Czy da się w jakiś sposób zablokować/ukryć wyświetlanie postów zadeklarowanych użytkowników?
Nowa wersja forum - problemy/pytania/uwagi
-
- Forum
- kasai
-
-
Czy da się w jakiś sposób zablokować/ukryć wyświetlanie postów zadeklarowanych użytkowników?
Wchodzisz np. w https://forum.pl.ogame.gameforge.com/user/60-muniek/
Z prawej strony od "Member since Mar 3rd 2021" masz takiego chopka.
Klikasz na niego i Block
-
A da się coś zrobić z wylogowywaniem z jednego urządzenia, gdy zaloguję się na innym? Bo taki trochę żal logować się pierdyliard razy...
-
A da się coś zrobić z wylogowywaniem z jednego urządzenia, gdy zaloguję się na innym? Bo taki trochę żal logować się pierdyliard razy...
Z przyjemnością się podepnę pod to pytanie.
-
Ja mam inny problem:
przychodzą mi normalnie powiadomienia tak jak trzeba ale np po 2-3 godzinach przychodzą ponownie te same powiadomienia (juz odczytane przeze mnie).....
-
Zawiesza wam się przeglądarka w ogame czy na forum ? Podczas odświeżania strony coś się dzieje nawet czarna strona się pokazuje. Przeważnie jak odejdę na chwile od kompa kiedy wracam strona nie chce się odświeżyć. Ktoś tak zaobserwował?
-
Czy za każdym razem trzeba włazić w temat żeby wybrać numer strony?
-
Niestety tez mnie to denerwuje....przekierowuje mnie strone 1 co jest uciazliwe
-
A propos bugów, to dlaczego nie widzę tutaj RW z tego ST?
Po drugie forum spolszczone tylko połowicznie, dużo rzeczy jest po angielsku.Nie da rady tego zrobić, aby wszystko było po polsku? Dbajcie o nasz język
-
Czy już wiadomo kiedy całkowicie zamykają stare forum?
-
Po drugie forum spolszczone tylko połowicznie, dużo rzeczy jest po angielsku.Nie da rady tego zrobić, aby wszystko było po polsku? Dbajcie o nasz język
Trwają prace nad polską wersją językową forum. Musicie chwilę uzbroić się w cierpliwość
Każda polska gra ma forum w angielskiej wersji.
edit;
Czy już wiadomo kiedy całkowicie zamykają stare forum?
Wchodzisz na stare forum: https://board.pl.ogame.gameforge.com/
Wielki napis u góry "Poznaj terminy: [klik]".
A tam:
Daty zamknięcia podforów uniwersów nie biorących jeszcze udziału w UF zostaną podane, jak tylko pojawi się kolejny plan łączenia.
....
edit:
A propos bugów, to dlaczego nie widzę tutaj RW z tego ST?
Pewnie edytował post i wymaga ponownej akceptacji moda
-
Nawet mniej niż pół, polskie nazewnictwo mają opcje które zostały przez nas dodane.
Co do reszty myślę że niedługo pojawi się polska wersja, wczoraj skończyliśmy je tłumaczyć.
-
Ponieważ nie wiadomo kiedy będą kolejne etapy fuzji to może nie ma sensu rozgraniczać na stare forum i nowe. Może po prostu zrobić już jedno forum, stare skasować i zostawić tylko nowe. To chyba nie jest normalna taka sytuacja. Może niech się już zdecydują na jedno forum, bo część jest na starym a reszta na nowym. To już trochę bezsensu się zaczyna robić.
-
Myślę, że na to pytanie odpowie Ci Ruda, napisz do niej wiadomość skoro masz taki ból dupy, a jeśli nie chcesz (bo wolisz perfidnie spamować) to przyzwyczaj się do dwóch forum.
-
Ponieważ nie wiadomo kiedy będą kolejne etapy fuzji to może nie ma sensu rozgraniczać na stare forum i nowe. Może po prostu zrobić już jedno forum, stare skasować i zostawić tylko nowe. To chyba nie jest normalna taka sytuacja. Może niech się już zdecydują na jedno forum, bo część jest na starym a reszta na nowym. To już trochę bezsensu się zaczyna robić.
Pytałam o to i.... musisz się przyzwyczaić.
-
Jest nam przykro, że z powodu przeciągającej się fuzji część graczy musi korzystać jeszcze ze starego forum. Nie widzimy sensu, aby przenieść te podfora na nowe forum, po czym zaraz je zarchiwizować. Stare forum będzie swoistym archiwum i chcielibyśmy aby wszystkie przedfuzyjne historie tam się pojawiały. Nie jest znana nam data kolejnej fuzji, ale liczymy, że wraz z reanimacją cmentarza będzie to możliwe jak najszybciej.
-
Czy jest możliwość wyłączenia notyfikacji o nieprzeczytanych postach na całym forum?
Rozumiem, że opcja nieprzeczytanych ~300 postów jest "interesująca" ale lekko kojarzy mi się z jakimś folderem ze spamem.
-
Jeżeli mówisz o cyferkach na czerwonym tle przy zakładce "Forum" to polecam skorzystać z opcji "oznacz jako przeczytane" gdy wejdzie się w tą zakładkę.
-
Kiedy to spolszczenie wejdzie bo już minęło trochę czasu a nic się nie zmieniło
-
Nie można wejść na stare forum. Przekierowuje tutaj. Jest to niemożliwe nawet w przypadku użycia bezpośredniego linku do jakiegoś tematu z poziomu historii przeglądarki. Uniwersa, które nie miały UF są bez forum.