Jak w temacie, od kilku dni nie działa licytator tak jak powinien, trzeba na piechotę odświeżać stronę żeby aktualny stan licytatora się zaktualizował. Trochę to uciążliwe jest , tak się nie da grać;-)Z tego co wiem nie tylko na moim uni tak jest, ale juz na większości innych też.Ktoś coś z tym robi?
Co jest nie tak z licytatorem?
-
- Gra
- takiSOBIEgracz
-
-
Ja już od dłuższego czasu tak miałem na pracowym kompie i śmieję się teraz
-
Ja już od dłuższego czasu tak miałem na pracowym kompie i śmieję się teraz
A coś jaśniej/teraz Ci juz działa ?jakie uni?
-
Nie. Teraz działa mi na wszystkich kompach tak jak już od dawna działało mi na pracowym, czyli do kitu - tak jak napisałeś.
Gram na Kalyke
-
może i lepiej bo boty maja pod górkę Uciążliwe ale trzeba uwzgledniz że za każdą akcje gf ma minimum 3 eurocenty do 7 to każde odświeżenie robi różnicę:)
-
U mnie jest wszystko okej, nie muszę odświeżać strony, aby pokazało zmianę licytującego. Może kwestia przeglądarki ?
-
U mnie jest wszystko okej, nie muszę odświeżać strony, aby pokazało zmianę licytującego. Może kwestia przeglądarki ?
A jakiej przeglądarki uzywasz?Ja gram na chrome, z tego co wiem to wiielu graczy na moim uni gr ana chrome i tez ma problem z odświeżaniem licytatora.
-
A jakiej przeglądarki uzywasz?Ja gram na chrome, z tego co wiem to wiielu graczy na moim uni gr ana chrome i tez ma problem z odświeżaniem licytatora.
ja gram na telefonie, ale też na chrome.
-
Dziś można domyślnie przyjmować, że prawie każdy gra na Chrome, tylko Firefox i Safari (ale to już nisza w niszy) się wyłamują. U mnie też problem, jeśli nie odświeżę przez kilka godzin, to w ogóle widzę aukcje z przeszłości.
-
Ciekawe czy to naprawią.Ciężko sie tak licytuje, czasami potrzeba kilka sekund żeby się odświeżyła strona, a tu już po licytacji
-
A po co naprawa?
Więcej stracisz, więcej PLN zainwestujesz by zyskać.
GF wie jak zachęcać do kupna anty, jednocześnie zniechęcając do gry