Kiedy wkoncu zmienicie ilosc surowcow na normalne a nie jakies mln i mld ??
mln,mld
-
- Rozwiązane
- Gra
- Grosik
- Closed
-
-
-
skad wiesz?
-
Bo to jest celowe działania mające na celu zwiększenie przestrzeni na miejsce dla LF.
-
to skad mam wiedziec tera ile potrzebuje dokladnie surki na wybudowanie budynku, nie liczac jakis kalkulatorow i dotatkow?
-
Etam, u Amerykańców zamiast Mld jest Bn i to dopiero jest dziwne... się zastanawiam na jakiej zasadzie nasz miliard jest ich bilionem...
-
Czy to jest oficjalne stanowisko teamu o tym, że nie będzie starej wersji?
-
się zastanawiam na jakiej zasadzie nasz miliard jest ich bilionem...
Kwestia nazewnictwa.
Czy to jest oficjalne stanowisko teamu o tym, że nie będzie starej wersji?
Gdzieś coś o tym ktoś pisał, więc raczej tak ale tu pewności mieć z niczym nie można.
to skad mam wiedziec tera ile potrzebuje dokladnie surki na wybudowanie budynku, nie liczac jakis kalkulatorow i dotatkow?
Najeżdżasz na ikonę i pokazuje całość.
-
Najeżdżasz na ikonę i pokazuje całość.
Najezdzam na ikone i nic sie nie dzieje
Jedynie w aplikacji mobilniej ktora chodzi jak zolw Umiem dokladniej sprawdzic, czyli zamiast 11 mld przykladowo pokazuje 11,355
-
ajezdzam na ikone i nic sie nie dzieje
Myszką na obrazek surowca i musi pokazywać.
U mnie pokazuje.
-
Aa nie dogadalismy sie, ja mowie o tym jak sie chce wybudowac budynek , a nie ogolny stan surowcow na planecie
-
Aa nie dogadalismy sie, ja mowie o tym jak sie chce wybudowac budynek , a nie ogolny stan surowcow na planecie
Przy budynku działa identycznie.
-
No nie u mnie
-
Faktycznie ta sprawa była zgłaszana do twórców by zmienić wyświetlanie ilości surowców.
Ale czy będzie to zmieniane i kiedy trudno powiedzieć. Na pewno bardziej irytujące jest wyświetlanie surowców przy budynkach gdzie są zaokrąglone.