Oficialny Fan Club Spin Doktor

• Witam wszystkich

I tak jak w temacie

Dostapilismy niebywalego szczescia ze na naszym forum urzeduje I wyglasza swoje jedyne sluszne wnioski

O Kim mowa?

Oczywiscie o Spin Doktor.

Znawca wszelkich flot, i Oczywiscie doradca, slynny tester z bermudy co ma for my zycia w paznokcju!!!!!! Nie mylic z palcem

Dlatego tez proponuje wpisywac z lotke mysli tego Mr Trolla😂😂😂

pozdrawiam

I Chce nadmienic, ze wkrotce bedziemy glosowali nad zlota Myslalam../Oczywiscie bez cudzyslow/ tego trolla

To zabawy rebirth:trollface::trollface:

• Witam, ciekawy temat bardzo, pierwsza złota mysl będzie z wikipedii

Trollowanie (ang. trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych, polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych treści w celu zwrócenia na siebie uwagi albo sprowokowania, ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników[1][2]. Osobę odpowiedzialną za publikowanie takich przekazów określa się jako „troll”[3].

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• ak…to on

Spin Doktor

Witam, ciekawy temat bardzo, pierwsza złota mysl będzie z wikipedii

Trollowanie (ang. trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych, polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych treści w celu zwrócenia na siebie uwagi albo sprowokowania, ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników[1][2]. Osobę odpowiedzialną za publikowanie takich przekazów określa się jako „troll”[3].

Nie zagradzam się z tym.

Proszę podać jakiś przykład, który mnie dotyczy.

ja bym powiedział , że do ciebie pasuje @lololololo bo obrażasz. A ja nikogo nie obrażam.

Z tej definicji to jedynie pasuje do mnie to

,,...polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, i nic po za tym.

Oczywiscie bez cudzyslow/ tego trolla

sam jesteś trolem bo obrażasz a tak jest w definicji:

ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników[1]

• Póki co nikt cie tutaj słownie nie obraził. Jak się wygłupisz, a ja to zauważę to będziemy działać a poki co wisi mi to.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Póki co nikt cie tutaj słownie nie obraził. Jak się wygłupisz, a ja to zauważę to będziemy działać a poki co wisi mi to.

Nazywanie mnie trolem to raczej obraza a po za tym ten gość mnie już obraził i odstał upomnienie. Więc generalnie temat wiadomo po co powstał. Tylko kwestia czasu. Gość nie jest moim fanem więc zakłada to w wiadomym celu. Zupełnie bezsensu i nie potrzebnie.