Deuter na PZ & nowa konfiguracja

• Wejdą zaraz po LF :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Dzień dobry,

Z uwagi na konfigurację nowej U, pytanie do teamu: Czy deuter na PZ oraz inne udogodnienia mają szansę wejść "wstecz" już na "żyjących" od jakiegoś czasu U?

Dzięki za odpowiedź :)

Konfiguracja nie będzie narzucona na wszystkie serwery z góry, jeżeli gracze danego uniwersum wyrażą chęć wprowadzenia tej zmiany (ankieta) to nie widzimy przeciwwskazań by pojawiła się na serwerze.

• Czyli ankietą da się też załatwić LF na uni?

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Dzień dobry,

Z uwagi na konfigurację nowej U, pytanie do teamu: Czy deuter na PZ oraz inne udogodnienia mają szansę wejść "wstecz" już na "żyjących" od jakiegoś czasu U?

Dzięki za odpowiedź :)

Konfiguracja nie będzie narzucona na wszystkie serwery z góry, jeżeli gracze danego uniwersum wyrażą chęć wprowadzenia tej zmiany (ankieta) to nie widzimy przeciwwskazań by pojawiła się na serwerze.

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy ankieta jest jakoś przewidziana odgórnie tak jak ankiety na temat konfiguracji nowej Unii, czy gracze muszą sami wyjść z inicjatywą?
    Czy wiadomo w jakim czasie taka ankieta zostanie opublikowana?

Z góry dziękuję za kolejne odpowiedzi :)

• Z tego co mi wiadomo to ankiety były i się zakończyły, a nie zostały zawieszone.

Wyniki były różne na różnych uniwersach i zależały od tego gdzie jest przewaga górników, a gdzie flociarzy.

U nas na Quasar górnicza brać wykopała ten pomysł tak daleko, że nawet nie wiem gdzie to jest ;) - na innych uniwersach gdzie ankieta zakończyła się poparciem zmian, nie wiem jak jest z ich wprowadzeniem!

Musi się wypowiedzieć ktoś, kto na takim uniwersum gra.

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• jak na razie to wklepują poprawki 10 wersji i coś chyba Ruda gdzieś pisała, dlaczego nie wiadomo kiedy i czy w ogóle owy dex na pz trafi

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Z tego co mi wiadomo to ankiety były i się zakończyły, a nie zostały zawieszone.

Wyniki były różne na różnych uniwersach i zależały od tego gdzie jest przewaga górników, a gdzie flociarzy.

U nas na Quasar górnicza brać wykopała ten pomysł tak daleko, że nawet nie wiem gdzie to jest ;) - na innych uniwersach gdzie ankieta zakończyła się poparciem zmian, nie wiem jak jest z ich wprowadzeniem!

Musi się wypowiedzieć ktoś, kto na takim uniwersum gra.

Przeprowadzono wyłącznie na części i zawieszono.
    Na część Unii ankieta nie dotarła.

Tak jak pisałam już w DiD na innym uni, na ten moment zawiesiliśmy puszczanie ankiet. Czekamy na informację kiedy zmiany będą możliwe do wprowadzenia. (Część uni już jest po głosowaniu).

Mam Was na liście :)

To post z DiD Mathilde.

Dlatego chciałem podpytać Ruda w związku z wprowadzaniem kolejnych poprawek i wersji. :) Może już coś w przeciekach wiadomo - stąd bump tematu.