Y2K [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] & KlApKiMoJzEsZa [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. falgor [GORNICY] ~ 102 116,11% BUNKIER TOP1 Uni 68 ;]

• Marchewa odkrył że można już atakować naszych nietykalnych ziomali ;D:D Mad Max dzięki że bez wahania i liczenia w trashu poleciałeś ze mną :D:D Wyszło super :D:D myślałem że straty będą większe. Jest extra , to 4 lot na tego gracza, niestety 50 mld floty nie było w bunkrze jak za 2 pierwszymi lotami kiedy odbiłem się przez błąd w grze. ogólnie For Fun i lecimy dalej ;D:D Lista nietykalnych już nas nie interesuje :lool:

Pozdrawiam !

Dnia 08-07-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Pancernik 10.927.995

Bombowiec 3.031.064

Niszczyciel 515.531

Reaper 2.295.487

Okręt wojenny 3.998.966

Agresor mad max [KOMORNIC]

Pancernik 4.554.252

Bombowiec 2.001.164

Niszczyciel 61.593

Reaper 625.302

Agresor KlApKiMoJzEsZa [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 20

Agresor zygunia [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 5

Obrońca falgor [GORNICY]

Mały transporter 11.935

Duży transporter 20.290

Lekki myśliwiec 29.501

Ciężki myśliwiec 6.076

Krążownik 6.642

Okręt wojenny 1.312

Recykler 248

Sonda szpiegowska 74.105

Bombowiec 1.019

Satelita słoneczny 58.718

Niszczyciel 942

Pancernik 1.005

Crawler 1.565

Reaper 1.829

Pathfinder 1.664

Wyrzutnia rakiet 25.088.888

Lekkie działo laserowe 4.088.889

Ciężkie działo laserowe 42.055.555

Działo Gaussa 111.111

Działo jonowe 1.098.625

Wyrzutnia plazmy 338.888

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Y2K [KOMORNIC]

Pancernik 10.782.930 ( -145.065 )

Bombowiec 2.990.146 ( -40.918 )

Niszczyciel 513.292 ( -2.239 )

Reaper 2.294.834 ( -653 )

Okręt wojenny 3.922.861 ( -76.105 )

Agresor mad max [KOMORNIC]

Pancernik 4.497.962 ( -56.290 )

Bombowiec 1.975.404 ( -25.760 )

Niszczyciel 61.295 ( -298 )

Reaper 625.145 ( -157 )

Agresor KlApKiMoJzEsZa [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 1 ( -19 )

Agresor zygunia [KOMORNIC]

Sonda szpiegowska 0 ( -5 )

Obrońca falgor [GORNICY]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.037.024.719 Metalu, 99.756.812 Kryształu i 4.518.432.818 Deuteru

Agresor stracił łącznie 28.129.244.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 453.369.281.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 5.517.920.400 metalu i 4.693.690.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 5.655.214.349 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.084.144.042 Metalu i 922.201.943 Kryształu

4.138.440.301 Metalu i 3.520.268.501 Kryształu

295.336.057 Metalu i 251.220.756 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

5.517.920.400 Metalu i 4.693.691.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -6.465.399.881

Kryształ: -6.240.700.988

Deuter: 443.682.818

agresor stracił łącznie 12.262.418.051 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -335.115.725.219

Kryształ: -108.862.389.312

Deuter: -15.046.380.818

obrońca stracił łącznie 459.024.495.349 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Obrona po naszych odwiedzinach :

Obrona

• 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifWyrzutnia rakiet19.569.333
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifLekkie działo laserowe2.739.556
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifCiężkie działo laserowe26.074.444
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifDziało Gaussa76.667
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifDziało jonowe879.132
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifWyrzutnia plazmy237.222
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifMała Osłona Ochronna1
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifDuża Osłona Ochronna1
    • 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifPrzeciwrakieta

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• wniosek z tego taki a.nawet dwa

1 . YGrek ma układy i błąd po kilku miesiącach naprawili

2 . Nie tylko GF psuje to grę ale i naprawia

Obstawiam że GF się , że GF boi się krążków Ygreka i Maxa które zostały stuningowane przez LF i mogą lecieć na Berlin, nie ma ich w starciu , może chłopaki już polecieli

GRATULACJE , czas Capone się skończył.

