BOTYcielli czy to ty?
-
- Gra
- Kurator
-
-
Obecnie lobby wyświetla ilość graczy ogółem. A nie jak wcześniej online. 1300 to nie tak dużo.
-
ahh racja, nie zauważyłem braku "online".
-
Chłyt makerttingowy. Teraz nie będzie online tylko ilość kont Żeby staty podbijać.
-
Obecnie lobby wyświetla ilość graczy ogółem. A nie jak wcześniej online. 1300 to nie tak dużo.
Ale chyba na wszystkich serwerach razem , łącznie z zagranicznymi. Bo na wielu nie ma nawet tylu kont założonych. I ni jak ma się to do rzeczywistości
-
na juno i kalyke jest tyle.
-
Na Kalyke jest 1286 graczy.
-
Mathilde 1582 graczy, więc nie tak źle. Cały czas szybko spada
-
nie te czasy gdzie po paru godzinach od startu Uni nie dało się zarejestrować bo limit 12000 osiagał.
-
Nie graczy a KONT. Tyle jest kont zarejestrowanych obecnie. A to jest różnica. Graczy z tego może jest max 80, a reszta to puste konta. Ten serwer już się wyludnił dawno z tego co wiem. Zostało kilka osób i nic więcej. Wszystkie te "nowe liczby" to ilość zarejestrowanych kont a nie ilość graczy.
-
80 to ja mogę policzyć sąsiadów
Nie no, wiadomo że to jest liczba kont a ogromna ilość ich jest na U, i, I... Jednak dopiero co widywałem po 150-200+ online na liczniku. Nie jest tak źle jakby się wydawało, choć licznik spada i to widać.. TOPka "oddaje" konta bo leci na U z deuterem, część bany.. Co poradzić. -
Nie graczy a KONT. Tyle jest kont zarejestrowanych obecnie. A to jest różnica. Graczy z tego może jest max 80, a reszta to puste konta. Ten serwer już się wyludnił dawno z tego co wiem. Zostało kilka osób i nic więcej. Wszystkie te "nowe liczby" to ilość zarejestrowanych kont a nie ilość graczy.
No już niech będzie, twoje na wierzchu. Nie będę się kopał z koniem. Zarejestrowane konto = gracz, a że już nie gra to inna para kaloszy. Napisz pomysł do GF to może zmienią w lobby na ilość graczy bez urlopu i nieaktywnych. Dobranoc.
-
no ładnie napompowano Juno botami, albo to jakiś bug w wyświetlaniu liczby graczy
Jest to suma kont na serwerze, aby liczba była jak największa to liczą też z kontami zbanowanymi W rankingu ich nie widać ale można to sprawdzić na mmorpg-stat
Zarejestrowane konto = gracz, a że już nie gra to inna para kaloszy. Napisz pomysł do GF to może zmienią w lobby na ilość graczy bez urlopu i nieaktywnych. Dobranoc.
50 zbanowanych kont za multi to też 50 graczy? Może i zbanowane na lata, ale chociaż liczba ładnie wygląda
-
Tak. Chociaż nie sądzę aby zbanowane konta widniały w statystykach i tym samym były wyświetlane w lobby.