Anty x9
-
- 10.1.0
- Avinashi
- Closed
-
-
Zrabowano: 3.240 Antymateria. o 7:37 na rosie
A na innym uni po staremu
-
-
Na saros również:
Wynik ekspedycji x:xxx:16 23.07.2023 09:04:33
Od: dowódca floty
Nasza ekspedycja przechwyciła statek-widmo, który transportował małą ilość Antymaterii. Nie znaleźliśmy żadnych wskazówek odnośnie losu załogi statku, ale nasi technicy zdołali odzyskać Antymaterię.
Zrabowano: 317 Antymateria.
Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Zgłoszone.
-
Anty 9x jak nazwa wskazuje działa na uni 9.x
-
Anty 9x jak nazwa wskazuje działa na uni 9.x
to niech dadzą tam, anty 10x może zadziała?
-
Faktycznie wygląda na to, że działa tylko na uniwersach z wersją 9...
-
Na u68 też nie działa wiadomość w grze o evencie otrzymałem o 5 rano :
Wynik ekspedycji 23.07.2023 06:18:59
Od: dowódca floty
Ekspedycja znalazła trochę Antymaterii.
Zrabowano: 371 Antymateria.
Żalosna jest ta wersja 10.x, a ten kto zadecydował o jej wgraniu na servery w tym stanie jeszcze bardziej ( bez obrazy ale to stwierdzenie niekompetencji ). Moim postem gdy wskazałem że są lagi 3 tygodnie temu nikt się nie zainteresował uważaliście pewno że noob coś wymyśla a problem nawet po zmianie servera nadal istnieje i ja "programistów" ( to obraza dla kompetentnych programistow przepraszam ) tej gry teraz traktuje tak samo.
-
Faktycznie wygląda na to, że działa tylko na uniwersach z wersją 9...
Kiedy możemy się spodziewać w końcu normalnej gry (powrotu do wersji 9.x)?
Po wprowadzeniu nowej wersji nie zauważyłem żadnej zmiany poza ciągłymi problemami: lagi, kłopoty w wysyłaniem flot, co chwilę wywalanie z gry do lobby...
-
No teraz przyniosła ponad 3 k Anty, ale pytanie czy te expy które przyniosły po 3xx Anty zostaną jakoś oddane? Czy sory memory?
-
Nie zostaną zwrócone.
-
.
Szkoda godać
.
-
-
Nie napisze bo tak "dzialaja" nic nie załatwiają.
-
chcialem zauwazyc ze event na 40% moonchance tez nie dziala wedlug oficjalnej informacji, ale to chyba nic dziwnego w koncu v10 nas do tego przyzwyczailo