FAQ Form Życia - zbiorczy temat pytań

• czyli wychodzi na to, ze skoro badania wszystkich ras sie kumuluja i wpływaja na inne rasy, to najsensowniejszym rozwiazaniem i najardziej efektywnym jest miec np przy 14 planetach 3 planety kazdej rasy a pozostale 11 rasy gorniczej, bo ona ma bonusy najwieksze do wydobycia, a pozostałe rasy traktowac tylko jako boost do badan i tyle tak ?

Do takich samych przemyśleń doszedłem praktycznie na samym początku testowania form życia i taki plan zamierzam wdrożyć :)

• Pojawią się na nowych. Przynajmniej tak dedukuję ze skrupulatnie ciągłego obserwowania ogłoszeń od Teamu. Jeśli mnie pamięć nie zawodzi, nie było nigdzie ani słowa o tym, aby dotąd powstałe uniwersa miały otrzymać oficjalną aktualizację nadchodzącej wersji.

Abstrahując - to dogodna okazja dla GF aby ubić tłustego wieprza z cienkiego kalibru. Mniejsza o bugi, grunt że hajs się zgadza. Mogę się założyć, że w chwili wprowadzania tego na starsze serwery, gwoli okazji pojawią się nowe itemiki związane z 9.X. W super cenach, częstych promkach i rabatach ...a potem znerfią, bo już ocieplili wizerunek, gramy dalej, pora zapomnieć. Dokładnie tak samo jak było w przypadku cen paczek deuteru, czy rozmachu w rozdawaniu itemów w eventach nagród, u ich początku.

Się rozpisałem, ale musiałem. Jestem ciekaw jak inni gracze oceniają zachowania GF.

• Założony został dział do zadawania pytań - ludzie zadają pytania a odpowiedzi z Teamu zero albo odpowiadają inni gracze na podstawie doświadczeń albo domysły.

Ja zadałem pytania ponad tydzień temu i do tej pory nie doczekałem się żadnej reakcji :(

• czy twórców ogame nie stać na zaprojektowanie innych obrazków budynków dla kazdej rasy, bo niestety spora czesc z nich sie powtarza u innych ras ale maja inne znaczenie, i to troche mylace jest.

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil:

• jest lub bedzie jakies narzedzie do lczeniia sobie kosztów kolejnych leveli badan czy budynkow form zycia??

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil: