Witam Wszystkich graczy.
Temat założony, żeby przedyskutować czy chcemy aby po bitwach na Polach Zniszczeń znajdował się tekże deuter.
Jest taka możliwość, oczywiście jeżeli gracze Naszego uni wyrażą taką chęć.
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam.
Witam Wszystkich graczy.
Temat założony, żeby przedyskutować czy chcemy aby po bitwach na Polach Zniszczeń znajdował się tekże deuter.
Jest taka możliwość, oczywiście jeżeli gracze Naszego uni wyrażą taką chęć.
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam.
Ja jestem jak najbardziej za.
Wydaje mi się, że wprowadzenie deuteru na PZ z floty rozrusza graczy i uni - jestem za.
I am za
Witam, jestem jak najbardziej za, LF raczej nie widać na horyzoncie więc dobre i to;)
Ja i Kid jesteśmy za
Ja też jestem za.
Jestem na nie.
Też jestem za wprowadzeniem tej zmiany.
tez jestem za
Nie
satelity = dex jestem na tak
Oczywiście, że jestem za. Jest to zmiana, na którą nie trzeba czekać, jak na LF. W tym przypadku nasz los jest w naszych rękach. Zmiana doda troszkę powiewu świeżości.
Jestem za, urozmaici grę i da dodatkowe opcje
Ale tym samym zwiększył bym dolny próg do ST
bo z dexem na PZ będzie łatwiej o ST i flotowy zaczną latać na mniejsze floty bo będzie z nich ST gdzie wcześniej nie było.
Nie ma chyba logicznego argumentu przeciw wprowadzeniu tego. Jestem za.
ja też jestem za
Woda na młyn dla bandytów, zdecydowanie nie.
Ankieta czeka na Was w grze
Edit: przepraszam za błędny tytuł wiadomości
Jestem za, urozmaici grę i da dodatkowe opcje
Ale tym samym zwiększył bym dolny próg do ST
bo z dexem na PZ będzie łatwiej o ST i flotowy zaczną latać na mniejsze floty bo będzie z nich ST gdzie wcześniej nie było.
Na ten moment konwerter RW nie uwzglednia deuteru z pz przy przeliczaniu procentu. Nie poprawiono nawet % po zbiorce rozpruwaczy🙃 tak wiec prog osiagania ST sie wlasciwie nie zmieni, jedynie zysk z RW. Ewentualnie moze sie zwiekszyc ilosc RW gdy cele ktore byly wczesniej nieoplacalne stana sie zachecajace przez dodatkowy zysk w deuterze.