Y2K [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] & KlApKiMoJzEsZa [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. falgor [GORNICY] ~ 102 116,11% BUNKIER TOP1 Uni 68 ;]

• Jak ktoś sobie flotę zrobi z paczek to nie znaczy, że jest dobry tylko ma hajs. także szerokości

Jaką masz wiedze, żeby wbijać na to uni i pisać że te floty są z paczek. Zobacz ile st jest wstawianych w tym dziale to chyba o czymś świadczy? Te floty nie są z paczek i przestań to powtarzać bo kłamiesz.

Btw.

12kkk strat przy tym bunkrze to nie jest dużo. Z 1 ataku na planete gracza top 500 można spokojnie wyfarmić 1kkk. Dobre farmingi to około 10-15kkk, a zdarzają sie i po 30-50kkk.

• Serio, daliście się tak łatwo strollować naczelnemu spamerowi tego forum? XD

Żeby nie było, gratulacje, Wasze statki, róbcie z nimi co chcecie. Ważne, żeby była frajda z tego ;)
    Obrońcy odbudowy bunkra.

• Jaką masz wiedze, żeby wbijać na to uni i pisać że te floty są z paczek

Powiedz mi, że żadne konto flotowe nie korzystało z paczek? Kłamiesz to ty a nie ja. Nie uwierzę, że nikt nie korzystał z paczek. Takie bajki to wiesz, wciskaj komuś naiwnemu.

Czytaj ze zrozumieniem bo nie napisałem, że te floty są z paczek. ;)

Nie nazywaj kogoś kłamcą tylko naucz się czytać ze zrozumieniem.

Btw.

12kkk strat przy tym bunkrze to nie jest dużo.

hahah strata to jet duża chodź byś pisał, że jest inaczej. A czy to ktoś odrobi czy nie to już inna historia.

Obrońcy nie inwestowania już v bunkry.

[mod='kasai']Upominam za offtopic. Proszę już przestać pisać nie na temat. Paczki nie są głównym tematem wątku.[/mod]