Antymateria w euro

• Wystarczy że Ty się zblazniles mi to wystarczy. Kupuj kupuj tam w euro 😂

Średnia polska pensja: 6,2k zł (brutto, nie będę liczył netto, bo w przypadku Niemiec to jeszcze bardziej skomplikowane niż u nas), co pozwoli kupić około 50kk anty. 1000 zł = 8kk anty.

Średnia niemiecka pensja: 4,1k euro (brutto), co pozwoli kupić około 100kk anty. 200 euro = 5kk anty.

Ale rozumiem, że podstawowa matematyka i logiczne myślenie cię przerasta, dzbanie.

• Mam identyczny problem, support umywa ręce, twierdzi że używam VPN-a albo gram z kimś na koncie i to jest ich odpowiedź... Innego rozwiązania nie widzą więc mogą się posypać bany mimo że nic z tego nie robię

Ja też nie używam VPNa ani nie dziele z nikim konta ani nie logowałem ostatnio za gramanicą :) Support ma wywalone na nas więc nie ma się co dziwić, szkoda tylko, że nie pomyslą, ze coś za dużo ludzi ma taki sam problem...

• Ja też nie używam VPNa ani nie dziele z nikim konta ani nie logowałem ostatnio za gramanicą :) Support ma wywalone na nas więc nie ma się co dziwić, szkoda tylko, że nie pomyslą, ze coś za dużo ludzi ma taki sam problem...

Support nie ma wywalone na problem. Nasze zgłoszenia są przekazywane dalej, odpowiedź jest wciąż taka sama: korzystanie z proxy/vpn/bądź adres IP oflagowany jako datacenterIP/server. Tego typu blokady są automatyczne, niezależne od supportu, o których nie mamy żadnych informacji. Zgłoszenia przekazujemy do GF Support w tej sprawie.

Jeśli ktoś faktycznie korzysta z polskiego usługodawcy, a mimo to, ma taryfę w EURO proszę o PW. Zobaczę co jest przyczyną.

• Ja tak miałem przy zmianie po zmianie właściciela - zawsze przez kod przekazania. No ok mogę zrozumieć 2-3 dni po, ale 20 paru dniach polskiego IP - jedno stale IP, jedno okresowo stałe i jedno raczej zmienne (mobilne) - dalej miałem ojro. Po kontakcie z suportem, z panem o indyjskim akcencie (niech będzie Radżesz) ;) stwierdził dokładnie to samo o czym pisał Art. Generalnie problem się rozwiązał, chociaż mam wątpliwości czy zasługa w tym Radzesza - nie był przekonany, wnioskować można było, że gówno tam w swoim panelu widzi i przekleja skrypt ;)

• Macie antymaterie w ełro? To nic, tzn. Też mam, ale żeby było ciekawiej to grając na telefonie za 4, 99€ mogę kupić 60k anty a na komputerze za taką samą cenę 70k. Ktoś to ogarnia? I nie jest to w trakcie eventu na antymaterie😀

• Ja miałem w euro długo, pisałem do supportu płatności, ale nic to nie dało :D Założyłem nowe lobby, przeniosłem konto i się naprawiło.

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Ja miałem w euro długo, pisałem do supportu płatności, ale nic to nie dało :D Założyłem nowe lobby, przeniosłem konto i się naprawiło

Dokładnie ta sama ścieżkę przeszedłęm , najpierw zdziwienie ze anty w euro , gdzie ip zawsze polskie 2 stałe i mobilne , ale anty w euro - pisanie do supportu , info o próbie rozwiazania problemu i oczywicie nadal nic , w koncu założyłem nowe lobby i od razu sie naprawiło.

• U mnie pojawił się ten sam problem, problem zauważyłem na iPadzie. Nie korzystam z VPN i nigdy nie korzystałem, a ostatni raz za granicą byłem 4-5 lat temu. Jednakże po zalogowaniu na PC problem zniknął - również na iPadzie mam znowu anty w złotówkach.

• U mnie pojawił się ten sam problem, problem zauważyłem na iPadzie. Nie korzystam z VPN i nigdy nie korzystałem, a ostatni raz za granicą byłem 4-5 lat temu. Jednakże po zalogowaniu na PC problem zniknął - również na iPadzie mam znowu anty w złotówkach.

U mnie odwrotnie, na PC w euro, na telefonie w złotówkach. Również nie korzystam z VPN i innych rozwiązań zmieniających IP/lokalizację.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

U mnie odwrotnie, na PC w euro, na telefonie w złotówkach. Również nie korzystam z VPN i innych rozwiązań zmieniających IP/lokalizację.

U mnie znowu anty w euro, problem pojawił się natychmiast po zmianie połączenia z wi-fi na 3G. Zakładam, że GF wykorzystuje jakiś algorytm do wykrywania VPN, ale jak widać nie działa on prawidłowo.

2-EFB5-B17-28-A4-492-D-B557-6-EF4773-AE92-B.jpg

• U mnie brak VPN czy czegoś takiego (Jestem w polsce)

na laptopie (wi fi) płatnosc w euro 4.99e 120tys anty

na laptopie (internet udostepniony z tel- dane) płatność w złotówkach 19,99 zł 150tys anty

na telefonie (wi fi) płatność w euro 4.99e 120 tys anty

na telefonie (dane) płatność w złotówkach 19,99 zł 150tys anty

• Ja mam ten sam problem od jakiegoś pół roku.

W domu się loguję i mam w PLN. Jak się zaloguję około 2 km od miejsca zamieszkania (dalej w Polsce) mam w EURO.

Pisałem już zgłoszenie w tym temacie kazali poczekać 2 dni, czekam pół roku :D

Szkoda, że na turka nie ma tego błędu to by się nikt nie zgłaszał.