Ja nie mam nic z WOŚP, to do mnie?
Nowa wersja forum - problemy/pytania/uwagi
-
- Forum
- kasai
-
-
Czy ogame kiedys powroci do akcji WOSP ? miałem kiedys konto z tym dopiskiem i naturalnie jest to najwyzsza ranga
czy jest szansa znowu cos dla nich sprzedawac ?Od paru lat nie ma już grania dla WOSP
-
Czy ogame kiedys powroci do akcji WOSP ? miałem kiedys konto z tym dopiskiem i naturalnie jest to najwyzsza ranga
czy jest szansa znowu cos dla nich sprzedawac ?Od paru lat nie ma już grania dla WOSP
wiem ale akurat nie o to było pytanie
-
Czy tu na nowym forum będą informacje na temat kolejnych partii łączenia uni czy trzeba na starym forum to sprawdzać?
-
Na starym forum zostaną ZAMKNIETE wszystkie dzialy, procz tych ktore dotyka unifusion.
-
Mam problem z powiadomkami, raz są, raz nie (w tym samym temacie).
Aurora - dałeś chamski minus, dostałeś taki sam.
-
Mam problem z powiadomkami, raz są, raz nie (w tym samym temacie).
U mnie też występuje ten problem.
-
Chyba jak jestem na forum to powiadomienie jest a jak mnie nie ma to powiadomka sie niezaświeci jak wejde ponownie
-
Słodki Jezu, ale paskudne jest to nowe forum.
Szkoda, że nie udało się przenieść starego tutaj, ale progi ST (przynajmniej na Xanthus) na duży plus.Oby Wam (Moderatorom) oraz nam forum służyło i nie przysparzało zbyt wielu problemów technicznych.
Do zobaczenia w dziale ST! -
łodki Jezu, ale paskudne jest to nowe forum.
Też wolałem stare, ale cóż zrobić.
-
to nowe wygląda jak stare, ale to stare stare
teraz boję się wejść do gry, bo jeszcze epic blue zobaczę!
-
Czy tu na nowym forum będą informacje na temat kolejnych partii łączenia uni czy trzeba na starym forum to sprawdzać?
Jak najbardziej będzie to też tutaj;)
-
Zatwierdzanie tematów przez moda to reguła?
Czy może tylko, gdy AI wykryje trolla?
-
Osoby mające poniżej 11 postów które wystawiają w komentarzu link muszą uzyskać zgodę moderatora.
-
Trzeba się będzie przyzwyczaić. Póki co nie jest źle.
-
Czy da się zmienić motyw tła?
-
Coś jest z nim nie tak?
Generalnie styl forum jest tylko jeden.
-
Coś jest z nim nie tak?
Generalnie styl forum jest tylko jeden.
Złe nie jest, jest spójne z "poprzednią wersją". Ostatnio wszystkie programy/fora/itp. przerzuciłem sobie na kontrast białe/jasne/ecru tło i ciemne litery. Pomyślałem, że jak jest nowe to mógłbym zmienić i zsynchronizować kolory z innymi narzędziami na których pracuje.
-
Osoby mające poniżej 11 postów które wystawiają w komentarzu link muszą uzyskać zgodę moderatora.
No to trzeba wywołać jakąś gownoburze:-D
-
Działa Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...