serco [MANIACS] vs. DalejLama Jay [LEW] & MiniOni [XXX] ~ 152505.11%

• Powrot z bana piękny, taki jak chcialem. Dziekuje obroncy za zaufanie i za zgraną akcję.

Dziekuje takze moim fanom za liczne zgloszenia, dzieki Wam wyszla niekompetencja GO, bo moja wiedza na temat calego procederu pozwolila smialo taka teze postawic, a oni moga sobie pisac odpowiedzi jakie chca, ale to co ja wiem pokazuje tylko na czym stoimy i jakim zaufaniem mozemy ich darzyc.

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy skanowali konto Victora w czasie kiedy i ja skanowalem, mialem mniej szczescia niz Wy, bo ja wyladowalem na banie, a powod moich skanow i atakow byl taki sam jak i calej reszty graczy, ale czemu tylko ja bylem na banie...

Pozdrawiam wszystkich, ktorych poznalem, z ktorymi moglem wymienic wiadomosci i spedzalem czas w tej grze.

Marudzi kazdy, ale tez kazdy gra, taki syndrom sztokcholmski.

Dziekujemy i pozdrawiamy tajemniczego pomocnika w dzisiejszej akcji.

Niech bedzie, ze za pieniadze skilla sie nie kupi, niech bedzie ze jestem botem, gadajcie co chcecie.

Dnia 22-06-2022 12:18:45 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor serco [MANIACS]

Duży transporter 20.000

Ciężki myśliwiec 9.355

Bombowiec 1.910

Niszczyciel 1.480

Reaper 25.462

Okręt wojenny 2.497

Pancernik 183.711

Obrońca DalejLama Jay [LEW]

Mały transporter 75.920

Lekki myśliwiec 111.353

Ciężki myśliwiec 26.509

Krążownik 34.217

Okręt wojenny 7.156

Recykler 46.858

Sonda szpiegowska 17.464

Bombowiec 1.100

Satelita słoneczny 101

Gwiazda Śmierci 34

Pancernik 17.197

Reaper 740

Pathfinder 11.000

Wyrzutnia rakiet 117.277

Lekkie działo laserowe 47

Ciężkie działo laserowe 3.956

Działo Gaussa 3.534

Działo jonowe 546

Wyrzutnia plazmy 368

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca MiniOni [XXX]

Pancernik 666.666

Mały transporter 1

Po bitwie...

Agresor serco [MANIACS]

Zniszczony!

Obrońca DalejLama Jay [LEW]

Mały transporter 48.950 ( -26.970 )

Lekki myśliwiec 71.890 ( -39.463 )

Ciężki myśliwiec 19.105 ( -7.404 )

Krążownik 31.028 ( -3.189 )

Okręt wojenny 6.940 ( -216 )

Recykler 36.660 ( -10.198 )

Sonda szpiegowska 11.222 ( -6.242 )

Bombowiec 1.075 ( -25 )

Satelita słoneczny 65 ( -36 )

Gwiazda Śmierci 34 ( -0 )

Pancernik 16.724 ( -473 )

Reaper 740 ( -0 )

Pathfinder 9.896 ( -1.104 )

Wyrzutnia rakiet 75.323 ( -41.954 )

Lekkie działo laserowe 31 ( -16 )

Ciężkie działo laserowe 2.824 ( -1.132 )

Działo Gaussa 3.324 ( -210 )

Działo jonowe 486 ( -60 )

Wyrzutnia plazmy 367 ( -1 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca MiniOni [XXX]

Pancernik 649.576 ( -17.090 )

Mały transporter 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 20.529.625.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.265.814.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 7.256.094.518 metalu i 7.994.416.683 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.

Księżyc o powierzchni 8.544 km został uformowany.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

623.220.000 Metalu i 623.220.000 Kryształu

51.000.000 Metalu i 51.000.000 Kryształu

674.220.000 Metalu i 674.220.000 Kryształu

287.166.518 Metalu i 1.025.562.483 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

3.505.266.518 Metalu i 4.243.662.483 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -8.148.395.000

Kryształ: -9.065.475.000

Deuter: -3.315.755.000

agresor stracił łącznie 20.529.625.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 2.480.787.518

Kryształ: 3.302.221.483

Deuter: -299.894.000

obrońca zyskał łącznie 5.483.115.001 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Co do starcia to secro się sam do niego przyłożył niszczeniem moona w nocy. Z łowcy stał się zwierzyną :):graty:

Przegranemu :szo:

a co do skanowania Victora to prawda skanowałem go jak się złomował u złomiarza, a po kilkunastu min urlop z wyzerowanym kontem to co niby dał sobie surę wyfarmić od tak live?

• Kazdy patrzy innym w transportery - to normalne. Szukamy tych, ktorzy kombinuja, a sami nie zawsze jestesmy lepsi. Czy Ty Utrapieniec, jak miales swojego czasu w nicku oddam, to tak chciales to legitnie zrobic ? Ot tak, oddac komus konto ?

Nie odpowiadaj akurat na to pytanie, bo ja tez mam teraz w nicku to samo i nie trzeba sie dalej rozwodzic. Pomyslcie czasem, czy sami jestescie lepsi rzucajac oskarzeniami. Ja tez skanowalem, ba nawet wyfarmilem jak juz konto mialo U, bo up zostal zapiety w locie. Nie jestem moze zbyt religijny, ale "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien". Rzuci ktos ? No prosze, dalej. Kto taki czysty jest zeby ro zrobic ? Bo nie ja i potrafie sie przyznac. Konta za lizaka tez nie oddam, niech wisi az na cmentarz pojdzie i zdechnie

• Z łowcy stał się zwierzyną

Chyba nieprzypadkowo to zawarles, bo ten caly niszczyciel satek i nocnych produkcji do mnie tez takie brednie wypisywal. Jakies tam swoje konto o zmienianym czesto nicku, ktorego nawet nie jestem w stanie wymowic (gdzies tam z poczatku G1) tez przerobili na srubki, ale malo kto sie tym zainteresowal, bo za male jeszcze floty mieli. Ja bylem zajety walka z botami, bo to mnie najbardziej w tej grze zaczelo wkur... To jest glowna przyczyna, dla ktorej koncze (nie wiem na ile) z ogame. Tak jak zazaman rzekl na disco - nie dosc, ze jest nas tak malo, to jeszcze znajda sie ludzie, ktorzy dalej niszcza te gre od srodka. Ciekaw tylko jestem kto na tych botach sobie zarabial, bo slyszalem, ze moje wypociny przyniosly skutek. Przypomne, nie jestem swiety, ale sam pracuje na konto, SAM.

Gratki staracia, fajnie wyszlo.

Obroncy to co pisalem kiedys na pw "dorosnij"...

Piona

• Co do starcia to secro się sam do niego przyłożył niszczeniem moona w nocy. Z łowcy stał się zwierzyną :):graty:

Przegranemu :szo:

a co do skanowania Victora to prawda skanowałem go jak się złomował u złomiarza, a po kilkunastu min urlop z wyzerowanym kontem to co niby dał sobie surę wyfarmić od tak live?

Serdeczny przeciwniku, oczywiscie rozumiem to co napisales, ale nie zmienia to faktu, ze moglem po prostu byc najszybszy, gdybym nie sfarmil a po paru minutach Ty wyslal atak i doszedl do skutku, to tez bylbys na banie?

Skad mialem wiedziec, ze surowce nie pochodza z PZ, albo jemu internet padl, albo cokolwiek innego? Mmorpg aktualizuje sie co godzine, poza spadkiem w pkt nie widzialem nic, a moglem jedynie przypuszczac. Oczywiscie teorie mozna ukladac po swouemu, ale warto dodac, ze ktos w naszym kraju wyszedl po 20 latach jako niewinny mimo, ze siedzial za zbrodnie... Moze skrajnosc, ale mozliwe.

Twoj kolega z sojuszu tez zezlomowal Lucyfera mimo, ze byl aktywny. Skad to wiem? Bo kogos skanowal, a 13 minut pozniej byl zezlomowany, moze tez wystawil flote?

Maniaci tez zlomowali floty gracza, ktory dziwnym trafem byl spoza naszego kraju i jeszcze zapychal im uklad i w ciagu tygodnia potrafili go 2 razy trzasnac.

Sytuacji bylo wiele, Ty tez zlomowales floty na ktore latalem bez skutku, moze pomysle, ze celowo Ci wystawili skoro mi sie nie udalo?

Teorie mozna dokladac po swojemu, a to ze mialem bana za multi, mimo ze ktos dostal konto kilkaset km ode mnie pokazuje o kompetencji tej gry.

Mimo wszystko na nikogo nir wyslalem ticketa, nie chcialem tego robic.

Dorabiacie swoje teorie na podstawie domyslow. Anielica tez probowal mi wmowic, ze jestem bez skilla bo zezlomowalem mu flote a nie zgralem reckow, a kilka dni wczesniej sam wysylal recki po ataku, niestety braklo mi 30 sekund...

Wywnioskowal, ze jestem bez skilla bo nie zgralem reckow, ale nie wzial pod uwage, ze moglem miec zgrzany telep, flote podzielona, bo lot byl czystko przypadkowy.

