Coś chyba zepsuł nowy patch. Flota doleciała, a surowce nie, mimo że we wiadomości było info o ich dostarczeniu. Coś oprócz ticketu da się zrobić? Miał ktoś podobną sytuację? Pierwszy raz spotkałem się z takim zniknięciem, nie została dostarczona ani jedna jednostka surowca.
Znikające surowce
-
- 9.0.6
- Danek
-
-
Wszystkie z serwery z aktywnymi LF borykają się z tym problemem.
I z tego co wiem dzieje się tak nie tylko u nas... działamy.
-
mam podobnie napisalem ticketa do supportu zeby mieli czarno na bialym co i ile prosze zeby cos z tym zrobili
najciekawsze jest to ze transportowalem gruba ilosc sosu na mona dolecialy tylko transportery a chwile pozniej zrobilem to samo tylko recyklerami z mniejsza iloscia surowcow i wszystko bylo jak nalezy wiec nie rozumiem jak to dziala hah a surowcow nie mam juz 1,5h wiec bylem zmuszony wlaczyc urlop zeby mnie nie zrobili w bambuko , wysle fsa a surowce po czasie pojawia sie na monie hah
-
Mam to samo, dobrze że nawet na raportach szpiegowskich nie widać surowców, chyba aż za dobrze działają te nowe kryjówki sury
Ticket poszedł i tyle...
-
U mnie tak sama sytuacja. Dostawa doleciała do planety, raport transportu jest, surowców na planecie nie. Fajne te formy życia.
-
No i gdzie te surowce?
-
Prosimy o ticketa, zweryfikujemy co się stało
-
Ticket poszedł.
Nie wyobrażam sobie nawet, że nie zwrócicie surowców które wyparowały...
-
ja tylko wtrace jeszcze ze u mnie surowce zniknely na quasar gdzie nie ma aktywnych form zycia i dalej ich nie mam a to nie bylo 1 mld sosu tylko 60 mld
wszystko zostalo opisane przeze mnie ze szczegolami i potwierdzone screenami
-
Nie wyobrażam sobie nawet, że nie zwrócicie surowców które wyparowały...
no powiem Ci ze szkoda by bylo to stracic bo to nasz czas i niekiedy $
-
U mnie ponad 11 mld....
-
Flota dostarczyła:
Metal: 17.191.731.973
Kryształ: 10.238.214.751
Deuter: 30.798.110.144u mnie tyle
-
U mnie zdecydowanie mniej, ale i tak nie popuszczę:
Metal: 1.397.243.232
Kryształ: 4.397.743.147
Deuter: 5.504.271.274Jeżeli zastosują zasadę "nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi" to będzie to ostateczny bodziec do tego żeby skończyć z tym g......
-
sluchaj to nasz czas i niekiedy $ tak wiec
-
Na Qusar to w ogóle cyrki się dzieją. Nie wiem czy to już naprawione, ale u mnie zdarzyło się tak, że flota wraz z surką się nie pojawiała przez ponad 15minut od powrotu.
Na moonie nic się nie pojawiło, raportu nie było, w podglądzie "ruchu flot" pokazywało cały czas tak jakby flota dolatywała do lokacji docelowej, ale nie mogła osiąść
Nawet nie chcę mi się myśleć co to będzie jak wejdą formy życia?! Żeby się przypadkiem nie okazało, że co niektórzy przez to postradają życie
-
Nawet nie chcę mi się myśleć co to będzie jak wejdą formy życia?!
Będzie jeszcze gorzej. Na 68 w opisany przez Ciebie sposób floty potrafiły dryfować po pól godziny.. Minęło już kilka tygodni od wprowadzenia, a nadal zdarzają się lagi.
-
-
-
-
Jeszcze się okaże, że zwrotów nie będzie :).