Czy ktoś jest za tym żeby zrobić ankietę do uruchomienia na naszym uni:
- deuter na polu zniszczeń;
- oraz pominięcie nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki
(skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)?
Czy ktoś jest za tym żeby zrobić ankietę do uruchomienia na naszym uni:
- deuter na polu zniszczeń;
- oraz pominięcie nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki
(skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)?
Jestem na tak, dla deuteru z pz.
Ja również jestem na tak dla deuteru z pz.
Czy ja wiem, to może być chyba...
Mogę poprzeć jedną i drugą inicjatywę jednak w kwestii sprostowania, sposób legislacji pozostawia wiele do życzenia.
A ja z innym pytaniem... Czy te funkcje są sprawdzone, przetestowane i w 100% legit. Jeśli nie i to my mamy być królikami testowymi (nie mówię o nowych uniach tylko o starych) to na pewno w ankiecie zagłosuje na "nie".
paulobronko ale ten temat nie ma wpływu na to czy te funkcje przejdą, to tylko dyskusja. Przed aktywacją rozesłana zostanie ankieta w grze, tak żeby każde konto mogło oddać głos. Wiec sposób legislacji raczej jest porządny.
uniach tylko o starych) t
Na starych uni to chyba nigdzie jeszcze nie ma. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Każde uni debatuje nad ankietą.
Dejcie ankietę
Ankieta czeka na Was w grze
No i ankieta zorganizowana,
Nie ma za co.
Już można głosować.
Można głosować oddzielnie na deuter z PZ i osobno na pomijanie układów.
Dla każdego się coś znajdzie.
Myślę, że można otworzyć dyskusje na temat pomijania układów, za i przeciw.
do 17 maja jest dużo czasu i nie trzeba podejmować decyzji teraz.
Ankieta czeka na Was w grze
Czyli, że wystarczająco osób się wypowiedziało ażeby takową ankietę wprowadzić w grze? Bo zawsze piszecie, że jeszcze za mało osób się wypowiedziało itd. itp. i nie przeszkadzało nigdy to, że połowa z tych człowiekoof sporadycznie lub wcale nie zagląda na forum To skąd ta ankieta?
Czyli, że wystarczająco osób się wypowiedziało ażeby takową ankietę wprowadzić w grze? Bo zawsze piszecie, że jeszcze za mało osób się wypowiedziało itd. itp. i nie przeszkadzało nigdy to, że połowa z tych człowiekoof sporadycznie lub wcale nie zagląda na forum To skąd ta ankieta?
Nie dają ankiety, źle, Dają ankietę szybko, to też źle. ,,Łoco tu chodzi''
Nie dogodzisz hehe
Dają innym uni to nam też dali.
Przeforsowałem to w ministerstwie i dlatego tak szybko ale mamy 6 dni na podjęcie decyzji więc nie ma się co spieszyć.
Teraz jest czas na dyskusje na temat pomijania układów bo myślę, że to jest istotna kwestia.
Ktoś ma jakieś argumenty sensowne przeciw wprowadzeniu pomijania układów?
Rozumiem, że nikt nie jest przeciw wprowadzeniu pomijania układów i każdy zagłosuje za, skoro nie ma głosów przeciw. OK.
Ja akurat zagłosowałem PRZECIW. Dlaczego? Może dlatego, że jestem starej daty i nie wszystkie zmiany mi odpowiadają. Przyzwyczaiłem się, że flota z punktu A leci do punktu B w danym czasie i nie mam zamiaru zmieniać przyzwyczajeń. Poza tym: znając problemy z nowo wprowadzanymi zmianami w kodzie systemowym kto mi zagwarantuje, że wprowadzenie tej innowacji nie zablokuje jakiejś już stosowanej funkcji gry? A znając czas reakcji informatyków w centrali GF nie mam zamiaru grać kilka miesięcy bez, na przykład, podglądu ruchu floty, lub bez liczonej energii z satelitów słonecznych (to, oczywiście, tylko wydumane przykłady: skiepścić może się praktycznie wszystko). Dodatkowo: czekamy na wprowadzenie LF na naszym uni, co może się wiązać z dużymi obciążeniami serwera w pierwszej fazie po updacie i lagowaniem się systemu - czy jest sens dodatkowo obciążać serwer obliczeniami, związanymi z pomijaniem pustych układów? Tak więc ja obecnie jestem na NIE.
Do tematu można wrócić, jak już LF zostaną wprowadzone, oswoimy się z nimi i przejdziemy etap gwałtownego rozwoju i rozbudowy, związany z rozwojem Form Życia.
Pozdrawiam i życzę przyjemnej gry
Argument jak najbardziej trafny.
Przyzwyczaiłem się, że flota z punktu A leci do punktu B w danym czasie i nie
Ale jeśli wejdą faktycznie już może niedługo LF to taka sytuacja z lataniem będzie miała podobny efekt bo tam jest możliwość zmiany prędkości statków również na różne sposoby. No ale ok Może to faktycznie nie jest dobry pomysł z pomijaniem i będziesz miał rację.
Dziękuje za wypowiedź merytoryczną. Pozdrawiam.
Wyniki ankiety Kalyke(163)
Głosowaliście na:
Brak zmian konfiguracji
Że jak ?
dziwnym trafem jest jakieś ekstra kont od 14 maja raptem 80 więcej wynik ankiety nie jest miarodajny...
Nie przegłosowano zmian w konfiguracji uni.
Chyba jedyne uni na którym nie ma zmian, żałosne.
Bo nikt nie chce PZ z dexem? Ciekawe . FrostZanzaf od Sombrero się bujamy z decyzjami irracjonalnymi. Może ankieta ankiety jak tyle aktywnych osób było na nie
Ogólnie ja widzę pz z deuterem jak przeglądam galaktykę