Lagi na Thuban

• Czy jest szansa bo zbliżają się święta....

Że szanowny suport ...zrobi coś żeby poprawić wydajność gry???

Serwer ma taką zwieche jak wasi programiści z formami życia na starych uni..

• Panowie, nie wymagajcie tak wiele. Jeśli na uni gra aktywnie ponad 50 osób, to przecież ma prawo mulić i wywalać z sesji. Najważniejsze, że działa kupowanie anty.

Nie wiem czy to sarkazm czy nie, jesli nie to chyba nie grales w Ogame w czasach świetności, kiedy w dniu otwarcia server był przepełniony bo bylo po kilkanascie tysięcy graczy. I o dziwo wtedy tak nie muliło jak to ma miejsce teraz :)

• Panowie, nie wymagajcie tak wiele. Jeśli na uni gra aktywnie ponad 50 osób, to przecież ma prawo mulić i wywalać z sesji. Najważniejsze, że działa kupowanie anty.

Nie wiem czy to sarkazm czy nie, jesli nie to chyba nie grales w Ogame w czasach świetności, kiedy w dniu otwarcia server był przepełniony bo bylo po kilkanascie tysięcy graczy. I o dziwo wtedy tak nie muliło jak to ma miejsce teraz :)

Tu się z Tobą zgodzę, ale wtedy też nie było tylu niepotrzebnych obrazków, dymków z opisem i wielu innych udziwnień co teraz. To tak jak z nowymi samochodami, czym więcej badziewi napchają tym więcej kontrolek na desce się świeci;-)

• Nie wiem czy to sarkazm czy nie, jesli nie to chyba nie grales w Ogame w czasach świetności, kiedy w dniu otwarcia server był przepełniony bo bylo po kilkanascie tysięcy graczy. I o dziwo wtedy tak nie muliło jak to ma miejsce teraz :)

no wiesz..... teraz jest najnowszy silnik :) :)

może by zrobić opcje kto chce bez lągów to dodatkowo anty kupić musi :)

Tu się z Tobą zgodzę, ale wtedy też nie było tylu niepotrzebnych obrazków, dymków z opisem i wielu innych udziwnień co teraz. To tak jak z nowymi samochodami, czym więcej badziewi napchają tym więcej kontrolek na desce się świeci;-)

I tu masz racje. Ja jednak chyba za stary jestem bo wolalbym jezdzic starym Polonezem niż super nowoczesnym :D Tam jak sie cos zepsulo naprawiło sie samemu a w nowoczesnym nie wiesz za ktore kabelki chwytać :D

Oczywiście, że sarkazm. Wróciłem tu po ponad 10 latach. I pamiętam czasy jak trzeba było się spieszyć z założeniem konta na nowym uni, bo nie było miejsca. Jak grało tysiące ludzi i wszystko pięknie chodziło.

Na zdrowy rozsądek, technologia poszła do przodu, większe doświadczenie, a jednoczenie mniejszy ruch, a tutaj jest dużo gorzej. Każda zmiana na gorsze. Tu ludzie się modlą by nie było zmian, bo nie wiadomo co zepsują.