Klatki filmow i cytaty. Oczywistym jest podanie tytułu filmu, ale proszę takze o cytat głównej postaci majacy miejsce zaraz po tej scenie.
XXX: .................................!
YYY: Ciekawa propozycja...
Klatki filmow i cytaty. Oczywistym jest podanie tytułu filmu, ale proszę takze o cytat głównej postaci majacy miejsce zaraz po tej scenie.
XXX: .................................!
YYY: Ciekawa propozycja...
Matrix Revolution.
Trinity: You wanna make a deal? How about this. You give me Neo, or we all die, right here, right now.
Nie sposób się nie zgodzić, brawo.
Wiedziony rozporkiem bohater, podpada lokalnemu bossowi. Ten wysyła go na przymusowe wakacje z dala od swej kobity. Ścigany przez potomków Tuhaj Beja szczęśliwie trafia na mocno zakrapianą stypę. Ale jak to na wsi bywa, dwóch się pobiło i poszli spać. Na domiar złego na miejsce przybyła gościu z urzędu pracy i w drodze losowania werbuje naszego bohatera i kilku świniożerców do pracy sezonowej. Nie mając Ubezpieczenia na życie trafiają na jakieś zadupie, gdzie nasz bohater zmierzy się nie tylko z własnymi słabościami.
13 wojownik?
TAK. Czynasty.
Spróbuję jak Mick
Życie młodego chłopca jest naznaczone pechem. Zostaje porwany, następnie jego pierwsza dziewczyna zostawia go dla jego brata, by ostatecznie uciąć jaja jego synowi (i zostać zabitą przez jego córkę). Jego żona, którą jawnie zdradza, rodzi mu dziecko, które niemal natychmiast umiera, następnie żona go porzuca. Kolejna partnerka zostaje zabita. Kolejna żona rodzi mu dzieci (wspomnianego syna od jaj i córkę), po czym umiera w połogu. Kolejną partnerkę zabija sam, a ostatnia go porzuca.
Brzmi jak GOT, nie ogladałem, a historyjka gorcza niż w micie o Edypie. To może być też któryś z seriali tureckich, słyną z napiętej fabyły i częstych zwrotów.
[ciach]
Brzmi jak GOT, nie ogladałem, a historyjka gorcza niż w micie o Edypie. To może być też któryś z seriali tureckich, słyną z napiętej fabyły i częstych zwrotów.
Nie i nie. Serial, fakt, zachodni, nie indyjski, nie japoński, nie egzotyczny.
/odniesienie do skasowanego posta usuwam - Administrator Forum Toadie
Dziękuję za dodatkowe informacje. Na podstawie tego opisu wydaje się, że mówimy o amerykańskim serialu "Sons of Anarchy" (Synowie Anarchii). Opisujesz w nim życie młodego chłopca, który jest częścią motocyklowego gangu. Serial opowiada o jego tragicznych doświadczeniach, rozmaitych związkach i dramatycznych wydarzeniach, które go otaczają. Czy to jest właściwy tytuł, o którym myślisz?
To mi wygenerował chat gpt, po odrzuceniu wersji z Grą o Tron.
Otóż nie, chyba że udowodnisz mi, że masz rację.
Jakaś podpowiedź może, serial jest ekranizacją cyklu książek.
Upadek Królestwa?
Prawidłowo
Serial który jest kontynuacją cyklu filmów, występują te same postacie, ci sami aktorzy. Jedynie zaskakujące trochę jest, że serial premierę miał prawie 34 lata po premierze pierwszego filmu.
Willow, film z 1988 serial 2022
Również zapytam o serię filmów, nieco młodszych niż Karate Kid i Willow, ale skierowanych do widzów mniej więcej z tej samej grupy wiekowej Było to pięć filmów telewizyjnych, z których każdy został wyemitowany po raz pierwszy w ciągu ostatnich dwóch tygodni danego roku (nie wiem niestety czy chodzi wyłącznie o edycję polską czy inne również). Filmy kręcone były m.in. w Tajlandii, na Kubie, ale również w Czechach i na Słowacji. Tematyka podobna trochę do Mulan, czyli dotyczy kobiety przebierającej się za mężczyznę. Odtwórczyni głównej - tytułowej - roli urodziła się w 1963 roku.
W większości filmów brała udział Brigitte Nielsen.
Fantaghiro (wł. Fantaghirò) − cykl filmów telewizyjnych produkcji włoskiej w reżyserii Lamberto Bavy, nakręcony w pięciu częściach, z których każda dodatkowo podzielona jest na dwa odcinki. Premiera pierwszej części miała miejsce w 1991 roku, ostatniej w 1996 roku. Scenariusz pierwszej części baśni powstał na kanwie ludowej baśni toskańskiej.