Dzień dobry,
Zakładam ten temat z myślą uzyskania informacji bądź wytłumaczenia jak doszło do ów sytuacji .
Niestety nie jestem wstanie uzyskać informacji od tymotheus oraz nie chce on podbić sprawy do SGO , dodatkowo wmawiając mi że screeny które dałem powinny być pełnym zrzutem z ekranu.
Przyjacielu jakbym wiedział że coś takiego będzie miało miejsce , to bym Ci nawet nagrał ekran pod początku do końca lotu, wraz z komentarzem, abyś miał szansę zrozumieć co się zdarzyło na koniec lotu
ale zapewne wtedy dostał bym informację że support linków do yt nie otwiera
załączam screen z painta gdzie zebrałem wszystko tak aby było w jednym miejscu
Sprawa tyczy się kontry z tego st
Antharas [SzO] & Finito_GJ_GF [SzO] & Megan [SzO] & Lord Valhalla 7 [SzO] vs. 49DUCH49 [BHW] ~ 70435.57%
co ciekawe sam obrońca wpisuje się w temacie , tłumacząc co się zadziało i mówi o lagu
od tymotheus w pierwszym tickecie dowiedziałem się że źle zrobiłem synchronizację , no i ktoś zrobił to lepiej ,
ok gość chyba nawet załącznika nie otworzył , spoko
Do tłumaczenia
Kontra wyliczona co do sekundy powrót floty obrońcy 21.10.38
Recki wysłane na 21.10.40 musiały pójść jako pierwsze ponieważ obrońca był zbyt daleko i wtedy byłoby pewne że złomu nie zbiorę
atak spasowany na 21.10.39 (na screenie widoczne dwa możliwe czasu powrotu floty z założeniem 100 i 95 % prędkości przy wysyłaniu)
na kolejnym screenie widać moment przed samym wlotem, upewnienie się że coś może się nie podstawiło , aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć czy tej sondy nie zawróciłem ostatecznie.
No i do sedna , flota dolatuje, kontra trafiona , recki wracają z jakimś groszem oO
na następnym screenie widać czas raportu
21.10.40 - jak ? przecież wlatywało w 39 sekundzie a nie 40 no ale ok spoko, lag
21.10.41 - czas recków które były wysłane na 40, znów +1 sekunda , recki wchodzą na 41
ostatni screen, rozmowa z obrońcą który kopiuje mi swoją zbiórkę pz z czasem 21.10.41 !
jakim cudem , moje recki które zostały wysłane na ponad 1h 10 m przed powrotem floty obrońcy, który nawet jeszcze nie wiedział że będzie miał zapiętą kontrę
wpadają przed moimi reckami na tą samą sekundę i zbierają złom ?
Prosiłbym o racjonalne wytłumaczenie sprawy a nie wciskanie mi kitu że zrobiłem złą synchronizację , ponieważ jak widać ów argument jest wręcz śmieszny i niedorzeczny.
Podkreślam również, że temat zakładam ku przestrodze , proszę o konstruktywne wypowiedzi
kruszynka Panda Kasia321 smoki