Flociarze maja coraz trudniej, przez co górnicy maja coraz łatwiej.
Na jakiej zasadzie twierdzisz że górnicy mają łatwiej i co mają łatwiej.?
Flociarze maja coraz trudniej, przez co górnicy maja coraz łatwiej.
Na jakiej zasadzie twierdzisz że górnicy mają łatwiej i co mają łatwiej.?
Masz dopalacze każdego surowca, dopalacze energii, paczki surowców, których wielkość zależy od eko, a do tego masz coraz więcej utrudnień dla flociarzy chociażby jakby utrudnianie liczenia stacji itp.
Stąd tak napisałem. Jeśli coraz trudniej grać flota to koniec końców łatwiej grać eko.
Dobre eko z dodatkiem expow, które boostowane są z form życia daje większe zyski niż coraz bardziej utrudniana gra flota.
Masz dopalacze każdego surowca, dopalacze energii, paczki surowców, których wielkość zależy od eko, a do tego masz coraz więcej utrudnień dla flociarzy chociażby jakby utrudnianie liczenia stacji itp.
Nie wiem jak to jest z tym utrudnianiem liczenia stacji, nie jestem flociarzem.Gram sobie eko, latam na expy, masz racje, mamy troche na starcie lepiej.Ale zauważ że ci co graja flotą, na starcie każdego uni ładuja mnóstwo kasy w paczki, w anty, maja po tygodniu gry tyle pkt floty że górnik w rok tego nie osiągnie.Dobrze jest do czasu kiedy taki "paczkomat"nie dostanie złoma, poźniej płacze jaki to on biedny, bo nie ma eko i nie ma jak się odbudować po złomie,A kto mu bronił kupować paczki i anty i stawiac kopalnie?Każdy gra tak jak chce.Ja nie kupiłem ani grama anty, ani jednej paczki, z moim eko po roku gry moge postawic taka flotę że połowa uni może w moich reckach wylądowac.Jak ktos chce pograc dłużej niż od otwarcia nowego uni do kolejnego, inwestuje w eko, a jak ktos chce na szybko zaistniec w dziale ST gra flota, a poxniej i tak albo ma bana za wałki, pushe i inne cuda.Nie miej pretensji do górnika że ciuła surowce , wydaje na kopalnie,Mnie kilka razy flociarze zjechali, a floty to miałem tyle co kot napłakał,wszystko z expów.Ale jak taki"kozak"po pewnym czaie dostał zloma, to od razu kasacja konta i wieczny urlop.Tez macie lepiej, bo i techy bojowe plus 3, szybsze recki i inne tam dodtaki.Zawsze możesz zacząć grac górnikiem, a później zmienić profeskę.Albo za darmo, jak trafisz na event z taka nagroda, albo kupic za anty, które jest tak ulubionym przedmiotem flociarzy.Bez obrazy, każdy gra tak jak chce i lubi.
Wystarczy lotną zrobić v układzie albo obok i nie trzeba liczyć pustych układów. Cyk zrobione. Przypominam, że formy życia komplikują dopiero liczenie. Bo zmian prędkości jest tam od groma. A układy są dla tych co v ankiecie wyrazili zgodę.
A co tam niby formy życia zmieniają u gwiazd śmierci że jest trudniej wyliczyć fsa ?
U GS akurat nic ale wystarczy wysyłać bez GS żeby zmieniać prędkości wysyłanej floty i już nie dojdziesz. FS będą krótsze i może więcej spalały ale do wykrycia prędkości lotu trudniejsze.
V przypadku ataku i kontry ciężkie do policzenia.
Co to się porobiło przy wysyłce floty że co chwile wywala serwer nie odpowiada spróbuj jutro ?
raczej to przez AGR, bo jak wyłączysz to normalnie flo można wysyłać, a wczoraj jakaś aktualizacja była
Wystarczy lotną zrobić v układzie albo obok i nie trzeba liczyć pustych układów. Cyk zrobione. Przypominam, że formy życia komplikują dopiero liczenie. Bo zmian prędkości jest tam od groma. A układy są dla tych co v ankiecie wyrazili zgodę.
