Dwie kolonie jednakowo rozbudowane a roznica w czasie budowy dosc spora. Pisze tylko informacyjnie, zglaszanie do supportu i czekanie kilka dni az wyjasnia nic nie da w tym przypadku (kopalnie szybciej sie zbuduja niz ticketa ktos ogarnie)
Różny czas budowy kopalni na ten sam poziom
-
- Rozwiązane
- 8.7.0
- I am back
- Closed
-
-
Fabrykę robotów masz taką samą na obu planetach?
-
Wstaw obie kopalnie do budowy jednocześnie...wówczas czas będzie taki sam.
-
Fabrykę robotów masz taką samą na obu planetach?
Roboty na 12 i nanity na 10 wszedzie jednakowo
Wstaw obie kopalnie do budowy jednocześnie...wówczas czas będzie taki sam.
Wlasnie tak zrobilem i dzieki temu znalazlem ten blad. Dwie kolonie jednakowy czas budowy a trzecia krotszy
-
Screeny z pozostałym czasem budowy to żaden dowód, bo mogłeś się najzwyczajniej w świecie pomylić, albo przypadkowo skorzystać z itemu skracającego czas.
-
Zrób foto z zakładki surowce, kopalnia, długość produkcji. Bo ci nie uwierzą.
-
Właśnie anuluj budowe wszystkich i zrób nowe screeny, wtedy wszyscy uwierzymy !
-
Screeny z pozostałym czasem budowy to żaden dowód, bo mogłeś się najzwyczajniej w świecie pomylić, albo przypadkowo skorzystać z itemu skracającego czas.
Wymysl cos ciekawszego zdaje sobie sprawe, ze wszyscy na forum maja mnie za debila ale wyjasnij to, przed chwila klikalem i na biezaco robilem screeny. Link do filmiku chyba nie dziala ale tez wrzuce by nie bylo, ze na leb mi padlo
https://imgur.com/HjDp8NT teraz nic sie nie buduje
ale po chwili od anulowania i zalaczenia od nowa budowy problem ten sam
link do filmiku gdzie wszystko widac jak jest klikane ale u mnie nie dziala lecz moze ktos da rade odpalic. Czekam na dalsze mega trafne uwagi
chrome-extension://igkkmokkmlbkkgdnkkancbonkbbmkioc/preview/preview.html?id=1659881955149
-
wychodz ze masz 10lvl nanitow wszedzie, 12lvl robotow na 2 i 13lvl na tej krótszej. O co ta afera?
-
A gdzie screen z zakładki surowce?
-
A gdzie screen z zakładki surowce?
We wszystkich linkach masz pokazane koordy planet ale specjalnie dla Pana niedowiarka prosze, widok bardziej konkretny
wychodz ze masz 10lvl nanitow wszedzie, 12lvl robotow na 2 i 13lvl na tej krótszej
Faktycznie, masz racje. Bylem pewny, ze wszystko na rowno rozbudowane ale jednak na tej jednej kolonii roboty sa oczko wyzej.
Tak wiec temat wyjasniony i do zamkniecia
-
I co z tego że screeeny zawierają kordy? Myślisz, że ktoś będzie tracił czas, by wyszukać te informacje na własną rękę?
zdaje sobie sprawe, ze wszyscy na forum maja mnie za debila
No skoro nie potrafisz zajarzyć, że pisząc o zakładce "surowce" miałem na myśli, byś pokazał jaki czas budowy jest tam pokazany PRZED rozpoczęciem budowy....
-
No skoro nie potrafisz zajarzyć, że pisząc o zakładce "surowce" miałem na myśli, byś pokazał jaki czas budowy jest tam pokazany PRZED rozpoczęciem budowy....
Niech pozostanie Twoja racja a moj spokoj. Temat zglosilem wiec zostaje czekac az bedzie zamkniety. Machnalem sie ja bo przy 15 planetach nie zwrocilem uwagi, ze na jednej z nich mam roboty oczko wyzej niz sadzilem. Moj blad i tyle a myslalem, ze to kolejny z wielu swietnych efektow aktualizacji gry do nowszej wersji
-
Czyli wyszło, że miałem racje odnośnie fabryki robotów.
Jak zawsze zresztą mam rację hehe
Polecam się.
-
Czyli wyszło, że miałem racje odnośnie fabryki robotów.
Dokladnie. Cale konto mam niemal rowno rozbudowane wzgledem eko wiec zwyczajnie przeoczylem jeden szczegol i niepotrzebnie temat otworzylem