie. Z telefonu też nie da się zalogować. Jak w tym czasie (bo np. u niektórych działa poprawnie) ktoś mnie zezłomuje, to flota zostanie mi zwrócona.

Nie ukrywam, że zastanawiam się, czy po tych wszystkich błędach jakie nam zostały zaserwowane, nie pożegnać się z ogame. W Internecie znajdę masę podobnych gier...

Jestem zła...:cursing:

Dodam, że to już drugi raz... W każdym razie ja zauważyłam drugi raz... :cursing:

Wróciło...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Maria Czubaszek

8)

• No to teraz okazuje się, że mam wysłanych 6 ekspedycji i widać, że jest 6/6 ale liczba flot się ne zgadza, jest ich 4... jestem naprawdę bliska zakończenia zabawy z ogame, myślę, że nie tylko ja... zaczynam mieć dość...

Maria Czubaszek

8)

• No to teraz okazuje się, że mam wysłanych 6 ekspedycji i widać, że jest 6/6 ale liczba flot się ne zgadza, jest ich 4... jestem naprawdę bliska zakończenia zabawy z ogame, myślę, że nie tylko ja... zaczynam mieć dość...

To jest zabawa dla wytrwałych. Są też jednostki które wysyłają 25/27 flot a mają 28 według systemu. Nie ma co się zniechęcać, trzeba być cierpliwym. KAŻDA AKTUALIZACJA MA POPRAWIĆ STANDARD UŻYWANIA OGAME XDDDDD

• Jak sam zauważyłeś "KAŻDA AKTUALIZACJA MA POPRAWIĆ STANDARD UŻYWANIA OGAME XDDDDD" a póki co jest coraz gorzej...:cursing:

Maria Czubaszek

8)

• Jak sam zauważyłeś "KAŻDA AKTUALIZACJA MA POPRAWIĆ STANDARD UŻYWANIA OGAME XDDDDD" a póki co jest coraz gorzej...:cursing:ZZda

Zdajesz sobie sprawę, że moja wypowiedź była do granic ironiczna?

No nie zauważyłam, za słabo to zaznaczyłeś... albo ja jestem zbyt zła żeby to zauważyć...

Maria Czubaszek

8)

• Ale Wy wiecie, że mówicie o zupełnie innym błędzie, niż ten co ja zgłaszałam? Który z resztą został naprawiony i temat być powinien zamknięty :>

Ja nie zgłaszałam error 404 not found, tylko taki, że jak się zrobiło double click lub zanim strona przeładowała nasze żądanie kliknęło się w inny odnośnik to wyskakiwał error w linku odnośnika. Taki zwykły, po prostu :P

(link w 1 poście)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Zgłosiłam to do GF

Już floty nie powinny wisieć.

Na wolne działanie już nie pomogę :)

Dzięki ciap:love:, już nie wiszą... trochę mnie już poniosło...

Maria Czubaszek

8)