Rambo_Bambo vs. Benio ~ 305203.01%

• Dnia 20-03-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Rambo_Bambo

Reaper 1.704.598

Lekki myśliwiec 11.336.413

Krążownik 6.600.793

Okręt wojenny 3.313.195

Pancernik 3.461.024

Niszczyciel 5.389.256

Obrońca Benio

Duży transporter 1.000

Gwiazda Śmierci 5.926

Wyrzutnia rakiet 10.000

Lekkie działo laserowe 10.000

Ciężkie działo laserowe 1.000

Działo Gaussa 1.000

Działo jonowe 1.000

Wyrzutnia plazmy 1.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Rambo_Bambo

Reaper 1.699.142 ( -5.456 )

Lekki myśliwiec 11.299.645 ( -36.768 )

Krążownik 6.579.691 ( -21.102 )

Okręt wojenny 3.302.579 ( -10.616 )

Pancernik 3.450.121 ( -10.903 )

Niszczyciel 5.371.919 ( -17.337 )

Obrońca Benio

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 3.750.000 Deuteru

Agresor stracił łącznie 5.362.830.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 59.495.120.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 17.050.495.351 metalu i 13.469.805.301 kryształu.

Agresor przejął łącznie 3.750.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

5.683.495.105 Metalu i 4.489.932.457 Kryształu

17.050.516.351 Metalu i 13.469.931.301 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

22.734.011.456 Metalu i 17.959.863.758 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 19.892.877.456

Kryształ: 16.013.091.758

Deuter: -571.174.000

agresor zyskał łącznie 35.334.795.214 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -29.752.060.000

Kryształ: -23.785.060.000

Deuter: -5.961.750.000

obrońca stracił łącznie 59.498.870.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• ...aż to z komentuję.

Witam wszystkich.

Grałem z Dobrym_Senem (teraz Rambo_Bambo) w jednam sojuszu. Zaczęły się zamieszki z sojuszem czystki i Dobry Sen postanowił ze będziemy grac wspólnie z Lutherem przeciwko nim. Rozwiązaliśmy sojusz i czekaliśmy aż skończy się Debuff. W międzyczasie walczyliśmy z nimi (przynajmniej ja tak myślałem). Ja podjąłem się zadania ściągania im monów, nawet kilka mi się udało zdjąć.

Widząc RW na forum nic nie podejrzewałem że graja na dwa fronty. Napisałem Lutherowi ze ktoś mi u nich gęsi wyłapał, podając mu wszystkie szczegóły akcji włącznie z czasami. Aż tu nagle widze że Dobry Sen na moją obstawę leci, bez ani jednego skana. Czyli Luther podał mu wszystkie szczegóły.

Teraz już wiem że to tylko mnie sojusz czystki rakietował i mam prawie pewność że te konta sojuszu czystki to są jakieś multikonta od Dobrego, bo jak to inaczej wytłumaczyć ? Najpierw ich farmi, a potem własnym sojusznikom u nich podstawki robi i wylapuje floty.

Na moje zapytanie ich co to ma być, ich reakcja:

Rambo_Bambo: jesteś tylko metalem i kryształem i tyle

Luther: HAHAHA

Tak ze w tej grze nie można ufać już nikomu i uważajcie z kim gracie w sojuszu!

Agresorowi NIE gratuluje, bo to żaden wyczyn, miał wszystko podane na tacy.

@Luther pamietaj — karma wraca.

• Po pierwsze to ja wyszedłem z twojego sojuszu bo mi sie nie podobał

po drugie to nie mierz wszystkich swoja miara z tymi multi kontami

po trzecie to nikt oprocz rambo nie wiedział o podstawce i pozniejszej kontrze

pozdro

• 1. wyszedłeś, owszem i napisałeś mi żebym tez wyszedł, co zrobiłem
    2. graliśmy przeciwko czystka, a nie z nimi. To ze cie rakietowali to była bajka, teraz wiem. Najpierw ich atakujesz, wstawiasz rw na forum a puzniej podstawki u nich robisz. To o co kurna chodzi?
    3. Luther mnie wypytywał o szczegóły kiedy gęsi doleciały, kiedy obstawę zawróciłem, podałem mu wszystko, co do sekundy, dziwne ze ty wystartowałeś bez żadnego skana, a kiedy ja flotę zawróciłem to tego Rambo nie wiedzial

Ktoś kto ciebie ma w sojuszu, nie potrzebuje juz wrogow.

