Czy jest szansa bo zbliżają się święta....
Że szanowny suport ...zrobi coś żeby poprawić wydajność gry???
Serwer ma taką zwieche jak wasi programiści z formami życia na starych uni..
Czy jest szansa bo zbliżają się święta....
Że szanowny suport ...zrobi coś żeby poprawić wydajność gry???
Serwer ma taką zwieche jak wasi programiści z formami życia na starych uni..
Oni tylko kasę zbierają za anty a lagi maja gdzieś. Nie da się w ogóle grać
Wolno mieli na kalyke również.
Panowie, nie wymagajcie tak wiele. Jeśli na uni gra aktywnie ponad 50 osób, to przecież ma prawo mulić i wywalać z sesji. Najważniejsze, że działa kupowanie anty.
Panowie, nie wymagajcie tak wiele. Jeśli na uni gra aktywnie ponad 50 osób, to przecież ma prawo mulić i wywalać z sesji. Najważniejsze, że działa kupowanie anty.
Nie wiem czy to sarkazm czy nie, jesli nie to chyba nie grales w Ogame w czasach świetności, kiedy w dniu otwarcia server był przepełniony bo bylo po kilkanascie tysięcy graczy. I o dziwo wtedy tak nie muliło jak to ma miejsce teraz
Nie wiem czy to sarkazm czy nie, jesli nie to chyba nie grales w Ogame w czasach świetności, kiedy w dniu otwarcia server był przepełniony bo bylo po kilkanascie tysięcy graczy. I o dziwo wtedy tak nie muliło jak to ma miejsce teraz
Tu się z Tobą zgodzę, ale wtedy też nie było tylu niepotrzebnych obrazków, dymków z opisem i wielu innych udziwnień co teraz. To tak jak z nowymi samochodami, czym więcej badziewi napchają tym więcej kontrolek na desce się świeci;-)
no wiesz..... teraz jest najnowszy silnik
może by zrobić opcje kto chce bez lągów to dodatkowo anty kupić musi
tu podobny temat Gra staje się niegrywalna
Tu się z Tobą zgodzę, ale wtedy też nie było tylu niepotrzebnych obrazków, dymków z opisem i wielu innych udziwnień co teraz. To tak jak z nowymi samochodami, czym więcej badziewi napchają tym więcej kontrolek na desce się świeci;-)
I tu masz racje. Ja jednak chyba za stary jestem bo wolalbym jezdzic starym Polonezem niż super nowoczesnym Tam jak sie cos zepsulo naprawiło sie samemu a w nowoczesnym nie wiesz za ktore kabelki chwytać
Oczywiście, że sarkazm. Wróciłem tu po ponad 10 latach. I pamiętam czasy jak trzeba było się spieszyć z założeniem konta na nowym uni, bo nie było miejsca. Jak grało tysiące ludzi i wszystko pięknie chodziło.
Na zdrowy rozsądek, technologia poszła do przodu, większe doświadczenie, a jednoczenie mniejszy ruch, a tutaj jest dużo gorzej. Każda zmiana na gorsze. Tu ludzie się modlą by nie było zmian, bo nie wiadomo co zepsują.