Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.
Kiedy fuzja Tucany?
-
- Pogawędki
- Mamba
- Closed
-
-
To uniwersum ma pół roku, więc mimo wyludniania i patologii pewnie "nie prędko"...
-
Pół roku? Hmmm to ja myślę, żebyś wrócił do tematu za jakieś 2 - 2,5 roku. Wtedy doczekasz fuzji
-
Brak słów mi na to. Syf jak nic robi się na OGame (a w zasadzie już dawno się zrobił). 300 aktywnych graczy, kilkunastu gigantów, co klepią wszystkich i w zasadzie żadnych szans na ich dogonienie.
-
Lepsze to niż fuzja. Przykład: Taurus będzie wrzucone do u68. Argument "za" art'a: Ci słabsi będą mieli motywację do dalszej gry
czyli: jak nie wiesz jak sobie strzelić w kolano to napisz do art'a - on jest w tym mistrzem.
Napisz do niego, może też szepnie tam wyżej, żeby Ci fuzję przygotował, albo nie.... nie licz na to
Witaj w prawdziwym świecie GF
-
Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.
Minął miesiąc i nadal nic się nie dzieje. A admini usuwają podobne wątki. Pieprzę taki interes
-
Proszę śledzić treści zawarte w tym temacie > Porozmawiajmy na temat UniFusion
Na ten moment nie ma żadnych informacji odnośnie kolejnej tury fuzji.