Oko Moodyego?

Harry Potter
-
- Rozrywka i Hobby
- Quiz
- Ruda
-
-
Oko Moodyego?
Poprawnie: Pierwszy raz pod Trzema miotłami a drugi raz na korytarzu w nocy gdy Potter zobaczył ( Bartyego Croucha juniora na mapie huncwotów) Zadajesz
-
To pozostając w temacie tego ciekawego artefaktu. Kto i w jakim celu wykorzystał oko po śmierci Moody'ego?
-
To pozostając w temacie tego ciekawego artefaktu. Kto i w jakim celu wykorzystał oko po śmierci Moody'ego?
Dolores Umbridge do szpiegoania pracowników jej departamentu w ministerstwie magii
-
Tak. Twoja kolej.
-
Jakie konsekwencje spotkały Harrego za użycie zaklęcia Sectumsempra na Draco Malfoyu. ( Wynień dwie)
-
Jakie konsekwencje spotkały Harrego za użycie zaklęcia Sectumsempra na Draco Malfoyu. ( Wynień dwie)
Snape zabrał mu podręcznik oraz nałożył szlaban
-
Blisko ale nie mogę uznać
-
Szlaban ten przypadł w czasie meczu quidditcha, który Gryffindor wygrał – Harry był kapitanem drużyny, ale przez karę nie mógł grać.
-
Szlaban ten przypadł w czasie meczu quidditcha, który Gryffindor wygrał – Harry był kapitanem drużyny, ale przez karę nie mógł grać.
No to jest jedno- Szlaban. drugie?