• No ładny bunkier padł dla Y2k to gra teraz to zabawa leci sobie bo poprostu chce coś rozwalić-:) Bo na uni nie ma już pewnie celu który stawił by opór:-]

Gratulacje akcjii już inne bunkry drżą kiedy nastąpi ich kolej

Obrońcy odbudowy ale czy warto w obronę?

• Cóż, szkoda pracy falgora, bo zbudowanie takiego kolosa wymagało znacznie więcej niż floty agresora, ale pewnie wiedział na co się pisze. Co do ataku, to szkoda gadać. Zwykły lot na pałę, na minus, przeciw komuś, kto nie miał możliwości obrony. Małe i słabe, jak cały sojusz Komornic, który dzięki paczkom wyszedł na powierzchnię, korzystając z faktu, że prawdziwi mistrzowie tej gry z PN i 3X najwyraźniej nie zamierzają ładować w nią mamony, zresztą co to za radość kupić sobie flotę...

• skoro nie mają naturalnego przeciwnika to trzeba stać z boku i przyglądać się sytuacji. :]

Taki bunkier ma mały minus, nie lata. :rolleyes2:

Gdybym dostał konto z takim bunkrem to przy dobrym poziomie magazynów sprzedał bym go w cholerę i astro zbadał. :!:

Atakierowi graty :piwko:

Obrońcy przetopienia obrony:rolleyes3:

• Cóż, szkoda pracy falgora, bo zbudowanie takiego kolosa wymagało znacznie więcej niż floty agresora, ale pewnie wiedział na co się pisze. Co do ataku, to szkoda gadać. Zwykły lot na pałę, na minus, przeciw komuś, kto nie miał możliwości obrony. Małe i słabe, jak cały sojusz Komornic, który dzięki paczkom wyszedł na powierzchnię, korzystając z faktu, że prawdziwi mistrzowie tej gry z PN i 3X najwyraźniej nie zamierzają ładować w nią mamony, zresztą co to za radość kupić sobie flotę...

paczki , po co mam kupować paczki i to jeszcze z moim eko jak kosze wszystko na około. Nie wiesz ile raportów wrzucam więc to z paczkami słabe gadanie:D falgor na paczkach wybudował bunkier. Flota naturalna .

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• paczki , po co mam kupować paczki i to jeszcze z moim eko jak kosze wszystko na około. Nie wiesz ile raportów wrzucam więc to z paczkami słabe gadanie:D falgor na paczkach wybudował bunkier. Flota naturalna .

Kosisz, bo nie masz konkurencji. Nie masz konkurencji, bo gra flotą na wynik jest bezsensowna, skoro w dowolnym momencie jakieś beztalencie może kupić sobie surowce wewnątrz gry i cały wysiłek gracza idzie na marne. Do tych co bardziej inteligentnych graczy to już dotarło, do Ciebie jeszcze nie, ale spokojnie, za tytanów intelektualnych nikt nie uważa graczy, którzy wpadli na minus w nieruchomy bunkier.

Rzucę Ci jednak koło ratunkowe - wejdź sobie na Kalyke i na Earth, dwa serwery z prędkością floty x1, spójrz w ranking i zastanów się czy na takim uni mógłbyś wykonać taki lot jak tutaj i czy też byś tak "kosił".

• paczki , po co mam kupować paczki i to jeszcze z moim eko jak kosze wszystko na około. Nie wiesz ile raportów wrzucam więc to z paczkami słabe gadanie:D falgor na paczkach wybudował bunkier. Flota naturalna .

Kosisz, bo nie masz konkurencji. Nie masz konkurencji, bo gra flotą na wynik jest bezsensowna, skoro w dowolnym momencie jakieś beztalencie może kupić sobie surowce wewnątrz gry i cały wysiłek gracza idzie na marne. Do tych co bardziej inteligentnych graczy to już dotarło, do Ciebie jeszcze nie, ale spokojnie, za tytanów intelektualnych nikt nie uważa graczy, którzy wpadli na minus w nieruchomy bunkier.

