Display Morenie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre
co? swiat jest nierowny ? kto Ci broni wydac jeden wyda na fajki inny na fajna furke a 3 i na to i na tamto i jeszcze mu zostanie .
widzisz oceniasz innych przez pryzmat Siebie jezeli ktos wydal wiecej niz ty to od razu ma nudne zycie i jest nikim dla Ciebie smutne tojjest ze tu placzesz taka jest gra jezeli nie wydajesz nic to grasz na krzywy ryj za darmo i gdyby kazdy robil jak ty nie bylo by gry ...servery musza na siebie zarobic a jak nie masz ochoty to nie graj i nie mecz ludzi swoimi wypocinami i dodam od Siebie nie kazdy ciezko musi pracowac trzeba sie bylo uczyc to bys nie musial rowow kopac a jezeli ktos wydje i go stac na to to widocznie robi to dla zabicia czasu miedzy przyjmowaniem kolejnych przelewow
Sebastian żonę też sobie kupiłeś ? jest z toba z miłości czy płacisz jej za to ?????
jak że nudne i nieudane musi być twoje życie jeśli mając pieniądze wydajesz je na antymaterię i ogame nazywając to zabiciem czasu.... ludzie swiat stanął na głowie
czlowieku ty pomysl troche i wyjdz z pokoju troche do ludzi ... nie nie musze placic zonie za milosc jestesmy ze soba kilkanascie lat i mamy dzieci moze cie to zaboli zona zarabia wiecej odemnie moje zycie jest bardzo udane i nie jest nudne ale co moze o tym wiedziec 16 letnie dziecko
co do antymateri to nie rozumiem dlaczego ty mnie rozliczasz z moich pieniedzy stac mnie to sobie kupuje pewnie ty tez jak by cie bylo stac bys kupil ale sadzac po twoim placzu zwyczajnie cie nie stac albo bylo by cie stac ale wtedy nie jadl bys do konca roku
Czy Ty na prawdę myślałeś, ze GF będzie firmą charytatywną
jakbyś sam wydał swoje pieniądze na anty, kupił paczki narobił pancków... luz wszystko ok
ale podpiąć się do tego czegoś co jest paczkomatem czy bankomatem,,, to takie wymiotne...
i tak jak napisałem Ci pod ST
zrób tekścik w domu i poklikaj myszą, godzinę, dwie, a zrozumiesz jakiego id...otę z siebie robisz wmawiając ludziom że klikałeś osobiście przez 6 i pół godziny, to tak jakbyś chciał ludziom wcisnąć że przez 8 godzin 200 ton węgla przezuciłeś
tu widac ze masz cos z glowa nie tak najpierw piszesz ze ten kto kupuje anty jest tym zlym ma nudne zycie i wgl same najgorsze rzeczy a teraz piszesz do iinej osoby ze jak by sobie kupila anty i ja wydala na pancki to jest ok ...
czyli wg ciebie sa rowni i rowniejsi ty okreslasz kto jest ok a kto nie
zakladasz konto specjalnie do trolowania i uwazam ze jestes forumowym trolem na 3 nickach to wlasnie ty masz bardzo nudne zycie i wspolczuje ci ale taki jest swiat kijem wisly nie zawrocisz wspolczuje naprawde ale moze jednak zakonczysz juz swoje trolowanie i zajmiesz sie czyms moze nauka wroc do szkoly nie siedz przed ekranem
nikt sie podemnie nie podpina co do surki bo jest to nielegalne i mozna za to dostac bana skoro gramy tyle czasu i zaden z nas nie dostal bana to znaczy ze gramy uczciwie w przeciwienstwie do jakze wielkiego grona juz zbanowanych osob tutaj
Display MoreCzy Ty na prawdę myślałeś, ze GF będzie firmą charytatywną
jakbyś sam wydał swoje pieniądze na anty, kupił paczki narobił pancków... luz wszystko ok
ale podpiąć się do tego czegoś co jest paczkomatem czy bankomatem,,, to takie wymiotne...
i tak jak napisałem Ci pod ST
zrób tekścik w domu i poklikaj myszą, godzinę, dwie, a zrozumiesz jakiego id...otę z siebie robisz wmawiając ludziom że klikałeś osobiście przez 6 i pół godziny, to tak jakbyś chciał ludziom wcisnąć że przez 8 godzin 200 ton węgla przezuciłeś
... daj spokój nie ma co z nimi gadać , dowartościowują się za kase bo mają smutne życie założę się że nawet nie mają przyjaciół ,polecam obejrzeć sobie film Richie milioner
tu twoje drugie konto ( sam sobie odpowiadasz ) nikt sie nie musi dowartosciowywac gramy tak : jak kazdy lubi jeden lubi latac drugi sobie woli zaplacic i sobie stawiac kopki to ze mnie stac tobie nic do tego i skoncz juz raz na zawsze kwestie antymateri gra daje takie mozliwosci jest to legalne nic ci do tego kto wydaje jak masz ochote wydaj tez nie masz ochoty nie kompromituj sie pewnie nie znasz slowa i nie wypominaj innym tego czego ty nie mozesz
bankomat... tyle znaczysz co ta puszka w ścianie