Dzień dobry,
Z uwagi na konfigurację nowej U, pytanie do teamu: Czy deuter na PZ oraz inne udogodnienia mają szansę wejść "wstecz" już na "żyjących" od jakiegoś czasu U?
Dzięki za odpowiedź
Dzień dobry,
Z uwagi na konfigurację nowej U, pytanie do teamu: Czy deuter na PZ oraz inne udogodnienia mają szansę wejść "wstecz" już na "żyjących" od jakiegoś czasu U?
Dzięki za odpowiedź
Wejdą zaraz po LF
Czyli nigdy
Dzień dobry,
Dzięki za odpowiedź
Konfiguracja nie będzie narzucona na wszystkie serwery z góry, jeżeli gracze danego uniwersum wyrażą chęć wprowadzenia tej zmiany (ankieta) to nie widzimy przeciwwskazań by pojawiła się na serwerze.
Czyli ankietą da się też załatwić LF na uni?
Niestety nie, to zupełnie inny typ aktualizacji.
Deuter jest parametrem konfiguracyjnym uni, a LF to zawartość która trafi na wszystkie uniwersa.
Dzień dobry,
Dzięki za odpowiedźKonfiguracja nie będzie narzucona na wszystkie serwery z góry, jeżeli gracze danego uniwersum wyrażą chęć wprowadzenia tej zmiany (ankieta) to nie widzimy przeciwwskazań by pojawiła się na serwerze.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy ankieta jest jakoś przewidziana odgórnie tak jak ankiety na temat konfiguracji nowej Unii, czy gracze muszą sami wyjść z inicjatywą?
Czy wiadomo w jakim czasie taka ankieta zostanie opublikowana?
Z góry dziękuję za kolejne odpowiedzi
Z tego co mi wiadomo to ankiety były i się zakończyły, a nie zostały zawieszone.
Wyniki były różne na różnych uniwersach i zależały od tego gdzie jest przewaga górników, a gdzie flociarzy.
U nas na Quasar górnicza brać wykopała ten pomysł tak daleko, że nawet nie wiem gdzie to jest - na innych uniwersach gdzie ankieta zakończyła się poparciem zmian, nie wiem jak jest z ich wprowadzeniem!
Musi się wypowiedzieć ktoś, kto na takim uniwersum gra.
Z tego co mi wiadomo to ankiety były i się zakończyły, a nie zostały zawieszone.
Wyniki były różne na różnych uniwersach i zależały od tego gdzie jest przewaga górników, a gdzie flociarzy.
U nas na Quasar górnicza brać wykopała ten pomysł tak daleko, że nawet nie wiem gdzie to jest - na innych uniwersach gdzie ankieta zakończyła się poparciem zmian, nie wiem jak jest z ich wprowadzeniem!
Musi się wypowiedzieć ktoś, kto na takim uniwersum gra.
Przeprowadzono wyłącznie na części i zawieszono.
Na część Unii ankieta nie dotarła.
Tak jak pisałam już w DiD na innym uni, na ten moment zawiesiliśmy puszczanie ankiet. Czekamy na informację kiedy zmiany będą możliwe do wprowadzenia. (Część uni już jest po głosowaniu).
Mam Was na liście
To post z DiD Mathilde.
Dlatego chciałem podpytać Ruda w związku z wprowadzaniem kolejnych poprawek i wersji. Może już coś w przeciekach wiadomo - stąd bump tematu.