MALCZU MISTRZ OGAME-SERIA na YT

• I w tym urok, ze to nie kolejne 'meta' konto idealnie rozwijanie z amortyzacja, ukazujace wszystkie tajniki i sekrety gry tylko ot zwykła i niezwykła gra jednego z nas - ogejmowiczów.

To tak jak z serialem, kto wie jak się dalej akcja potoczy biorąc lub nie biorąc pod uwagę sugestii innych graczy - widzów :D

Także lecisz z tematem Malczu :kawa:

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• Zgaduje , że masz 12 lat i zazdrościsz innym , a samemu nic nie robisz na yt , ja jestem na yt już 10 lat i SZCZERZE Smarkaczu nawet jak masz 50 lat to zachowujesz się jak smarkacz , JA NAGRYWAM NA CZILU z PASJII i dla Przyjemności i ,dla mądrych i kulturalnych ludzi .

Jeśli na obiektywną krytyke z wypunktowaniem rzeczy, które można poprawić aby oglądającym oglądało się materiał lepiej reagujesz płaczem i obrażaniem oglądającego to coś ci jeszcze powiem :

Właśnie dla takich buraczków, bojących się opinii innych YouTube usunęło łapki w dół, żeby nie musieli płakać, że jest więcej łapek w dół niż wyświetleń xD

Na początku tematu prosisz o opinię i dyskusje, ktoś wprowadza dyskusje, a ty się obrażasz jak 15 latek, już wiem dlaczego średnia wyświetleń pod twoimi filmami to ~30:D

10 lat ciężkiej pracy? 10 lat wrzucania contentu bez progresu i rozwoju.

Oczywiście że nie nagrywam nic na YouTube, bo jak mam nagrywać gówno to nie widzę sensu, wyręczają mnie osoby twojego pokroju.

Chcesz się pochwalić że coś robisz, bardzo dobrze, szanujemy to, ale chyba nie sądziłeś że wszyscy będą ci słodzić i się spuszczać nad tym jaki to nie jesteś zajebisty. Popracuj nad formą i scenariuszem, a na pewno krytyki będzie mniej, prosta sprawa .

Wiele osób chętnie by oglądało jakieś serie z ogame, bo tego na rynku nie ma, stąd też sam wszedłem zobaczyć, ale bez chęci rozbudowy - sukcesów nie będzie. A tłumaczenie, że robisz to dla siebie i widzów (cóż za fejm xd) to pierdzielenie takie samo jak to osób które nigdy nie przebiły top 500, bo grają dla przyjemności, albo tych co po każdym złomie mówią: e tam odbuduje się, mam w tą grę wy****ne to tylko cyferki. Lubicie w pupcie to wasza sprawa, dziwny fetysz :))

Jeśli nie ma chęci rozwoju to i materiał jest do dupy.

Stojąc w miejscu się cofasz.

Nie proś o opinię jak nie jesteś w stanie jej udźwignąć i płaczesz jak baba :trollface::trollface::trollface:

________

Aaaa no i w mojej opinii nigdzie Cie nie obraziłem, więc SMARKACZU teraz to zrobię, pakuj kredki i odrób pracę domową :) :closed2::whocares:

• DZiękuje i powodzenia w Życiu, nie widze sensu komentować twoich komentarzy , ale mimo wszystko dzięki powodzenia w Szkole.:D kulturalnie thx

• Ciebie mistrzu juz tutaj ktos inny dobrze wyjasnil :D na moje to ludzie maja z Ciebie pompe i tylko Ci kibicuja aby dalej patrzec na te glupoty :)

Brawo miszczu klasa zbieracz na start coś pięknego 😂😂

Kto na start bierze zbieracza? Chyba tylko taki miszcz jak Ty :D ktos inny ladnie Cie wyjasnil a Ty go jeszcze od dzieciakow wyzywasz... z takim pojeciem o grze nie wroze swietlanej przyszlosci ani w ogejmie ani na jutjubie :)

• Gęsi...w naszym żargonie to Gwiazdy Śmierci. Nie rozumie Twojej ironii. Ludzie budują bunkry po kilka lat a i tak zostają przeorane dla samego przeorania.

No niestety, ale najlepszym sposobem na unikanie ataków jest własnie bycie jak najmniej atrakcyjnym celem i robienie efesów

Sprawdź sobie Starcia Tytanów u68 - tam masz idealny przykład bunkra, który został przeorany.

Rozwijanie komputerówki na tym etapie gry, gdy nie masz zamiaru latać nawet po idlakach mija się z celem, bo szkoda krisu i deu. Bardziej sugerowałbym rozwijanie Astro pod kolejne kolonie

Niestety, podzielam zdanie sceptyków...ktoś,kto ma aspiracje na bycie dobrym graczem, nie znajdzie tu dobrych sugestii.

Druga sprawa, nie ma co się obrażać jak ktoś Ci sugeruje coś, co nie zgadza się z Twoim światopoglądem, bo jak skończy Ci się ochrona nooba, to ludzie zaczną w Ciebie wlatywać jak wiatr w dmuchawce :)

Nich sojusz zrobi Ci moona i to mimimum dwa.

• Dziękuje mrovka, No nic mam nadzieję ,że przynajmniej będziemy razem z Ze Społecznością się dobrze Bawić i ja też mam taką Nadzieję, DZiękuję have fun and good Luck.Dziękuję z góry za miłą grę.CZEŚĆ

Dziękuje Chewbacca

• Cóż za odkrycie - dzienniki, serial komediowy? Może daj sobie spokój z nagrywaniem gry i skup się na analizie gónwooburz na forum. Wróżę że ten kierunek zwiększy znacznie oglądalność, a czytanie wypowiedzi niektórych może ubawić do łez. Dzięki temu łatwiej dogadasz się z GF żeby lokowac produkty, itemki itp bo oni spojrzą na statystyki a nie treść.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Super projekt, będę śledził, może się w końcu czegoś nauczę, bo spinu nie chce zdradzić taktyk jak dobić do topki!

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Długo wyczekiwane!

Olej tą elektrownie słoneczną, tylko zajmuje miejsce. Tylko satelity na start, a potem fuzyjna jak masz energetyczną i zimne planety

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Księżyc przydatna rzecz.

Myślałem, że zobaczymy raport wojenny z walki ze Zgredkiem, no cóż może to poufne dane ;)

Kto wie, może kiedyś udałoby Ci się nagrać moment ataku. Oczywiście życzę Ci żeby ataków na Ciebie było jak najmniej, ale nigdy nic nie wiadomo.

pozdro :)