Jak wyzej w sumie, jesli byl juz temat to przepraszam, ale znalezc nie moglem :(. Czy jest moze w planach w przyszlosci zrobienie opcji z ekspami za 1 kliknieciem wszystkie sloty? z tela dosc mozolnie to leci, a wiem ze sporo osob klika z tela, na pewno by im to ulatwilo sprawe anizeli klikac kazda z osobna Pozdrawiam
1 Klikiem wszystkie ekspy... Czemu nie ? :)
-
-
E tam, dlaczego się ograniczać, od razu bot, który wysyła ekspy od razu po ich powrocie!
-
jak masz glupio odpisywac to moze lepiej milczec ? dla odkrywcy to spore ulatwienie a chyba nie az tak bardzo skomplikowana opcja wrzucenia tego w gierke
-
W przeglądzie Galaktyki, są już 2 przyciski, które działają bardzo podobnie i oba są ułatwieniem dla klasy Naukowiec i Generała:
1. Zbiorowa falanga całego US,
2. Szpiegowanie wszystkich planet i księżycy za jednym razem.
Można by zbalansować w/w opcję - bo jest ciekawe, ale również dodać w ramach wyrównania coś dla innych klas. -
No wlasnie, jak kolega wyzej napisal, zbalansowac a kazdy by w tego mial jakas korzysc, to nie jest dodanie opcji gdzie ktoras z klan zyskuje duza przewage, tylko maly balans w sumie przydanych opcji dla graczy klikajacych z kompa jak rowniez z tela, co juz wyzej napisalem ze jest isc dosc duzo
-
Ja bym jeszcze dodał opcje że jednym kliknięciem skanuje całe uni, a coo
-
Ja bym jeszcze dodał opcje że jednym kliknięciem skanuje całe uni, a coo
nie. bo by wtedy wszyscy zaczlei farmic a tego nie chcemy
-
polecam opcje komandora i formacje tam sobie sklad ekspy zrobic i sie wysła pieknie nawet z telefonu tylko 3 klikniecia i jest
-
jak masz glupio odpisywac to moze lepiej milczec ? dla odkrywcy to spore ulatwienie a chyba nie az tak bardzo skomplikowana opcja wrzucenia tego w gierke
Jak masz rzucać dzbanowe propozycje, to może lepiej milczeć? Wprowadźmy od razu zwózkę surowców jednym kliknięciem, automatyczne farmienie idlaków w promieniu X układów, ale tylko jeśli mają Y surowców. Etc. etc.
-
Ja bym jeszcze dodał ucieczkę jednym kliknięciem przed atakiem na co najmniej 1s przed wlotem - też by mi się przydała taka opcja kilka razy
-
na co najmniej 1s przed wl
No bo normalnie to się nie ucieknie w 1 s.
-
Jak masz rzucać dzbanowe propozycje, to może lepiej milczeć? Wprowadźmy od razu zwózkę surowców jednym kliknięciem, automatyczne farmienie idlaków w promieniu X układów, ale tylko jeśli mają Y surowców. Etc. etc.
a po co próbujesz morde jak nie masz nic sensownego do powiedzenia ? nie lepiej zamknac dzioba i siedziec grzecznie w kącie ? no wez pomysl. Luzny temat a ten napina sie jak plandeka na żuku...
-
Pomyśl ciekawy. W dzisiejszych czasach na wszystko brakuje czasu Można by było dodać możliwość ponownego wysłania ekspy po powrocie. Przycisk do tego służący nie musiałby być nawet w zakładce flota ale w raporcie powrotu floty z ekspecycji.
-
Na szczęście jak sami widzicie nikt z supportu nie jest na tyle szalony żeby nawet czytać taki gówniany temat założony przez idiotów.
Dla wyjaśnienia powiem, że jeśli nie chce się wam klikać ekspedycji dzieciuchy to grajcie generałami - a nie bo tam trzeba wysyłać ataki, samo nic nie lata. No to grajcie zbieraczami... A nie, bo tam z kolei trzeba klikać domki.
Kurcze z prostej dedukcji wychodzi na to, że jak wam się nie chce grać to nie grajcie. To nie jest kolejna nowa gra na androida w której ustawicie sobie auto play i wrócicie po 3 dniach zobaczyć jak postępy.
Ile jeszcze osób ma wam to tłumaczyć? Czy wasze IQ jest mniejsze niż u kury?
-
Fajny pomysł, ale żeby to działało tylko jeśli w rodzinie jest 500+.