gratulacje obrony , chce tylko zauważyć , że Ci " najwięksi wrogowie " jakoś nie urządzają pyskówek , wciągania rodziny do gry , czy innych nie potrzebnych akcji . Ktoś kupuje paczki - na zdrowie , ktoś kupuje konta - na zdrowie . Polacy to taki naród , że każdy jest księgowym osoby która ma coś czego on nie ma lub przez to w jakiś sposób czuje się pokrzywdzony. Przestańcie liczyć innym kasę a skupcie się na grze , i tyle , nikt nikomu nie karze grać w grę , gdzie kasa stanowi o sile ale też ta gra umożliwią osiąganie dobrych wyników beż kasy. Tyle ode mnie . Spawacz , Ty lamo SZO
NINJA::: SPAWACZ [GIGANT] vs. SharkAttacK [Q2DM1] ~ 478386.53%
- Dom
- Closed
-
-
Coście tak na Sobieskiego wsiedli? Oczywiste jest, że będzie bronił kolegi, bo po to są koledzy i sojusznicy.
Ja też stoję po stronie Spawacza, bo uważam, że jest w porządku, mimo wszystkich swoich wad, których (być może) ma nawet więcej niż inni
Do tego jeszcze jest pijakiem i łobuzem, ale go lubię od zawsze. I Sobieskiego też.
Spawi, paczkomacie i pijaku, do boju!
-
Siemasz Bobro!!!
Zobacz jakie tu jaja są .
Ja sobie tylko czytam ,
I się śmieje 😂
nie chce mi się drążyć tematu ,Skoro już pisałem na początku
Jaki jest problem
Nie będę się powtarzać
A co do paczek ,
Oskarżają mnie o paczki , a nie zauważyli ze mam nowe konto od znajomka które jest na 26miejscu eco na tym uni !!!!!
I było tu od cholery paczek i surowców 🤭
Ja je tylko wydaje
-
Temat przeczyszczony z offtopicu. Nie ma potrzeby dyskutować na temat kto skąd jest, 'przechwalając' się kto jest bardziej polakiem. Skupcie się na starciu.