Kiedy fuzja Tucany?

• Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.

• Pół roku? Hmmm to ja myślę, żebyś wrócił do tematu za jakieś 2 - 2,5 roku. Wtedy doczekasz fuzji :saint:

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Brak słów mi na to. Syf jak nic robi się na OGame (a w zasadzie już dawno się zrobił). 300 aktywnych graczy, kilkunastu gigantów, co klepią wszystkich i w zasadzie żadnych szans na ich dogonienie.

• Lepsze to niż fuzja. Przykład: Taurus będzie wrzucone do u68. Argument "za" art'a: Ci słabsi będą mieli motywację do dalszej gry :beaten:

czyli: jak nie wiesz jak sobie strzelić w kolano to napisz do art'a - on jest w tym mistrzem.

Napisz do niego, może też szepnie tam wyżej, żeby Ci fuzję przygotował, albo nie.... nie licz na to

Witaj w prawdziwym świecie GF :whocares:

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.

Minął miesiąc i nadal nic się nie dzieje. A admini usuwają podobne wątki. Pieprzę taki interes