UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] ~ 22914.43%

• Skończył się ban na forum i można coś wrzucić :) Korzystając z okazji chciałbym odnieść się do owego bana. Otóż mam świadomość, że padło kilka brzydkich słów. Przemyślałem swoje postępowanie i chciałbym z tego miejsca przeprosić...absolutnie nikogo, bo trzeba nazywać rzeczy po imieniu. To, że brzydkie słowa opisują brzydkie zachowania to już nie moja wina :foch:

Pierwszy stek w nowych barwach. Flota stała często, ale jak miałem sposobność podlecieć, to zawsze była lampa. Dzisiaj pojawiły się minutki, więc poleciałem, spakowałem i odleciałem :) Wcześniej w 2 gali mi nie wyszło :trollface: i pozdrawiam spryciarza, który spamował skanami w mój tamtejszy cel. Nie powiem kto tak robił, ale jego nick zaczyna się na ''w'' a kończy na ''ch''. Na ''ch'' zaczyna się też pewna część ciała, nie wiem może przypadek :trollface:.

Obrońcy :szo:, chociaż nie był do końca miły :D

Dnia 10-01-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor UPADLY [Farms]

Okręt wojenny 414.683

Pathfinder 150.000

Obrońca Ptasznik [SIL-TEA]

Mały transporter 150.928

Duży transporter 34.566

Lekki myśliwiec 105.018

Ciężki myśliwiec 30.500

Krążownik 16.290

Okręt wojenny 5.779

Recykler 1.260

Sonda szpiegowska 338.658

Pancernik 5.015

Pathfinder 23.053

Po bitwie...

Agresor UPADLY [Farms]

Okręt wojenny 414.679 ( -4 )

Pathfinder 147.887 ( -2.113 )

Obrońca Ptasznik [SIL-TEA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.025.661.548 Metalu, 595.882.328 Kryształu i 229.618.324 Deuteru

Agresor stracił łącznie 65.743.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.064.982.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.174.631.400 metalu i 1.116.811.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 2.851.162.200 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.183.208.948

Kryształ: 1.680.939.128

Deuter: 212.714.324

agresor zyskał łącznie 5.076.862.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.966.296.548

Kryształ: -2.425.480.328

Deuter: -524.367.324

obrońca stracił łącznie 6.916.144.200 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Skończył się ban na forum i można coś wrzucić :) Korzystając z okazji chciałbym odnieść się do owego bana. Otóż mam świadomość, że padło kilka brzydkich słów. Przemyślałem swoje postępowanie i chciałbym z tego miejsca przeprosić...absolutnie nikogo, bo trzeba nazywać rzeczy po imieniu. To, że brzydkie słowa opisują brzydkie zachowania to już nie moja wina :foch:

Niby racja, ale mniej brzydkie słowa również opisują brzydkie zachowania. Fakt używania ordynarnych słów wynika z jednej z trzech przyczyn: albo jest to ograniczony słownik i brak możliwości wyrażenia się z uwagi na nieznajomość słów wystarczająco precyzyjnie opisujących przedmiot wypowiedzi, albo nieumiejętność powstrzymania emocji, albo celowy zabieg stylistyczny mający pokazać innym użytkownikom forum swoje wzburzenie. Pierwsze dwie nie przystoją dojrzałemu, dobrze wychowanemu mężczyźnie, więc wierzę, że to trzecia przyczyna, przy czym to trochę obraża nas, czytelników, ponieważ najwyraźniej uważasz, że mielibyśmy kłopoty ze zrozumieniem tekstu bez wulgaryzmów. Więcej wiary! :)

Abstrahując od powyższego, bardzo mi się podoba Twoja "pogoń" po złomie. Mam nadzieję, że tej historii nie zakończy kupno paczek przez którąś ze stron.

• Wypada złozyć :graty: z akcje, chociaż szkoda, że na sojuszniku.

Ale jak już dużo razy pisałem - co nie lata może już nie polecieć :)

Obrońcy :szo:

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Można też zostać ukaranym za rozbudowany tekst nie zawierający ani jednego brzydkiego słowa jak by co (hehe ^^), więc krótko: Dobra robota :):graty::graty::graty:

• Super wlot Upadły. Szkoda, że na sojuszniku ale cóż - tak bywa czasami :)

Gratulacje wyniku i dość aktywny oraz szybki powrót po ostatniej kontrowersyjnej akcji :)

Tekstami nie odwrócisz tego co się stało więc więcej wstrzemięźliwości podczas następnych wpisów. Jeżeli chcesz nadal prowadzić wojnę słowno - słowną, zrób to w sposób bardziej umiejętny ponieważ dobrze czyta się Twoje przesłania. Innym rozwiązaniem jest to co lud na igrzyskach oczekuje. Widok strzaskanej floty i złom na arenie :)

• Niebywały jest, kto go zatrzyma. Idzie po swoje ;) Na tym etapie uni, przy małej liczbie grających osób, zrobić 3 złomy na wysoki % w krótkim czasie, budzi podziw.

