w0jci3ch vs. UPADLY [S-C] ~ 1949080.15% + 413224.33%

• A jak sobie wyobrażasz moje pozostanie w sojuszu? :trollface: Sojusz zdecydował, że to ja powinienem odejść i ciężko się z tą decyzją spierać jeśli chce się spokojnie grać, a nie ganiać się z jakimś nolifem z wymyślonymi kolegami na kilku kontach :D Decyzję rozumiem, ale i tak uważam, że to wstyd z tym [ciach] być w sojuszu :rolleyes3: W środę wracam z upa i zaczynamy zabawę :smash:8)

Ciekawe... cały sojusz twierdzi, że to Ty powinieneś odejść, pomimo że to Ty zostałeś zaatakowany? Ta decyzja jest albo zupełnie niemoralna, albo - co podejrzewam - czegoś istotnego ktoś tu nie powiedział :P

To Ty chcesz "spokojnie grać, a nie ganiać się z jakimś nolifem z wymyślonymi kolegami na kilku kontach" czy S-C?

[mod='Neferet']Poprawiłam cytat[/mod]

• Ciekawe... cały sojusz twierdzi, że to Ty powinieneś odejść, pomimo że to Ty zostałeś zaatakowany? Ta decyzja jest albo zupełnie niemoralna, albo - co podejrzewam - czegoś istotnego ktoś tu nie powiedział :P

To Ty chcesz "spokojnie grać, a nie ganiać się z jakimś nolifem z wymyślonymi kolegami na kilku kontach" czy S-C?

Ja ganiania się nie uniknę, ale nie przeszkadza mi to :) Co do decyzji zarządców sojuszu to cóż :whocares: Ich sojusz i mogą sobie decydować, nie mam żalu <3

• Ale przecież wojciech to krysztalowy gość, czego chcesz od niego, zawsze wiedzial wszystko o wszystkich,

Ja tylko dodam od siebie.:)Upadly dużo rzeczy piszę i ma dowody itp na to:)Wojciech dużo informacji z siebie wyrzuca że to i tamto ale jak zapytasz możesz udowodnić potwierdzić to odpowiedź jest mniej więcej taka.Jak chcesz to nie więź twoja sprawa ja wiem swoje. Ładnie wami manipuluje itp:). Po drugie nie przepadali za sobą itp. Wojciech wykorzystał fakt że wie gdzie flota jest i że nie chowa.Malo tego poprosił o skan JANuszka żeby przeskanował mu Upadłego.Tak JANuszek mi pisał . Januszek - Wojciech??

• W końcu nadszedł czas na mój komentarz, długo zbierałem się z tą myślą, a ile się naczytałem, codziennie nowe posty pod tym ST. Gorący temat, tego można było się spodziewać. I cóż można napisać, co się stało, to się nie odstanie. Co dokładnie miedzy Wami zaszło, wiecie tylko wy, czyli bohaterowie starcia. Ciekawie zaczął się rok na Naszym Earth, dzięki temu starciu i całej tej otoczce, a to dopiero początek roku, zapowiada się interesująco :>

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

:fa:

• Hehe Wojtek to pokazałeś klasę :D

Powiem Ci że większej psiochy na tym ogame nie widziałem xD wstydziłbym się coś takiego lamo wstawić.... Sojusznika skasować to trza być prze Ci.... :D a Ty pewnie swoje chore urojenia miałeś bo leków nie zeżarłeś, prawda taka że bolał Cię procent jaki Upadły na mnie wykręcił xD

To Cię bolało i musiałeś kolege skasować żeby zadowolić się cyferkami :D

lama

• Hehe Wojtek to pokazałeś klasę :D

Powiem Ci że większej psiochy na tym ogame nie widziałem xD wstydziłbym się coś takiego lamo wstawić.... Sojusznika skasować to trza być prze Ci.... :D a Ty pewnie swoje chore urojenia miałeś bo leków nie zeżarłeś, prawda taka że bolał Cię procent jaki Upadły na mnie wykręcił xD

To Cię bolało i musiałeś kolege skasować żeby zadowolić się cyferkami :D

lama

Coraz ciekawsze smaczki wychodzą wobec tego starcia, czego się jeszcze dowiemy. Telenoweli ciąg dalszy ;) Na Tym uni, po tym starciu nic już nie będzie takie samo <:

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

:fa: