Tak jak w tytule 90% promocji to efekt inflacji czy błąd?
Dla serwerów otwartych w ciągu ostatniego roku bonus będzie wynosił 30% więcej Antymaterii, dla pozostałych uniwersów aż 90% !
Tak jak w tytule 90% promocji to efekt inflacji czy błąd?
Dla serwerów otwartych w ciągu ostatniego roku bonus będzie wynosił 30% więcej Antymaterii, dla pozostałych uniwersów aż 90% !
to samo powinno być na nowych serverach do roku ... 20 powinni mieć też o 10 mniej niż my na starych uni
to samo powinno być na nowych serverach do roku ... 20 powinni mieć też o 10 mniej niż my na starych uni
Co żałujesz...
Inflacja, albo przemyślane działania 90 czy 100 i tak kto ma kupic kupi :D, z innej bajki IP PL a platnosc w EUR, gdzies jest temat jak ten błąd ogarnać ?
Inflacja, albo przemyślane działania 90 czy 100 i tak kto ma kupic kupi :D, z innej bajki IP PL a platnosc w EUR, gdzies jest temat jak ten błąd ogarnać ?
Tak, support paymentu odpisze ci, że wyłącz PVN albo proxy (nawet jeśli odpiszesz,że ich nie masz, to ci odpiszą znowu to samo), a Art ignoruje zapytania i zrzuca winę na graczy, że sobie rzekomo robią wirtualne wycieczki po świecie. Problem występuje od którejś z ostatnich poprawek wersji gry, bo też mam tylko euro, na discordzie się wiele osób skarży również na to.
Może być takie podejści:
- stać ich zapłacić w PLN to i zaplacą w Euro
- kupują jak jest 100% to i kupią jak będzie 90%
To nie inflacja tutaj wpadła tylko downsizing.
Czyli błąd kontrolowany - ale to już brzydka zagrywka ze strony GF,, wolałbym podwyżke niż takie numery ... kupiłbym, ale za EUR tylko głupi by kupił i myslę, że GF ten bład naprawi, no chyba, że nas graczy traktuję jako głupców - także trzymam za nich kciuki.
downsizing stosuję, za chwile będzie 80% za tą samą cenę
czyli jednak to nie jest błąd; jak z coca colą, kiedyś była ilość 1L, teraz jest 880mL za tę samą cenę;
jak ktoś pomyśli a jest w polskim kraju to bez problemu może mieć płatnosc w pln sprawdziłem to wczoraj z innym użytkownikiem działa miał euro ma pln
czyli jednak to nie jest błąd; jak z coca colą, kiedyś była ilość 1L, teraz jest 880mL za tę samą cenę;
850 jak juz ale litrowa tez jest w sprzedazy
anty dali wiecej teraz beda zmniejszac
Zagrywka typu:
O teraz jest tylko 90%, następnym razem może być mniej, to kupię (nawet jak nie chciałem), bo w przyszłości może być mniej.
Dodatkowo połączone z promocją na paczki surowców, aby szkoda było nie skorzystać.
A może to idzie w kierunku likwidacji anty ?:D hahaha
Tak, a docelowo będą nam placić za gre ;D
Tak, a docelowo będą nam placić za gre ;D
Normalnie reparacje
Dla serwerów otwartych w ciągu ostatniego roku bonus będzie wynosił 25% więcej Antymaterii, dla pozostałych uniwersów aż 80% !
Inflacja idzie ostro - 2 tygodnie kolejne 10 % ucięte
Ten black friday coś dziwnie u nich działa
A mówiłem, że będzie coraz mniej.
BRAWO GF , paczkomaty będa miały mniejsze przyrosty po promocji... naprawdę im współczuje... hahahaha
GF testuje czy gracze kupią przy promocji 80, jeśli sprzedaż nie spadnie w następnym evencie obniżą do 70
Chcecie żeby wróciło do 100, nie kupujcie