Witam,
Lata temu byłem na tym forum aktywnym (gdy Uniwersum 12 było najnowszym) użytkownikiem działu spam. Ruszyła mnie tęsknota i wpadłem w odwiedziny ale nic tu nie widzę. Szkoda.
Działa ktoś jeszcze ze starej ekipy?
Witam,
Lata temu byłem na tym forum aktywnym (gdy Uniwersum 12 było najnowszym) użytkownikiem działu spam. Ruszyła mnie tęsknota i wpadłem w odwiedziny ale nic tu nie widzę. Szkoda.
Działa ktoś jeszcze ze starej ekipy?
no czesc
czesc, co sie stalo ze starym ogame, starym forum? dziesiatki tysiecy nowosci, komentarzy, postow, banow, a dzis? -
Wróciłam po jakiś 15 latach
Siema wszystkim
Siemka pozdrowienia z 41uni / Kalyke i 68
Witam ! Jestem Kozą.
i ja też witam
Witam wszystkich.
Wracom po długiej przerwie - ostatni roz grołech jeszcze na Uni16.
Witam po przerwie. zacząłem grać na Supernova i dowiedziałem się że to uni tymczasowe xDD
.
Pozdrawiam jeśli ktos jest z fornax, zwłaszcza sojusz cytrynki
drzem dobry od razu życzę wszystkim
Już gdzies pisałem że jestem tu "nowy" a swoje szlify przechodziłem na o zgrozo uni1(ale start był późny) taki w sam raz na naukę. Od początku za to jak wystartowało uni4 grało się chorobliwie za dużo.... Jak to OGame. Wracam po dobrych nastu latach.
No to puhatek witaj w klubie nałogowców!
Ja dawno, dawno temu, gdy to jeszcze na naszej pięknej planecie rządziły dinozaury, grałem na uni2, ale niezbyt długo (około pół roku), później była kolejna próba powrotu na uni12. Lecz ta próba również zakończyła się chyba szybciej niż się rozpoczęła - niestety, ale w tej próbie przeszkodziła choroba
Teraz od ponad dwóch lat gram nałogowo!
Zaczynając od uEuropa, przebrnąwszy przez dwa UF (poprzez Galateę) wylądowałem na uQuasar! I tak se klikam w te cyferki budując cierpliwie swoje domki
Witam wszystkich Jestem nowy na forum co nie znaczy łatwy do "zgryzienia". "Coś poknociłeś" heh właśnie nie, mam xx lat gram xx lat czyli ponad dziesięć w obie strony W sumie nie będę się bardzo przedstawiał, moja branża tego nie lubi.
Ale Pablo Wita was Spoko, Wyluzowani ludzie
A jak ktoś sapie to do lasy, ŻARTUJE
Pablo do wrzucania utworów, które lubisz słuchać, słuchasz aktualnie lub jesteś ich zagorzałym fanem jest stworzony odpowiedni wątek na forum: Czego w tej chwili słuchacie?
Tutaj natomiast, nowi ludzie chcąc przywitać się ze społecznością wpisują kilka słów o sobie i tyle
Zajrzałem na stare a zarazem nowe śmieci. Wspomnienia i nostalgia...
Dołączam z ciekawości - luźna gra na Halley (nie mam floty, hehe) - to już nie OGame jakie pamiętam z Uni 19: tysiące graczy, w miarę wyrównane szanse, pieniądz nie rządził statystykami, heh
Cześć wszystkim Teraz Pablo ....
Taki bondziorno haha
Muszę troszku odpocząć od pewnych gier ale mów mi Stiven a najlepiej Stiven Segall
18 lat w tym "syfie" hehe w tych grach, robi swoje z głową hehe
Fajnie , fajnie , Podobno tu się witamy , heh Ale na zasadach czesz -yo
Ide spać nic nie napisaliście
Dobrze ze was corpo uzywa
Cześć,
Nie ma to jak wrócić do nałogu po latach Szkoda tylko że tak mało nas zostało
Jeśli jest tutaj ktoś jeszcze ze starych U7 // U40 // U60 to pozdrawiam