piootr25 [VIP] vs. Mixthoor [STALKER] & w0jci3ch [S-C] ~ 43915.33%

• Prawidłowe ST

Mixthoor dzieki za zaufanie, udało się... bawimy się dalej.

Wodzu pierw przeczytaj regulamin forum, zanim zaczniesz cokolwiek pisać, wstawiać

Ja dodam nie każdego Vipa da się ubić.

jak widać się da... 2:0

nie pierwszy VIP wydzwonił nie pierwszy wydzwoni jak poleci

ps. Do innych graczy na Earth, jak by któryś miał problem z VIPkami pisać do mnie, wyzywa, atakuje dajcie znać. Poradzimy sobie:lool:

Pozdro dla S_C, znajomych

Dnia 17-12-2022 20:04:02 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor piootr25 [VIP]

Pancernik 26.545

Bombowiec 34.180

Niszczyciel 15.370

Reaper 4.158

Pathfinder 14.958

Sonda szpiegowska 35

Obrońca Mixthoor [STALKER]

Mały transporter 18.000

Duży transporter 250

Krążownik 13.100

Okręt wojenny 3

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 11.025

Sonda szpiegowska 1.500

Bombowiec 1.510

Niszczyciel 3.925

Gwiazda Śmierci 8

Pancernik 2.510

Crawler 872

Reaper 1.577

Pathfinder 3.404

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca w0jci3ch [S-C]

Reaper 99.999

Recykler 1

Po bitwie...

Agresor piootr25 [VIP]

Zniszczony!

Obrońca Mixthoor [STALKER]

Mały transporter 7.501 ( -10.499 )

Duży transporter 134 ( -116 )

Krążownik 9.305 ( -3.795 )

Okręt wojenny 3 ( -0 )

Statek kolonizacyjny 1 ( -1 )

Recykler 6.258 ( -4.767 )

Sonda szpiegowska 605 ( -895 )

Bombowiec 1.469 ( -41 )

Niszczyciel 3.894 ( -31 )

Gwiazda Śmierci 8 ( -0 )

Pancernik 2.395 ( -115 )

Crawler 380 ( -492 )

Reaper 1.576 ( -1 )

Pathfinder 2.334 ( -1.070 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca w0jci3ch [S-C]

Reaper 99.882 ( -117 )

Recykler 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 8.382.788.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 312.034.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.832.783.401 metalu i 1.460.866.501 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

1.500.300.901 Metalu i 1.128.384.451 Kryształu

601.683.894 Metalu i 479.587.410 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

2.101.984.795 Metalu i 1.607.971.861 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -3.900.644.000

Kryształ: -3.137.895.000

Deuter: -1.344.249.000

agresor stracił łącznie 8.382.788.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 1.929.776.795

Kryształ: 1.499.496.861

Deuter: -31.351.000

obrońca zyskał łącznie 3.397.922.656 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊

Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)

Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu

3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej

• Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊

Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)

Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu

3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej

Wiadoma sprawa. Ja też dupy raz dałem, więc nie będziemy płakać. Gramy dalej. 👊

• A mi Piootr25 nie pogratulował. Nadal tyle zawiści, tyle nienawiści, tyle jadu. Dlaczego?

Quote from piootr25

Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo

Czy potrafisz w końcu zrozumieć istotę rzeczy? Ta akcja jest dowodem przeciwieństwa Twojej tezy. To jest przykład, w którym zostałeś złapany i zniszczony. Tak, jak 3 z 4 Twoich dzwonów o moje pulchne księżyce z września bieżącego roku, którymi się nie podzieliłeś na forum. Tak, jak ataki na Twoje pełzacze, gdy byłeś Odkrywcą, by spowolnić Twój rozwój ekonomiczny. Tak, jak regularne podbieranie Ci przez wiele tygodni z galaktyk 2:57, 3:57 i 4:57 Pola Zniszczeń z 16 pozycji, gdy bylem Odkrywca przed kilkoma miesiącami. Tak, jak kradzieże surowców z Twoich planet (te słynne 8kkKkKkKkK). Nie dostrzegasz pełnego obrazu. Przeczysz faktom.

Życzę Ci spokojnych świat, refleksji nad swym postępowaniem oraz zmiany stosunku do mnie. Bez uszczypliwości; bez wspominania o "tubkach pasty, czy żelu do odbytu", którymi tak obficie i ochoczo chciałeś obdarzyć cale uniwersum Earth; bez tekstów pokroju: "je [ciach] nij się w łeb". Dziękuję Operatorom Gry za interwencję. Mam nadzieję, Piotrze, iż ściągniesz z mojego nicka opcję "ignoruj" i nawiążesz ze mną pokojowe relacje. Wspólnie możemy handlować surowcami, byś podbił poziom swej ekonomii. To zaowocuje, gdy na serwerze pojawi się wyczekiwany dodatek. Pozwól mi ogrywać tę grę spokojnie, a spokój w 3:57 będzie trwały i będzie Ci dany.

• Amen

• mi tam Piotr pogratulował, niech się odbudowuje znów będzie co pakować bo jak pisałem już 2:0.... (nie trzeba było za duzo w sumie 2x się starać liczyć, odbierać FSów) ale innych od amatorów wyzywał)

Mixthoor dostał info od agresora tego starcia jakiś czas temu, a sam zachował się jak amator taka prawda, tyle startów miał a za 5 jak nie 10 próba poleciał w końcu na dzowna :lool:

Trochę szacunku to innych Wodzu a będzie ci łatwej, ja nie obrażam innych nie wyzywam jak ty i inne VIPki :baseball::smash: to tylko było chęcią takich akcji bo nie ty tylko dziś wydzwoniłeś

3f95fd113d99d0f8c637db7298e9871d.png

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Nie ma tu żadnej klasy, ni Twej odwagi, ni Twojego sukcesu. Nie ma się czym szczycić. Zostałeś zwabiony, złapany i zniszczony. Psychologia silniejsza jest niż gra w kilka obrazków ze statystykami i matematyką w tle. Dowód masz w pierwszym poście niniejszego tematu.

Zhańbiłeś siebie i hańbisz swój sojusz. Plujesz jadem i niepotrzebnie prowokujesz. Nie znasz umiaru, zatraciłeś siebie. "To tylko gra, blablabla" - Kogo Ty oszukujesz? Gdy S-C ściągało Ci księżyce, wyśmiewałeś ich na forum. Natomiast nikomu nie wspomniałeś, że kilka tygodni temu to właśnie TY zorganizowałeś akcję niszczenia moich księżyców w 5 osób z dwóch różnych sojuszy. Podwójne standardy! Tobie nie wolno niszczyć, toż to śmiech na sali. Lecz sam to oczywiście innym możesz. Któż będzie przeciwny, prawda? Nie usprawiedliwiaj się i nie wybielaj. Fakt pozostaje faktem. Zostałeś zwabiony, złapany i zniszczony. Swoimi wypowiedziami ośmieszasz się i jawnie na mnie plujesz.

Kończ waść i wstydu nam oraz sojusznikom swym oszczędź.

• Zatem bez zmian: Zero kultury, prowizoryczne "brak uszczypliwości", przeistaczanie faktów. O jakiej klasie się wypowiadasz? Nie dostrzegam krzty klasy w słowach pokroju... hmmm weźmy choćby świeży i dzisiejszy przykład:

Quote from piootr25

Baran to ty bo flotę rozdupiłeś o moona.

Źródło - piootr25 [VIP] vs. Mixthoor [STALKER] & w0jci3ch [S-C] ~ 32936.5%

Fakty się raczej przeinacza niż przeistacza :) Piszę, bo widzę, że używasz szerokiego słownictwa i przyjemnie się czyta Twoje posty, więc mniemam, że zwracasz na to uwagę :)

Co do starcia, ładnie złapany agresor, więc gratuluję akcji :)

• Wpadła mi w ucho wczoraj świąteczna piosenka wykonawczyni Kayah, zatytułowana "Ding Dong". Obudziłem w sobie troszkę twórczej weny, by również jej odrobiną skomentować ów piękne starcie.

Na nana na. Nana na, nananana na...

Ding Dong, Świąteczny Dzwon! Ale kto?

Ja wiem to i powiem to: oto on.

Pan Piotr... Z sojuszu VIP.

Choć nie płacze, łzy uronił, chlip chlip.

Ding Dong. Świąteczny swąd. Ale skąd?

To Piotra flota stale płonie przez głupi błąd.

To nie błąd! To szczwany plan.

Za skórę przecie zalazłeś nam.

Ding Dong. Do Ciebie mą, dłoń wyciągam wciąż.

Choć na nią plujesz niczym jadowity wąż.

O co chodzi mi? Daj już spokój, Piotrze.

Wstydu jeno pragnę szczędzić Ci.

Ding Dong. Świąteczny Dzwon! Rozbrzmiewa wciąż.

To niefortunny los. Do pokoju ze mną dąż.

Raczej nie, to nie ta klasa. Wybacz mi...

Choć tak się staram, do pięt nie dorastam Ci.

Ding Dong. Niedługo Nowy Rok!

Ja zaś jestem przecież Rakietowy Zbok.

Więc jeden ruch... i jeden gest...

a zmiotę Ci tę marną obronę fest.

Ding Dong. Amator śpiewa wciąż.

Przed potęgą sprawiedliwych się korz!

Na Twą prośbę, Piotrze, w łeb je [ciach] łem się.

I śpiewam radośnie to Twych łez.

Wesołych Świąt Panie i Panowie, Dziewczęta i Chłopcy, Świry Ogejmowe. Ding Dong!