A jednak jest mały zgrzyt - W zakładce "Flota2" Nie działa u mnie Enter (wersja na komputer, przeglądarka Chrome).
EDIT: Działa kombinacja CTRL + ENTER
A jednak jest mały zgrzyt - W zakładce "Flota2" Nie działa u mnie Enter (wersja na komputer, przeglądarka Chrome).
Temat zbiorczy dla Uniwersów Testowych
Taki myczek zmuszający do ruszania myszki
No powiem Ci, żeś mnie teraz zaimponował
Brawa dla tego Pana! Dzięki!
Tak z ciekawości... skoro przebudowali panel floty, to czy przy okazji udało im się naprawić problem z niedostateczną ładownością floty?
Mam zgłoszenia, że nadal się to pojawia.. ale może to chwilowe
Jaja jakieś... wprowadzając wersję 8.0 praktycznie pozbyliście się klonowania flot. Wprowadzając wersję 8.1 przywróciliście tego buga z powrotem... Ciekawe jest też to, że znowu da się wysłać 7 exp w 2 sekundy
Brawa
Nigdy tego nie naprawili, chyba, że dodanie stopPropagation() nazwiemy łataniem dziur. Po podmianie klasy fleetdispacher nadal wszystko działa po staremu, czyli wychodzi na to, że backendu nie ruszyli...
U mnie premii by nie było
Błąd wysyłania floty nie naprawiony a blokada zdjęta fajnie.
dali już te aktualizacje bo miała być poprawiona płynność gry a jej nie widać
mamy lte, światłowody, 5g i inne wynalazki a zwykła gra online chodzi jak ...........(każdy niech sobie doda )
amy lte, światłowody, 5g i inne wynalazki a zwykła gra online chodzi jak ...........(każdy niech sobie doda )
Tu nie chodzi już o prędkość ale to, że nie da się wejść we flota i wyślij i wybrać żadnej misji. I naprawią to ciekawe na kiedy
Ile razy po dzisiejszej aktualizacji wysłałem flotę bez surowców tego nie sposób zliczyć. Trochę się człowiek będzie przyzwyczajał do wyboru prędkości w ostatnim kroku xD
Ruda myślę, że wypadałoby przedłużyć blokadę ataków do czasu naprawienia tych błędów... Bo faktem jest, że wysyłanie floty nie działa u wszystkich i to nie kwestia przeglądarek czy ciastek...
Zgłoszone, problem jest w innych krajach ten sam...
Pisałam o tym Ruda
Jako naczelny hejter wszystkie co robi GF muszę przyznać, że akurat ta zmiana jest git.
Z drugiej strony dziwne uczucie, pół żyćka grało się III etapowym wysyłaniu.
dobra zezłomowalem małą flotkę, gość mi podczas ataku pisał, że nie ma jak uciec bo nie działa mu wysyłanie floty Ja nie odświeżałem bo to zwykły farming na 30 mln, odświeżyłem po ataku, zezłomowałem i co teraz? Bo gość faktycznie był na koncie skoro mi napisał PW 4 minuty przed wlotem
Pisze zgłoszenie do supportu, a tam ogarniają temat.
Pisze zgłoszenie do supportu, a tam ogarniają temat.
zgłoszenia wiszą od około 14 bez odpowiedzi
zgłoszenia wiszą od około 14 bez odpowiedzi
To jest to o czym ja mówiłem kazali pisać mnie tez ticketa tylko sie pytam po co jak tu trzeba działać natychmiast było i nie odblokowywać blokady ataków ale mają to co mają kosmiczne jaja
UF, za 3 razem udało się załadować surowce
Przyzwyczajenia człowieka są straszne!
Mózg mówił "jeszcze surowce, czekaj"
Mięsnie klikały "wyślij"
UF, za 3 razem udało się załadować surowce
Przyzwyczajenia człowieka są straszne!
Mózg mówił "jeszcze surowce, czekaj"
Mięsnie klikały "wyślij"
Na forum EN ktoś zgłaszał, że po wysłaniu flot zawsze zostawało mu troszkę paliwa w punkcie startowym, choć chciał zabrać wszystko.
Dopiero ktoś mu wytłumaczył, co robił źle - najpierw ładował wszystkie surowce, a dopiero później ustawiał prędkość lotu. A załadowany kliknięciem we "wszystkie surowce" deuter się nie odświeża...
Nowy interface jest średnio intuicyjny, a "przyzwyczajenia mięśniowe" dodatkowo nie pomaga