Rzucę Ci jednak koło ratunkowe - wejdź sobie na Kalyke i na Earth, dwa serwery z prędkością floty x1, spójrz w ranking i zastanów się czy na takim uni mógłbyś wykonać taki lot jak tutaj i czy też byś tak "kosił".

ogólnie geniuszu nie masz pojęcia o grze :D:D i to widać , te paczki z kalyke skąd się wziąły ?? :D:D to odłam z komornic , który powstał poprzez kilka sprzeczek , były tutaj nic nie zrobiły za dużo poszły na kalyke :D:D (polowali też na nas i resztę) nawet kilka razy oberwały na grze. Doczytaj , później się wypowiadaj . Były PN , 3x latałem i tak , kilka złomów zebrałem odbudowałem się i nagle PN i 3x nie ma ... hmmm :D:D ciekawe. Idź do żabki i ogłaszaj swoje teorie spiskowe tam na pewno uwierzą w te brednie.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

CO się tu wyprawia, kto ty jesteś żeby tu wpadać i obrażać. Nie znasz historii tego starcia to sie nie wypowiadaj, ten bunkier z zyskiem miał być już przeorany 2 razy ale przez błędy w grze nie doszło do starcia, stąd teraz jak już naprawili błąd to starcie musiało być zrobione bez względu na koszty.

Nasze floty są zbudowane bez paczek i uczciwą grą. Natomiast ja Cię znam z innego uni i wiem kim jesteś. Oszust, co wykorzystuje zasady gry żeby "zarobić" surke na lewo. Handlowa niedziela, mówi Ci to coś? O grze nawet nie wspomnę, na Xanthusie tyle razy wypalałeś złomy że głowa mała. Wiem też, że masz gadane na każdy temat i zaraz tu wyskoczysz ze swoimi teoriami więc nie będę się już wypowiadał. Wszyscy wiedzą kim jesteś i daruj sobie. Pozdro

• Słychać wycie? Znakomicie!

Nasze floty są zbudowane bez paczek i uczciwą grą. Natomiast ja Cię znam z innego uni i wiem kim jesteś. Oszust, co wykorzystuje zasady gry żeby "zarobić" surke na lewo.

Oszust wykorzystujący Zasady Gry do oszukiwania :) Niezłe.

Też Ciebie pamiętam z Xanthus. Zwłaszcza tego końcowego wała, który skończył się tym, że konto wylądowało na permie, także niżej trochę głowę trzymaj :P

Były PN , 3x latałem i tak , kilka złomów zebrałem odbudowałem się i nagle PN i 3x nie ma ... hmmm :D:D ciekawe.

Zgadzam się, ciekawe. Myślisz pewnie, że Twoja fantastyczna gra to sprawiła? :P Otóż... nie :) Powodzenia w dalszej grze, dużo "funu" życzę.

• Konto zostało "oddane" i już nie miałem nic z tym wspólnego, że zostało zezłomowane. Wszyscy wiedzieli że na nim już nie grałem. Głowę więc trzymam wysoko, a Ty oczywiście zgodnie z zasadami gry zorganizowałeś sobie konta co sprzedawały Ci dex po minimalu, a dzień przed zmianą przeliczników tak wyczyściłeś te konta, że Art wlepił Ci bana, hahaha. Mówiłem że wiem kim jesteś i daruj sobie te teorie.

• No niesamowite , pierwsza sprzeczka w której biorą udział Komornic:) , jeszcze raz gratulacje wlotu :)

1. Fajnie , jak się trafia kolejny Baran który wie wszystko i nowe mądrości wypisuje ( chociaż odskocznia jakąś jest )

2. Fakt chłopaki jest taki że Anthares z przyjaciółmi królika podwinął ogon , trzasną drzwiami i tak porzegnali się z nami

3. Uważam że faktycznie , przydała by się jakaś przeciwwaga do tej gry dla Komornic bo zaraz z uwagi na nude to i Ygrek czy Max dadzą sobie na luz z graniem

4. Czekamy na kolejne rewelację o paczkach i to ile kto wydał i za co i kto komu siedzi w kieszeni i kto kogo jest księgowym, czekamy - bo zazdrość a potem oczernianie lub tylko lub aż oskarżanie to taka przypadłość polskiego narodu , szkoda że z technologią nie przyszło do nas prawidłowe postrzeganie świata

• Konto zostało "oddane" i już nie miałem nic z tym wspólnego, że zostało zezłomowane.