• zawsze to ciekawiej jak spada ktoś z topki niż ktoś z malutkich, ale w tym przypadku to tylko pokazuje że za 305203.01% można z siebie zrobić ścierę do podłogi, w oczy jedno za plecami drugie to wiele mówi o człowieku

• zawsze to ciekawiej jak spada ktoś z topki niż ktoś z malutkich, ale w tym przypadku to tylko pokazuje że za 305203.01% można z siebie zrobić ścierę do podłogi, w oczy jedno za plecami drugie to wiele mówi o człowieku

Też nie kumam takich zagrywek, skoro flota kupiona to mógł równie dobrze trochę jescze dokupić zamiast pokazać swoje drugie ja ;)

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• 1. wyszedłeś, owszem i napisałeś mi żebym tez wyszedł, co zrobiłem
    2. graliśmy przeciwko czystka, a nie z nimi. To ze cie rakietowali to była bajka, teraz wiem. Najpierw ich atakujesz, wstawiasz rw na forum a puzniej podstawki u nich robisz. To o co kurna chodzi?
    3. Luther mnie wypytywał o szczegóły kiedy gęsi doleciały, kiedy obstawę zawróciłem, podałem mu wszystko, co do sekundy, dziwne ze ty wystartowałeś bez żadnego skana, a kiedy ja flotę zawróciłem to tego Rambo nie wiedzial

Ktoś kto ciebie ma w sojuszu, nie potrzebuje juz wrogow.

Edited once, last by Dobry_Sen: ​nie napisalem zebys wyszedł po prostu nie mialem ochoty z toba grac a rakietowali mnie i owszem rambo napisal ze lecisz a tlumaczyc nie musze jak zobaczylem zawrotke luther nic mi nie napisal o ktorej zawrociles i wylewaj sobie te teorje spiskowe elo ().

Też nie kumam takich zagrywek, skoro flota kupiona to mógł równie dobrze trochę jescze dokupić zamiast pokazać swoje drugie ja ;)

poco slotowac w locie z us nie ma to sensu straty nie wielkie

a ty sobie skila kupiles?

• Dokładnie o to mi chodziło, że walić te gęsi. Zrobił by to ktoś inny to bym jeszcze pogratulował. Ale z Dobrym Snem i Lutherem graliśmy razem przeciwko sojuszowi czystki. Przynajmniej ja tak myślałem i to zabolało. No ale cóż, dla niektórych w tej grze jest metal i kryształ ponad wszystko.

• ja się zastanawiam nad jedna rzeczą. Dlaczego wszyscy najlepsi flociarze Uni zgadali się do jednego soja ? Aż tak strach pograć z nutka ryzyka ?. Jak my mamy z wami w ogóle grać skoro przewaga punktowa liczona jest w miliardach punktów?.Co Wy chcecie zlomowac ? nasze dt ? Satelity ? W tym jest tyle frajdy ?.

• ja się zastanawiam nad jedna rzeczą. Dlaczego wszyscy najlepsi flociarze Uni zgadali się do jednego soja ? Aż tak strach pograć z nutka ryzyka ?. Jak my mamy z wami w ogóle grać skoro przewaga punktowa liczona jest w miliardach punktów?.Co Wy chcecie zlomowac ? nasze dt ? Satelity ? W tym jest tyle frajdy ?.

Najlepsi flociarze hahaha, widzę humor dopisuje 😁💪

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Nosił wilk razy kilka ,ponieśli i wilka. Jak dla mnie topka może się tłuc między sobą ile wlezie ,tylko niech przy st potem nie płaczą jak naiwne dzieciaki.