Jeśli gracz leci 100 układów na stację, w momencie startu masz 50 pustych układów, a w momencie ściągnięcia moona 47, to co da lotka w układzie lub obok?
Co to się porobiło przy wysyłce floty że co chwile wywala serwer nie odpowiada spróbuj jutro ?
mkawy ma rację, to nie wersja ogame a AGR, na wersji 9.3 też pojawia się wskazany błąd
Z tego co wiem, trwają prace nad likwidacją tego problemu w AGR.
Jeśli gracz leci 100 układów na stację
w takim układzie nic. Ale raczej lata się w jednym układzie mając duże floty ze względu na zużycie paliwa.
Jeśli gracz leci 100 układów na stację
w takim układzie nic. Ale raczej lata się w jednym układzie mając duże floty ze względu na zużycie paliwa.
No w jednym układzie to ciężko mówić o pomijaniu układów, więc me pytanie dotyczy tych bardziej bezpiecznych fsow niż tych w układzie czy ulu. Więc ponawiam pytanie.
bardziej bezpiecznych fsow niż tych w układzie czy ulu.
Te w układzie to są właśnie najbezpieczniejsze. Jeśli cały układ jest z jednego sojuszu lub gracza czy dwóch. Po co latać x układów? : D
No jeśli gracze sobie zażyczą w ankiecie, że chcą to trzeba będzie taką flotę zdjąć za pierwszym razem bo zawrotka będzie ciężko, chociaż nie każdy liczy zawrotkę.
pojawiła się nowa wersja AGR i błąd serwera pojawia się na tej starej wersji 9,x, zaktualizuj do 10.0 wersji agr i bedzie działać
Mam wersje 10.0.0 i błąd jest cały czas to to chyba nie jest poprawiona wersja
bardziej bezpiecznych fsow niż tych w układzie czy ulu.
Te w układzie to są właśnie najbezpieczniejsze. Jeśli cały układ jest z jednego sojuszu lub gracza czy dwóch. Po co latać x układów? : D
No jeśli gracze sobie zażyczą w ankiecie, że chcą to trzeba będzie taką flotę zdjąć za pierwszym razem bo zawrotka będzie ciężko, chociaż nie każdy liczy zawrotkę.
Trudniej jest ściągać naście moonow rozsianych po wszystkich galach niż te w 1 układzie. Więc siłą rzeczy bezpieczniejszy FS to ten na randomowego moona nie wiadomo gdzie.
to dziwne bo ja jak zaktualizowałam do 10 wersji agr to blad zniknał
Trudniej jest ściągać naście moonow rozsianych po wszystkich galach niż te w 1 układzie. Więc siłą rzeczy bezpieczniejszy FS to ten na randomowego moona nie wiadomo gdzie.
Tak ci się tylko wydaje, wiem co mówię. Gram dłużej od Ciebie.
Bezpieczniejszy FS jest v układzie nawet jak masz 3 czy 4 mony, możesz mieć nawet więcej i tak jest bezpieczniej bo liczy się czas dolotu GS do mona, który jest znacznie dłuższy niż v tym samym układzie.
Tak ci się tylko wydaje, wiem co mówię. Gram dłużej od Ciebie.
Bezpieczniejszy FS jest v układzie nawet jak masz 3 czy 4 mony, możesz mieć nawet więcej i tak jest bezpieczniej bo liczy się czas dolotu GS do mona, który jest znacznie dłuższy niż v tym samym układzie.
Żeby ściągnąć xx moonow rozsianych po różnych galach musisz mieć swoje moony w bliskim zasięgu albo robić lotki. Jeśli masz moony w jednym układzie to tylko ukłon dla flociarzy.