Przywitaj się!
-
-
-
-
Wróciłam po jakiś 15 latach
Siema wszystkim
-
Siemka pozdrowienia z 41uni / Kalyke i 68
-
-
i ja też witam
-
-
Witam po przerwie. zacząłem grać na Supernova i dowiedziałem się że to uni tymczasowe xDD
.
Pozdrawiam jeśli ktos jest z fornax, zwłaszcza sojusz cytrynki
-
-
-
No to puhatek witaj w klubie nałogowców!
Ja dawno, dawno temu, gdy to jeszcze na naszej pięknej planecie rządziły dinozaury, grałem na uni2, ale niezbyt długo (około pół roku), później była kolejna próba powrotu na uni12. Lecz ta próba również zakończyła się chyba szybciej niż się rozpoczęła - niestety, ale w tej próbie przeszkodziła choroba
Teraz od ponad dwóch lat gram nałogowo!
Zaczynając od uEuropa, przebrnąwszy przez dwa UF (poprzez Galateę) wylądowałem na uQuasar! I tak se klikam w te cyferki budując cierpliwie swoje domki
-
Witam wszystkich
Jestem nowy na forum co nie znaczy łatwy do "zgryzienia". "Coś poknociłeś" heh właśnie nie, mam xx lat gram xx lat czyli ponad dziesięć w obie strony
W sumie nie będę się bardzo przedstawiał, moja branża tego nie lubi.
Ale Pablo Wita was Spoko, Wyluzowani ludzie
A jak ktoś sapie to do lasy, ŻARTUJE
-
Pablo do wrzucania utworów, które lubisz słuchać, słuchasz aktualnie lub jesteś ich zagorzałym fanem jest stworzony odpowiedni wątek na forum: Czego w tej chwili słuchacie?
Tutaj natomiast, nowi ludzie chcąc przywitać się ze społecznością wpisują kilka słów o sobie i tyle
-
-
-
Cześć wszystkim
Teraz Pablo ....
Taki bondziorno haha
Muszę troszku odpocząć od pewnych gier ale mów mi Stiven a najlepiej Stiven Segall
18 lat w tym "syfie" hehe w tych grach, robi swoje z głową hehe
-
Fajnie , fajnie , Podobno tu się witamy , heh
Ale na zasadach czesz -yo
Ide spać nic nie napisaliście
Dobrze ze was corpo uzywa
-
-