Boty Lacerta

• Witam,

dział DiD jest chyba najodpowiedniejszym, by podyskutować. Miejmy nadzieję, że i tego admini nie ocenzurują. Czy ja mam wrażenie, czy może ilość graczy używających bota wciąż wzrasta? To co się dzieje na tym uni, to chyba jakiś ewenement, chociaż od Ferdinand nie grałem, to nie wiem jak to wyglądało właśnie między F a L. Może reszta graczy się wypowie, jak to widzą, a admini powiedzą, czy próbują z tym walczyć, czy bardzo ciężko do wykrycia?

P.S. Może poziom graczy po prostu poszedł mocno do góry i jak na mundialu nie było słabych drużyn, tak i tu coraz mniej słabych graczy :)

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Nie wiem jak na lacercie ale na innym uni boty są, tak przynajmniej uważam.. i są to raczej boty pochodzenia gameforgea do stworzenia sztucznego ruchu. Wiesz, otwierają się nowe uni, niby jest tak dużo gracyz itp itd, a tak naprawdę to duża część całej puli to boty, które stają się nieaktywne na krótki czas przed otwarciem kolejnego nowego uni. Taką mam przynajmniej teorię bo kto normalny używałby sztucznie wygenerowanego nicku i mając mniej wiecje top200 nie wybrał sobie nawet klasy gracza lol. Koniec końców zostają zawsze prawdziwi gracze, prędzej czy później.

• Kiedyś był taki bug że jak się kliknęło to się oświecało całe konto a teraz tego nie ma a typ się świeci wszędzie na okrągło. Nie wiem siedzi na wszystkich planetach i monach jednocześnie :/

• Najlepsze jest to, że Ci gracze top 100-200 są bardziej aktywni niż całe top 20. Możliwe, że po prostu dużo ludzi się nauczyło grać, tylko czemu nie pną się tak do góry? Przy takiej intensywności słanie exp to śmiało powinni robić po 700-800k dziennie.

Ale widać po galaktyce, że spora ilość banów się sypie, szkoda, że nie wiadomo kto za co.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Ja mogę tylko powiedzieć od siebie, że nie krępujcie się słać ticketa jak ktoś Wam się wydaje podejrzany. ;)

a to nie jest tak, że takim postem pokazujesz nieudolność teamu ? sami nie potraficie wykryć ,,podejrzanych'' aktywności na kontach, odróżnić aktywności graczy od aktywności bota ?

• Ja mogę tylko powiedzieć od siebie, że nie krępujcie się słać ticketa jak ktoś Wam się wydaje podejrzany. ;)

a to nie jest tak, że takim postem pokazujesz nieudolność teamu ? sami nie potraficie wykryć ,,podejrzanych'' aktywności na kontach, odróżnić aktywności graczy od aktywności bota ?

Nie chce ale muszę zgodzić sie z Rudą... GO nie będą co pół godziny sprawdzać aktywności wszystkich kont na uni, widzisz jakiegoś bota to zgłoś i wtedy jakiś GO się temu przyjrzy, moze nie każdy GO ale większość zazwyczaj robi coś z tym, jest jeden taki co w większości ma wywalone, chyba nie musze pisać który :D Co do tego, ze nie idą do góry, to dlatego, że są to boty graczy z topki, takie konto zbiera sure albo flote z expów i co jakiś czas topowiec sobie to wali i ma profity :)

Boty były, są i będą niestety i to z tego co widzę coraz lepiej ustawiane :)

• Nie, zachęcam do tego by gracz który widzi że coś jest nie tak zgłosił to do nas.

Zgłosiłem 1 stycznia 6 powiązanych ze sobą kont macie to gdzieś późniejsze zgłoszenie rozpatrzone wcześniejsze a to wisi skanowali mnie z programu który jest zabroniony złomują sobie te konta po kolei i dalej gra pewnie jak skończy i surówce trafia na główne konto czeestera to wtedy zbanujecie te małe słupy albo im pomagacie albo macie to gdzieś w każdej z tej opcji jesteście do wywalenia coraz więcej ludzi mówi o tym że pomagacie nie którym gracza i może coś w tym jest myślę że skargi do gf na was to jedyne wyjście

• Co do botów generujacych sztuczne konta na początku uni - to niekoniecznie boty tylko gracze, którzy kliknęli w przycisk, w który zawsze klikali żeby się zalogować - a tu zonk logowanie na nowe uni.

Więc wychodzą nie kontynując gry.

Sam tak z 2 razy miałem.

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Co do botów generujacych sztuczne konta na początku uni - to niekoniecznie boty tylko gracze, którzy kliknęli w przycisk, w który zawsze klikali żeby się zalogować

Chyba w baner, w który kliknęli, a nie chcieli kliknąć i jednak kliknęli niechcący :D

Ale marudzenie co za sieroty tu graja , GO muszą mieć dobry obaw.

