Ruda oczywiscie umyje ręce i nic nie zrobi, zapewne ma z tego jakis profit skoro tylko bany na 2-3 lecą, chociaż niech raz udowodni że funkcja jaką sprawuje to nie sciema i nie ma równych i równiejszych.
Vibovit [MNS] & Eskorta [MNS] & PlywajacyWjeziorze [MNS] vs. Oddam_Priv ~ 64363.78%
- BooT
- Closed
-
-
i to niby na planecie stało? wnioskuje po satelitach
-
Ten temat założyli jacyś idioci! Znam sojusz MNS i to bardzo porządni ludzie i wspaniali gracze! Chcą ich oczernić bo zazdroszczą zezłomowanych flot!
-
Ten temat założyli jacyś idioci! Znam sojusz MNS i to bardzo porządni ludzie i wspaniali gracze! Chcą ich oczernić bo zazdroszczą zezłomowanych flot!
Hahahaha padłem i nie wstane do nowego roku piękna ironia tak mniemam bo cóż by można rzec o mns poza tym że gdzie by nie byli to smród
-
Hahahaha padłem i nie wstane do nowego roku piękna ironia tak mniemam bo cóż by można rzec o mns poza tym że gdzie by nie byli to smród
Szkoda tylko, że wszędzie gdzie MNS się pojawi tam musisz wsadzić swoje 4 litery ...taka gadająca farma z ciebie nic poza swoimi wymyślonymi historyjkami nie masz do zaproponowania. Spoko hejtuj dalej
-
Ludzi boli WIELKIE MNS
GRaty dla atakierow, świetni gracze
-
Po co te kłótnie i oskarżenia?Wszyscy kupujecie anty i nikt nie ma pretensji.Kupujcie również konta dla surowców-cwańszy tak robi i nie ma co mieć o to żali bo ta gra i tak się kręci tylko dzięki many,many.
-
Ludzi boli WIELKIE MNS
MNS nigdy wielkie nie było. Na bocie, na multikoncie - na złodzieja okraść ludzi z kont - w tym jesteście nie do pobicia. W innych kwestiach juz lezycie i kończycie przed wszystkimi. Więc już przestań robić złodziejaszku z siebie błazna.
-
Ludzi boli WIELKIE MNS
MNS nigdy wielkie nie było. Na bocie, na multikoncie - na złodzieja okraść ludzi z kont - w tym jesteście nie do pobicia. W innych kwestiach juz lezycie i kończycie przed wszystkimi. Więc już przestań robić złodziejaszku z siebie błazna.
Z tego co wiem to wy kończycie w naszych reckach opowiadaj historię dalej ....smoki też tam były ? Może wróć do pierwszego posta i czytaj jeszcze raz bo sam autor jak i jego kolega/współwłaściciel konta nie byli MNS to oni siebie "okradali" czego wynikiem było że konto stało cały wieczór bez akty ....jak kiedyś zaczniesz skanować konta lepsze od swojego to znajdziesz coś więcej niż expy
-
Jesteś zwykłym złodziejem FATHER niestety namówiłeś mnie na turecka anty to miałem 3 dniowego Bana ale warunek zmienić maila bo musi być czysty , ty go założyłeś więc ukradłeś konto proste, moje Konto łatwo sprawdzic na jakim mailu zaczynało.. zlomowac takie konto dla kolegów chlopie jesteś debilem ja i tak kasuje te konto bo grać już mi.sie nie chce . Ale takie brudne ST mam nadzieję że wszyscy polecą i ci podziękują bez odbioru .Na szczęście to moje ostatnie Uni.
P.s KLEBIK to twoje smieszne konto .
Plus oczywiście te co jadą na Ninji .
Boot z tego co się dowiedziałem to Ty ukradłeś konto Fathera. Dwa to Ty mnie nie raz namawiałeś żebym wam kupił turecka na Lancecie. Trzy przestań się ośmieszać bo mam rozmowy z tobą na dc i jesteś zwykła szuja. Cztery pamiętaj ze mam twój adres gdzie mieszkasz. Piec graty chłopaki stejka szkoda ze na koncie koleszki No ale cóż czasem tak bywa.
-
Ludzi boli WIELKIE MNS
Z tego co wiem to wy kończycie w naszych reckach opowiadaj historię dalej ....smoki też tam były ? Może wróć do pierwszego posta i czytaj jeszcze raz bo sam autor jak i jego kolega/współwłaściciel konta nie byli MNS to oni siebie "okradali" czego wynikiem było że konto stało cały wieczór bez akty ....jak kiedyś zaczniesz skanować konta lepsze od swojego to znajdziesz coś więcej niż expy
Opowiadaj bajki dalej. Nigdy nie skończyłem w reckach MNS Ja się nie sprzedaje pod złom Więc nie opowiadaj bajek Bo historia lubi koło zataczać
-
Wszyscy skończymy w reckach a wygra anty turecka
-
No tacy porządni że już jeden na banie wylądował Czas na resztę
-
Prewencyjnie zamykam temat do ewentualnego czyszczenia/pozostawienia.