w0jci3ch [S-C] vs. PiterGD [UEN] ~ 26706.66%

• wskanowane na aktach, po chwili patrzę sporo minutek, ryzyko lecimy... Widocznie mecz kogoś za bardzo wciągnął:lool:

pozdro

Dnia 01-12-2022 00:35:02 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor w0jci3ch [S-C]

Pancernik 222.222

Obrońca PiterGD [UEN]

Recykler 20.000

Sonda szpiegowska 11.000

Gwiazda Śmierci 374

Po bitwie...

Agresor w0jci3ch [S-C]

Pancernik 211.449 ( -10.773 )

Obrońca PiterGD [UEN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

142.223.008 Metalu, 80.235.889 Kryształu i 78.855.928 Deuteru

72.650.018 Metalu, 40.117.945 Kryształu i 39.427.964 Deuteru

36.325.009 Metalu, 20.058.972 Kryształu i 19.713.982 Deuteru

18.162.505 Metalu, 10.029.486 Kryształu i 9.856.991 Deuteru

9.081.252 Metalu, 5.014.743 Kryształu i 4.928.496 Deuteru

Agresor stracił łącznie 915.705.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.111.000.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.435.914.000 metalu i 1.234.752.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 586.682.188 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.391.165.792

Kryształ: 959.289.035

Deuter: -8.811.639

agresor zyskał łącznie 2.341.643.188 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.348.441.792

Kryształ: -1.782.457.035

Deuter: -566.783.361

obrońca stracił łącznie 4.697.682.188 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Cytując klasyka "oj jak boli, oj jak boli...". Tyle moonów mogło zostać zniszczonych przez PiterGD'a, ale w0jci3ch uchronił Nas przed tymi tragediami ;p

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

:fa:

• Może sam zapoluje na Vipka?.

nie jeden recki już widział, zwiedzał od środka i nie jeden jeszcze zwiedzi... a podobno "nie każdego da się trafić" tak ktoś powtarzał, lecz jak widać coraz więcej ich ląduje w śmieciarkach. Twoi sojusznicy powinni mieć pretensje o to tylko do Ciebie za to co się wydarzyło.

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Może sam zapoluje na Vipka?.

nie jeden recki już widział, zwiedzał od środka i nie jeden jeszcze zwiedzi... a podobno "nie każdego da się trafić" tak ktoś powtarzał, lecz jak widać coraz więcej ich ląduje w śmieciarkach. Twoi sojusznicy powinni mieć pretensje o to tylko do Ciebie za to co się wydarzyło.

Nie do ciebie pisałem...

Po drugie i tak byś lądował w Recki.Nie ważne czy VIP czy inni.Po trzecie pretensje do mnie za to co się wydarzyło...Wydarzyło się wiemy co ..Czy do mnie pretensje???.Gdyby się zastanowić to by się nie wydarzyło gdyby ktoś się honorem nie zachłysnął.

Po 4 nie ma co pisać bo moderator i tak usunie:).Więc pozdrawiam...

[mod='Neferet']Połaczyłam posty[/mod]

• Wojciech - wrzuć U na jakiś czas to wejdą lepsze ST - u Upadełego się sprawdza :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

OFF - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Wojciech - wrzuć U na jakiś czas to wejdą lepsze ST - u Upadełego się sprawdza :)

z eko dziennie 1kkk z exp kolejne ok 1kkk wiec 1 dzień u to 2kkk w plecy :popcorn:

pretensje do mnie za to

pretensje do Ciebie za to że spowodowałeś na nas to że 3/4 uwagi na VIPach siadło...(choć nie mamy chęci jak na początku uni bo było by inaczej i tylko rekreacyjnie sobie robimy swoją robote teraz) i to tylko twoja wina za twoje pyskowanie, hejtowanie itp. TYLKO DO CIEBIE powinni mieć VIPy powinny mieć pretensje. Tylko ty jesteś temu winien.

