MALCZU MISTRZ OGAME-SERIA na YT

• Odkrywca jest dla budowy imperium jak Vader, na początku niezbędny, acz w konc

1kkk WR na 500 mln sury na planecie.

Widzę że Cie wywołałem. Przyznaje że zgadzam w większości sie z tym co mowisz, ale chyba tochę za dużo złotych rad na raz.

Niech sobie Malczu ogarnie farming, a jak zapełni planetę na ful,

chętnie obejrzę filmik o kombinacjach na pleciecie z małą liczbą pól.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Nie 3200 DT, a tyle, żeby miały 120kk ładowności. Im wyżej badania będzie miał, tym mniej będzie ich potrzebował. Ja np. potrzebuje 2235 - a to spora różnica.

I masz rację, albo bym zaczął na nowym uni, albo przeszedł na odkrywcę i wysyłał tyle eksp, ile ma możliwość wysyłać. Zdecydowanie lepiej na tym by wyszedł. Zbieracz to się opłaca jak się ma z 15 planet na 50 lvl mety.

• Fajnie że udało się nagrać moonmaking :)

Moim zdaniem w drugiej połowie odcinka zacząłeś mówić trochę za cicho.

A Rozpruwaczy nie możesz produkować, bo jesteś Zbieraczem. Rozpruwacze i Pioniery są podświetlone, ale jak się przyjrzysz to zobaczysz, że są 'zakreskowane'. Do ich produkcji surowce masz, technologie masz, ale odpowiedniej klasy nie masz.

Rozpruwacz - klasa Generał

Pionier - klasa Odkrywca

Według mnie odcinek elegancki :thumbup:, a że o mnie wspomniałeś to się teraz trochę czuje jak jakiś celebryta xD

pozdro:)

• Bardzo fajnie, gratuluję moonów :)

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Odcinki nagrane jeden po drugim, widze progres, bo każesz na siebie czekać.

Obie produkcje utrzymane na poziomie, a wysłanie ataku na aktywnego gracza i to bez zerknięcia w obrone to jest HIT. Następnym razem powtórz do dokładnie, ale ustaw też recki, pokażesz jak opóźnić flote by wleciała 1s przed reckami. To luźna sugestia, ale,... mam nadzieje ze podołasz.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis