po długiej przerwie w ogame chciałem zagrać od nowa.Mam jednak problem z założeniem nowego konta
użyłem nawet nowej poczty itd
po rejestracji wyskakuje potwierdzenie w postaci tych obrazków a pozniej informacja o błędym adresie email lub haśle
po długiej przerwie w ogame chciałem zagrać od nowa.Mam jednak problem z założeniem nowego konta
użyłem nawet nowej poczty itd
po rejestracji wyskakuje potwierdzenie w postaci tych obrazków a pozniej informacja o błędym adresie email lub haśle
ktoś cos ? bo nadal nie mogę założyć konta
A to masz problem z lobby ? Czy już konkretnym uni ?
Teraz w lobby masz odnośnik do nowego serwera, możesz sprawdzić z ciekawości czy tam też jest problem
i o jakich obrazkach mowa ??
To ta dwuetapowa weryfikacja czy coś w tym stylu. To chyba ma zapobiegać kradzieży konta, alr na pewno utrudnia logowanie. Też tak miałam swego czasu aż w końcu poszedł urlop, żeby nie dostać złoma
mówicie o tym przesuwaniu obrazka na obrazek ?
Ja nie wiem czy o to wam chodzi, ale np zauważyłem że gdy jest prośba by np obrazek A przesunąc na obrazek B to trzeba zrobić to odwrotnie..mianowicie obrazek B przesunąc na obrazek A
Spróbuj założyć konto w trybie incognito
To znak, żebyś nie wracał spróbuj na innej przeglądarce. To nie jest problem z nowym kontem, zdarzało mi się to, mimo wpisywania dobrych danych do logowania
święta święta i po świętach dlatego wracam do tematu
nadal nie mogłem założyć nowego lobby
udało się w końcu na telefonie na danych ,bo przez wifi też nie działało
mam teraz nowe puste lobby do którego nadal nie mogę sie zalogować przez przeglądarkę w laptopie
email i hasło jest w 100% poprawnie wpisane
później wyskakują obrazki przeciągam [mniam] pingwina czy innego bałwana na tort żeby po chwili dostać informację o błędnym haśle
Spróbuj najpierw zalogować się na stronie GF na te dane, a następnie wejść w lobby i przeklikać :
[mniam] pingwina
a próbowałeś przeciągnąć tort na
tak
wiem że jest odwrotnie niż jest napisane
(jeden z czterech małych przeciągam na duży )
Spróbuj najpierw zalogować się na stronie GF na te dane, a następnie wejść w lobby i przeklikać
tutaj nie ma tego zabezpieczenia z obrazkami .Od razu wyskakuje Niepoprawne dane logowania
Jak nie jesteś zalogowany to trzeba się zalogować, jak jesteś to wylogować i zalogować ponownie. Na pewno wyskakują obrazki. Może trzeba zaktualizować przeglądarkę lub wejść z innej. Co rusz mam ten problem jak loguję się z innego komputera z innym dostępem do internetu, przy czym to dotyczy logowana na forum.
nie działa
opera / mozilla /chrome / safari
przez stronę GF / lub ogame
reset hasła działa -dostaję kod do resetu na maila
resetuje i dalej nic , nie poprawne dane logowania
wszystko działa jak powinno ale tylko na telefonie na danych , a na wi fi nie
Ja przy logowaniu na tablecie musiałem z 30 razy przeklikać obrazki.
BlackLatteCoffee ja założę konto i Ci je przekażę;
dawaj na priv
A może udostępnij internet z telefonu (skoro na nim działało) do laptopa i tak spróbuj. Jak już będziesz zalogowany, to nie powinno być problemu. Może to kwestia jakiś dodatków w przeglądarce lub VPN, spróbuj je dezaktywować przy pierwszym logowaniu.
nie chodzi o założenie konta
konto mam ,ale nie mogę sie logować z laptopa
Przez długi czas miałem to samo , ani z laptopa ani z komórki. Bez problemu logowałem się z komputerów dzieci i w pracy.
Problem polegał na ustawieniach zabezpieczeń konta Google. Coś blokowało mi stronę Ogame.
Przyszedł kolega poklikał i naprawił - widocznie zna się trochę lepiej niż ja