Ostatnio widzę że miernoty które nie potrafią upilnowac kont potrafią pisać tylko Tickety .

Taka moda na nabijanie bezsensownych postów d14a20e5dedd872155ce67e57416f133.png

• Co do botów generujacych sztuczne konta na początku uni - to niekoniecznie boty tylko gracze, którzy kliknęli w przycisk, w który zawsze klikali żeby się zalogować - a tu zonk logowanie na nowe uni.

Więc wychodzą nie kontynując gry.

Sam tak z 2 razy miałem.

To nie chodzi o boty generujące sztuczne konta. To chodzi o graczy którzy używają nielegalnych narzędzi do grania, do wysyłania expów , do złomowania innych. Jest tego tak na pęczki że - co już pisałem w innym temacie - gra tutaj kompletnie nie ma sensu. Co drugi to multikonto, co drugi to paczkomat. Nikt mnie nie zezłomował. Nikt mi nawet floty nie złapał. Bo nie ma co. Nie ma z czego budowac, nie ma czym latać i czym atakowac. Ale to jak ten serwer wygląda od strony ekspedycji, od strony walki - to jakaś patologia. W ciągu tego tygodnia , od dnia startu serwera ekspedycje to 95% pustych lotów. Całymi tygodniami dostajesz tylko jakieś żałosne ilości surowców - jak by ktoś ci zablokował cały exp. Cały support ma to chyba głeboko gdzieś, albo faktycznie nie potrafią sobie z tym poradzić, albo ich to przestało obchodzić. Nie ma sensu wysyłać ekspedycji, bo nic z niej nei przywozisz od 3 tygodni. Kompletnie nic. Jakie kombinacje byś tworzył - nie da się. Albo jest jakiś wał do którego nikt się nie przyzna. albo na serwerze jest taka ilosć latających botów że po prostu nie ma szans żebyś coś utrafił poza pustostanem, opóźnieniem i kompletnym szajsem. Skanują kilku / nastu graczy jednym klikiem, w różnych galach, latają / atakują na botach. A przy tym "sztuczne konta" to pikuś. Śmieją się z ciebie bo wiedzą że nikt im nic nie zrobi. Już różne teorie się na ten temat pojawiają a jedynie co i jaką odpowiedź otrzymujesz to głupi uśmieszek, głupi tekst i zachęcenie do zgłaszania ticketów które i tak idą do kosza. Więc albo kompletnie nie istnieje tu support, albo support jakikolwiek nie wie jak sie za to zabrać - w przypadku botów, albo serwer to jeden wielki przekręt. I tyle w temacie. Nic wiecej powiedzieć się nie da.

• W drugim, poście wątku jest napisane o botach GF robiących sztuczny tłok.

Co do expów - spróbowałem na Juno a gram na Earth - fakt są mniejsze ale codzienny event u handlarza byl "za free" - na Juno za 3k mety na earth min za 35k mety - duza różnica ceny.

Tez chciałbym wieksze expy ale one zależą od TOP1 na danym uni - ma mało pkt to expy mniejsze.

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Ale marudzenie co za sieroty tu graja , GO muszą mieć dobry obaw.

Ostatnio widzę że miernoty które nie potrafią upilnowac kont potrafią pisać tylko Tickety .

Obawy to Ty chyba masz sam przed sobą. Nie dość, że masz kilka kont w różnych sojuszach w grze, to widzę, że jeszcze tutaj powtarzasz tą czynność. Jak słabym musisz być graczem, że musisz używać paczek, multi i kretów..

• W drugim, poście wątku jest napisane o botach GF robiących sztuczny tłok.

Co do expów - spróbowałem na Juno a gram na Earth - fakt są mniejsze ale codzienny event u handlarza byl "za free" - na Juno za 3k mety na earth min za 35k mety - duza różnica ceny.

Tez chciałbym wieksze expy ale one zależą od TOP1 na danym uni - ma mało pkt to expy mniejsze.

200 MLN punktów ponad, myślę ze wszystko w tym temacie. I co kogo obchodzi Juno. Mówimy o Lacerta. Swoją droga jak już wciskasz się z nikogo nei obchodzącymi tutaj innymi serwerami to też się wcisnę - na Kerberos w jedną wyprawę - 7 expów, zebrałem tyle co na Lacerta w 1 -1.5 tygodnia śląc po 9 expów w 100000 różnych gal na zmianę. NA Juno zebrałem tyle ile na Lacerta w w tydzień. I jak zostało napisane - skoro 95% expedycji ląduje puste w okresie 3 tygodni, to co ma do tego ilość punktów. Albo wał, albo boty latają od 1:1 do 6:499 24/7. Wiec nie próbuj tłumaczyć , smarować wazeliny i wciskać się z jakimiś nie obchodzącymi nikogo bzdurami.