Brak możliwości zakupu antymaterii

• Witam.

Od samego początku gry na nowym uni (Kerberos) nie mam możliwości zakupu antymaterii za PLN mimo tego, iż cały czas znajduję się w Polsce, mogę kupić jedynie za euro. Nie używam VPN ani innych aplikacji zmieniających numer IP, lokalizację położenia, itp. Skontaktowałem się z suportem w Niemczech (bo nasz Polski nie odpowiada) podsyłając im zdjęcie początku IP aby pokazać, iż moja lokalizacja to Polska. Po kontakcie odbijam się od ściany, każą wyłączyć VPN/proxy bo grozi to banem permanentnym. Wina leży po stronie Gameforge - nie po mojej. na discordzie sporo osób o tym błędzie pisze ale nikt go chce rozwiązać. Oficjalny support pisze każdemu aby wyłączył vpn. Czy nasz rodzimy Polski support może coś zrobić w tej sprawie? Czekam na odpowiedź.

Pozdro

• Masz się jeszcze prosić kogoś, abyś mógł im łaskawie zapłacić?

Nie kupuj antymaterii i tak za chwile przestaniesz grać, a kasa pójdzie w błoto. Top 1 i tak już anty kupił za 10 tys pln. W dodatku uni ma najmniejsza liczbe graczy w historii nowych uni i za około 3 miesiące będzie martwe. Wpłać lepiej na pieski czy kotki.

• Masz się jeszcze prosić kogoś, abyś mógł im łaskawie zapłacić?

Nie kupuj antymaterii i tak za chwile przestaniesz grać, a kasa pójdzie w błoto. Top 1 i tak już anty kupił za 10 tys pln. W dodatku uni ma najmniejsza liczbe graczy w historii nowych uni i za około 3 miesiące będzie martwe. Wpłać lepiej na pieski czy kotki.

Trochę za delikatnie. Ja bym tak nie umiał xD

• Olać Antymaterie - grajmy bez niej.

Zróbcie uni bez anty - chętnie bym zagrał :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Polski support nie może nic zrobić w tej kwesti. Wszystkie problemy z zakupem antymaterii wyjaśniane są poprzez specjalny support https://billing.gameforge.com/.

Pisałem do billing support i otrzymałem odpowiedź, iż mam wyłączyć VPN. Przypomnę nie używam VPN, więc odpowiedziałem ponownie, że nie używam VPN i wysłałem screenshota z początkiem numeru IP, która mówi o lokalizacji Polskiej. Otrzymałem odpowiedź: Please note there will be no other answer given.

Brak słów... Prosić i dawać to za dużo...

• Polski support nie może nic zrobić w tej kwesti. Wszystkie problemy z zakupem antymaterii wyjaśniane są poprzez specjalny support https://billing.gameforge.com/.

Pisałem do billing support i otrzymałem odpowiedź, iż mam wyłączyć VPN. Przypomnę nie używam VPN, więc odpowiedziałem ponownie, że nie używam VPN i wysłałem screenshota z początkiem numeru IP, która mówi o lokalizacji Polskiej. Otrzymałem odpowiedź: Please note there will be no other answer given.

Przykro mi, ale my nie możemy nic zrobic w tej kwestii. Sugeruje po prostu zmienić IP. Jeżeli masz stałe, to może zrobić zakup z komórki lub u jakiegoś znajomego? Jedno IP nie powinno być ograniczeniem. Wiadomo, żę jest to irytujące skoro chcesz dobrowolnie zasilić portfel Gameforge, a jest to Tobie utrudniane.

Przykro mi, ale my nie możemy nic zrobic w tej kwestii. Sugeruje po prostu zmienić IP. Jeżeli masz stałe, to może zrobić zakup z komórki lub u jakiegoś znajomego? Jedno IP nie powinno być ograniczeniem. Wiadomo, żę jest to irytujące skoro chcesz dobrowolnie zasilić portfel Gameforge, a jest to Tobie utrudniane.

Tylko nie rób tak jak ten gość wyżej mówi. Jak zmieni ci się waluta podczas zakupu to dostaniesz automatycznie perma a kasa zostanie ściągnięta. Jest to zabezpieczenie, które uniemożliwia kupienie anty np. za liry jak zmienisz ip na tureckie.

• Z tego, co zauważyłem na koncie, to blokada waluty jest uzasadniona, na koncie masz "podróże" do Francji, Argentyny.

Dlatego nie jest to wina Gameforge,a Twoich logowań na konto z krajów innych niż PL.