Na Waszego nowego anonimowego czlonka sojuszu tez raz lecialem calkowicie bez zadnego skana, dlaczego to wiem tylko ja, ale gdyby atak wszedl, to tez oznaczaloby, ze mi flote wystawil bo nawet nie skanowalem?

Gryzliemu sciagalem moona o 12 w poludnie piszac z nim przez godzine, to tez oznacza, ze mi wystawil flote?

W sumie czemu nie? Czemu by nie przyjac takich teorii? Bo nie bylo ticketow?

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• nie ja ciebie zgłaszałem, tak ogólnie mam to gdzieś już pisanie bo to nic nie daje stwierdziłem po ostatnim jak napisałem tylko jednego na tym uni gdy mi noobek spamował podgląd i na discordzie z "GO" o szybką reakcję nic to nie dało.

https://prnt.sc/1PPDgxLH5MVI

https://prnt.sc/Pq-DvbaUznQH częściowy screen bo dalej nie warte czytania spam podglądu pow. 24h

Nikomu nie zaglądam w ogródek czy ktoś oddaje czy robi co z kontem chce to że akurat miałem w nicku oddam to tylko dlatego że taka moda była że wszyscy mają to i ja też "wszyscy mają mambę mam i ja" 8o a nikomu nie miałem zamiaru oddawać trolowanie takie na tamten czas jak potem zauważyłeś Mario to potem był "Zły wilk" to ja zmieniłem na "Zły kundel" :)

Ale pomijając wszystko starcie fajne bo odbiegamy od tematu 8)

• Potwierdzam lot z partyzanta - nie dziwi mnie to bo nie trzeba skanować jak się jest bacznym obserwatorem

Graty akcji - ja pepiczko turków sam tępiłem jak mogłem za swoje saty- ten akurat jak poleciałem na dzika w US to podniosł i nie przyjął bitwy rozwałki

Dawno nie widziałem spadaka więc Graty

• Graty akcji i spadaka :) tu na uni chyba jeszcze nie było, albo nie pamiętam. Dobrze wykonane.

Twoj kolega z sojuszu tez zezlomowal Lucyfera mimo, ze byl aktywny. Skad to wiem? Bo kogos skanowal, a 13 minut pozniej byl zezlomowany, moze tez wystawil flote?

Lucyfera tu na uni trafiłem już 3x - wszystkie starcia są na forum. I nigdy nie czekałem aż lampa zgaśnie - wlot zawsze był na aktywce bo ta aktywka praktycznie i tak nigdy nie gaśnie. Jestem niemalże pewny że lecą na bocie i staram się to zwalczyć i w pełni podpisuje się pod tym co napisał wyżej Mario na temat botów.

• Graty akcji i spadaka :) tu na uni chyba jeszcze nie było, albo nie pamiętam. Dobrze wykonane.

Lucyfera tu na uni trafiłem już 3x - wszystkie starcia są na forum. I nigdy nie czekałem aż lampa zgaśnie - wlot zawsze był na aktywce bo ta aktywka praktycznie i tak nigdy nie gaśnie. Jestem niemalże pewny że lecą na bocie i staram się to zwalczyć i w pełni podpisuje się pod tym co napisał wyżej Mario na temat botów.

Ja Kobra tego nie neguje, ja pisze tylko co jak z boku wyglada, jesli Lucyfer kogos skanowal, a Ty po minucie puszczasz atak z lotki, to moze wygladac ze on Ci ta flote wystawil. Moze... Ale nie musi, teza jest obrana wedlug domyslow tak jak i u mnie. Po fakcie i logach GO podjal taka decyzje, ale ja w trakcie skanow i ataku moglem miec rozne teorie na temat tego co sie dzieje z kontem Victora. A moze konto bylo przygotowywane dla kogos innego, a po prostu ubieglem i dlatego poszlo na U? Jak widac nie skanowalem tylko ja, a moze wystartowalem od razu jak zobaczylem surowce. Przeciez kazdy flociarz wie, ze lecac obserwuje sie statystyki, kazdy wzrost floty bylby dla mnie sygnalem, ze albo zawracam albo sprawdzam co sie dzieje. Przypuszczam, ze kazdy skanowal z tego samego powodu co ja, czyli zobaczylismy, ze flota zniknela wiec skany ida w poszukiwaniu resztek lub czegos co sie uchowalo.

Co do dzisiejszej akcji, tak akcja na spadaka, co najlepsze serco sam postawil moona wiec zadanie bardzo ulatwione. Chyba sie tego nie spodziewal co sie stalo, wszak mialem dosc daleko.

Pozdrawiam Was, ja Wam zycze jak najlepiej, mimo ze w grze stoimy po roznych stronach to staram sie byc takim samym czlowiekiem tu jak i w zyciu prywatnym czy gdziekolwiek sie udzielam/pojawiam.