a jak taki cwany jesteś to jeszcze jest "wojna", jak chcecie to możecie być orani dziennie w nieskończoność po grosze nawet albo i rekreacyjnie. Nam ropy nie braknie... Mamy swoich dostawców :piwko:

z eko dziennie 1kkk z exp kolejne ok 1kkk wiec 1 dzień u to 2kkk w plecy :popcorn:

pretensje do mnie za to

pretensje do Ciebie za to że spowodowałeś na nas to że 3/4 uwagi na VIPach siadło...(choć nie mamy chęci jak na początku uni bo było by inaczej i tylko rekreacyjnie sobie robimy swoją robote teraz) i to tylko twoja wina za twoje pyskowanie, hejtowanie itp. TYLKO DO CIEBIE powinni mieć VIPy powinny mieć pretensje. Tylko ty jesteś temu winien.

a jak taki cwany jesteś to jeszcze jest "wojna", jak chcecie to możecie być orani dziennie w nieskończoność po grosze nawet albo i rekreacyjnie. Nam ropy nie braknie... Mamy swoich dostawców :piwko:

O jakiej wojnie ty piszesz??.Jak masz floty sam więcej niż my wszyscy.Jak jesteś taki dobry to złap mnie sam i wtedy ci pogratuluje (raz cię się udało dawno temu mój błąd) .Jesteś Top 1 flociarzy i co musisz się na innych wyzywać bo niby siedzę 24 na dobę?.Nie śpię ,nie jem,rodzina zaniedbana,bez pracy.punktów mało na 9 miesięcy gry itp itd .To wszystko jest nie ważne.Pokaz klasę i mnie zezlomuj:).Albo poprostu zamknij temat i może Poprostu kiedyś wpadnę...

• Wojtek nie ma co tłumaczyć bo typ jest na poziomie podstawówki jeśli chodzi o tą grę .

Pisze o wazelinie i to jedyne co potrafi.

Taki płaczek a w grze nie potrafi nic pokazać.

Potrafi tylko żale wylewać na forum.

Na jakiego VIPka mam zapolować ?

Jakbym tu przeniósł konto to dopiero byś płakał na forum ,że Ty i koledzy życia nie macie życia, miesiąc i wszyscy bylibyście na urlopach.

[ciach]

Moderator Neferet:
    Nieregulaminowe treści i upominam za prowokacje. Możecie się żreć, ale nie obrażajcie się.

• Już takie groźby kiedyś słyszałem.A jakoś gram ....

Ktoś ci groził? grać grasz, ale jaki poziom reprezentujesz :lool: w pyskowaniu pro ale w grze... jak widać. :thumbdown:

• Już niedługo, po malutku rozwijam konto i zobaczymy na ile Cię stać :*

Ktoś ci groził? grać grasz, ale jaki poziom reprezentujesz :lool: w pyskowaniu pro ale w grze... jak widać. :thumbdown:

Gram jak chce.Chyba można po swojemu???.Ja ci nie zaglądam co i jak robisz.Wystraczy że skupisz się na sobię i tyle..A nasza wymiana zdań i tak kończy się tym że moderator usuwa wszystko.Wiec ty zlomuj a ja będę grał jak chce i koniec tematu. Pozdrawiam

• z eko dziennie 1kkk z exp kolejne ok 1kkk wiec 1 dzień u to 2kkk w plecy :popcorn:

To chyba macie tam eko x69 przy tej punktacji :D nie mowiąc o tym co piszesz, ze wyciągasz z ekspów ... :D Chyba za dużo kminku wciągasz... przez co nie umiesz ułożyć poprawnej składni w swoich jakże złożonych wypowiedziach . . . :S btw gratulancje pieknego wlotu ^ ^

• nie mowiąc o tym co piszesz, ze wyciągasz z ekspów ...

nie umiesz wysyłać to wyciągasz ile wyciągasz, z reszta jak szanowny Pan Pyskaty na P ( 9 miesiecy grania i 60kk pkt. a siedzi dniami i nocami - i planuje tylko kogo tu obrazić patrząc na ogame, powyzywać, pogrozić bo widziałem co wypisuje tu i tam do sojuszników i innych graczy )