domowy obiad
Pierwsza i ostatnia litera
-
-
dobry sąsiad
Fajnie masz mój to "durny sąsiad" i co bym nie robił to "daremny trud" aby to zmienić. W sumie to powinienem brać jakiś "Depresand" bo ten sąsiad to "duży błąd".
-
Pozostaje ci ,,drastyczny mord,, lub ,,dobry układ,,.
-
Duży wkład ( może być Zenit do długopisu lub własny na mieszkanie )
-
Dark lord
-
Dobry lód ( może być w lodziarni, sklepie spożywczym lub na przydrożnym parkingu - co kto woli )
Ten ostatni to Drogi lód
-
dziki lud, zdjęcie dla przykładu:
-
-
Darby Rudd (w temacie premier filmowych i aktorów których sie kojazy)
-
dwudniowy rajd
-
destrukcyjny głód
-
Daniel Grand
-
DVD (Digital Video Disc lub Digital Versatile Disc) – rozpowszechniony w roku 1995 standard zapisu danych na optycznym nośniku danych, podobnym do CD-ROM.
-
Dead dad - tak można określić facetów takich jak ja gdy dzieci na weekend z internatu przyjadą.
Zamęczą, zostawią brudne ciuchy a czyste zabiorą, wyciągną kasę z portfela i 5 dni się nie odzywają.
-
darmowy przejazd. ( w niektórych miastach emeryci emeryci nie płacą za przejazdy w komunikacji miejskiej)
-
dwustupięćdziesięciotysięczny yard (czyli np. jak z Warszawy do Kalisza)
(250000 × 0.9144 m = 228,600 km)
-
Disney - taki kanał w TVhttps://tv.wp.pl/kanal/disney-xd
darmowy przejazd. ( w niektórych miastach emeryci emeryci nie płacą za przejazdy w komunikacji miejskiej)
U mnie w "stolicy" czyli w Goleniowie komunikacja miejska jest za darmo dla wszystkich ( dzieci, emerytów, dorosłych, mieszkańców i gości) W całym mieście na do okolicznych wiosek oraz na Park Przemysłowy Bez żadnych kart, zaświadczeń itp.
Nie daleko w dzielnicy Goleniowa o nazwie Szczecin( zwanej wioską z tramwajami) komunikacja jest darmowa dla mieszkańców- nie ważne czy to tramwaj, autobus czy pociąg. W granicach tej wioski każdy mieszkaniec po wyrobieniu gratis kart metropolitarnej podróżuje za darmo.
Czyli nie tylko emeryci mają lepiej. Mogą mieć wszyscy.
-
Dwight Howard (amerykański koszykarz występujący na pozycji środkowego, obecnie zawodnik Los Angeles Lakers)
To ,,xd,, zamieniło się w emotikon, chyba że tak miało być.
-
Drugi miliard - kwota kar za komisję dyscyplinarną i nadal rośnie
-
dominikański miód