No no, pewnie :) Nawet sam wstawiasz cudzysłów, żeby można się było domyślić, co zrobiłeś :P

dzień przed zmianą przeliczników tak wyczyściłeś te konta, że Art wlepił Ci bana, hahaha.

Słaba pamięć czy próba bezczelnego kłamstwa? Obstawiam to drugie, boli Cię, że są osoby, które w odróżnieniu od Ciebie potrafią grać uczciwie, więc próbujesz wcisnąć czytelnikom, że w zasadzie jesteśmy tacy sami. Nie jesteśmy. Twoje konto dostało perma, a moje nigdy nie było nawet na minimalnym banie.

[mod='kasai']Upominam za offtopic.[/mod]

• skoro mowa o Banach to co to za ban ma 3 lub 7 dno skoro z automatu wbija się urlop.

Kiedyś było dobrze ban ktoś nie myślał że dostanie i szok nie można się zalogować a po 3 dniach wraca i po flocie i doku nie było . I to była kara a nie wbijaja z automatu urlopik bo ktoś wydaje kasę na anty itp

Fajnie jakby te czasy i zasady wróciły

• To już nau68 nie gra się dla zysku/złomu tylko na swoją szkodę i to sporą? :D

Gratulacje akcji, że powstała ale po co to nie wiem . :D

:graty: Za mało ciężkiej floty na taki bunkier. Jak na takie potęgi flot mała ilość ciężkiego sprzętu.

• To już nau68 nie gra się dla zysku/złomu tylko na swoją szkodę i to sporą? :D

Gratulacje akcji, że powstała ale po co to nie wiem . :D

:graty: Za mało ciężkiej floty na taki bunkier. Jak na takie potęgi flot mała ilość ciężkiego sprzętu.

Jaką sporą , jeden porzadniejsz atak i jestes 2 razy tyle na plusie. A co do Ciebie, jedyne co potrafiles to spamowac na forum ;D nie umiejac grac i nie wysylajac ataków najlepiej komentowac , o tak ! Najważniejszy spam, który robisz bo pozatym nic nie wnosi, tutaj czy tam.

Taaaaaaaa ;]

_____

| Y2K |

``````\

.......___\__

___ / **** \======#

;|_KOMORNIC_\\\

(@=@=@=@=@)

• Jaką sporą ,

Surowce na 12 mld straty to sporo.

co potrafiles to spamowac na forum

No takich ataków jak ten to nie chce robić. :D

nie umiejac grac i nie wysylajac ataków najlepiej komentowac

Ja tylko wyraziłem swoją opinię na ten temat i napisałem, że nie wiem po co taki atak, jakbyś nie zauważył. :D A czy umiem grać to tego nie wiesz bo to, że nie wstawiam RV nie znaczy, że nie są wstawiane a i nie świadczy czy ktoś umie grać. Grać trzeba umieć na wszystkich frontach a nie tylko v ataku. To jest gra strategiczna.

Jak ktoś sobie flotę zrobi z paczek to nie znaczy, że jest dobry tylko ma hajs. także szerokości

• Ja tylko wyraziłem swoją opinię na ten temat i napisałem, że nie wiem po co taki atak, jakbyś nie zauważył. :D A czy umiem grać to tego nie wiesz bo to, że nie wstawiam RV nie znaczy, że nie są wstawiane a i nie świadczy czy ktoś umie grać. Grać trzeba umieć na wszystkich frontach a nie tylko v ataku. To jest gra strategiczna.

Jak ktoś sobie flotę zrobi z paczek to nie znaczy, że jest dobry tylko ma hajs. także szerokości

ja jestem daleki od opinii w twoim stylu, nie przepadam za Ygrekiem czy Madem ale to ich sprawa ile chcą mieć straty w RW.

Zauważyłem że często dajesz rady odnośnie różnych starć to zamiast czarować wszystkich złotymi radami, udostępnij coś. Pokaż klasę w praktyce abyśmy mogli podziwiać Twoje dobieranie statków pod starcie, oranie bunkrów, liczenie zawroconej floty:)

Nie doszukuj się złośliwości w moim komentarzu. ;)

A to starcie bardzo mi się podoba. Nie jestem fanem bunkrowania ale jestem zadowolony z "zysku" Ygreka;)