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

• Niebywały jest, kto go zatrzyma. Idzie po swoje ;) Na tym etapie uni, przy małej liczbie grających osób, zrobić 3 złomy na wysoki % w krótkim czasie, budzi podziw.

Kto go zatrzyma? Może nowy sojusznik :trollface:

Można też zostać ukaranym za rozbudowany tekst nie zawierający ani jednego brzydkiego słowa jak by co (hehe ^^), więc krótko: Dobra robota :):graty::graty::graty:

Muszę zdementować te plotki :) Bana dostałem nie za post, lecz za złamanie regulaminu zakładając konto podczas 24h bana. Niestety za błędy się płaci i nie mam do szanownej Administracji żadnych pretensji. :saint:

Na tym koncie regulamin łamany nie będzie.

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

• Można też zostać ukaranym za rozbudowany tekst nie zawierający ani jednego brzydkiego słowa jak by co (hehe ^^), więc krótko: Dobra robota :):graty::graty::graty:

Muszę zdementować te plotki :) Bana dostałem nie za post, lecz za złamanie regulaminu zakładając konto podczas 24h bana. Niestety za błędy się płaci i nie mam do szanownej Administracji żadnych pretensji. :saint:

Na tym koncie regulamin łamany nie będzie.

Bardziej chodziło mi o moje za uszami i w temacie banów za słownictwa, tudzież ciekawe historie :)

A właściwy ban można było wywnioskować, bo post z drugiego konta szybko zniknął, po czym pojawiła się też etykieta przy profilu.

• UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] dostali przed chwilą bana, czy ma to coś związek z tym starciem ? X/

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

• UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] dostali przed chwilą bana, czy ma to coś związek z tym starciem ? X/

Spokojnie, ban został nałożony niesłusznie, odwołanie zostało wysłane. Mam nadzieję, że support w grze jest na równie wysokim poziomie co ten na forum i sprawa zostanie wyjaśniona niebawem. :saint:

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

Spokojnie, ban został nałożony niesłusznie, odwołanie zostało wysłane. Mam nadzieję, że support w grze jest na równie wysokim poziomie co ten na forum i sprawa zostanie wyjaśniona niebawem. :saint:

Trzymam za słowo ;) Co tu się wyprawia. Całe OGame w formie, widzę :P

• Napewno to pomyłka i przypadek z tym banem:)

Raz w życiu coś mądrego napisałeś :) Najważniejszy jest ten pierwszy krok. Jeszcze będą z Ciebie ludzie 8)

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

• specjalista od Pushu na tym uni w końcu wpadł :lool:

Jakiś czas temu dostałem informacje od właściciela że konto poszo...

odbudowa została wstrzymana:lool: tzn push-budowa, jak i z resztą została przedtem postawiona w większości.

Mam nadzieję, że support w grze jest na równie wysokim poziomie

wykazał się wysokim poziomem i nałożył słuszną kare za to przewinienie, choć jeszcze kilka pushówek ci zostało.

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Nie zacytuję cię w odpowiedzi, bo się brzydzę. Nie chce mi się dyskutować, bo partnerem do dyskusji jesteś mniej więcej takim jak sojusznikiem. Pomawiasz i pomawiasz. Nie wiem w jakim celu. Zostałem niesłusznie zbanowany, a ty niesłusznie nie zbanowany. Wracaj na dno i się nie wychylaj.
    pozdra…haa-tfu ;)

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

• Napewno to pomyłka i przypadek z tym banem:)

Tak samo na pewno pomyłką są twoje rozbite sondy o mnie. Radzę je pozbierać, bo za wymuszanie pushu też są kary. Ticket już poszedł.

Nie płacz .Już recki lecą.Mialem zamiar wpaść do ciebie z wizytą jak ostatnio ale +900 kk tylko by było:) .Po drugie znowu byś że złości rakietami napierdzielal:)Pozdrawiam

• Nie płacz .Już recki lecą.Mialem zamiar wpaść do ciebie z wizytą jak ostatnio ale +900 kk tylko by było:) .Po drugie znowu byś że złości rakietami napierdzielal:)Pozdrawiam

Po coś chyba te rakiety są.

[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]

• Nie płacz .Już recki lecą.Mialem zamiar wpaść do ciebie z wizytą jak ostatnio ale +900 kk tylko by było:) .Po drugie znowu byś że złości rakietami napierdzielal:)Pozdrawiam

Cieszę się, że jeszcze moje odwołanie nie zostało rozpatrzone i nie muszę żyć w strachu, że do mnie też przylecisz :|

[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time