TYTUŁY FILMÓW I SERIALI

• Serial USA, który pojawił się niedawno w telewizji o podróżach w czasie. Kontynuacja wcześniejszej starszej wersji serialu.

O jaki serial chodzi?

Nowy serial o cofnięciu się czasie bohaterów. Produkcji USA.

Jaka jest różnica między tymi pytaniami?

W pierwszym pytaniu wyżej jest napisane, że serial jest o podróżach w czasie, czyli bohaterowie ciągle podróżują w czasie w tym serialu. Dodatkowo napisane jest, że chodzi o kontynuację. Więc krąg seriali jest mocno zawężony.

A w drugim pytaniu chodzi o serial, w którym bohaterowie cofnęli się raz w czasie.

Czyli też jest krąg seriali nowych dość zawężony.

Myślałem ,wampek, że to dość prosta dedukcja no ale ok. :D Za trudne. :D

To podpowiedź gotowa wraz z wyjaśnieniem. Może teraz prościej będzie znaleźć tytuł.

• Outlander

Nie, bo to stary serial a w pytaniu jest jasno napisane, że to nowy serial.

Dodam, że dopiero od niedawna transmitowany w polskiej telewizji.

W pytaniu jest mowa o bohaterach czyli liczba mnoga, wielu bohaterów a w serialu Outlander z tego co wiem, przenosi się tylko jedna osoba.

• w którym bohaterowie cofnęli się raz w czasie.

bardziej opis Travelers pasuje - typ z podrożą umysłu.

Doprecyzuj pytanie na początku bo jak zwykle ogólnikowe zdanie napisałes i nabijasz posty na podpowiedzach, a w quize nie chodzi o to by nie dało się odpowiedzeć bez korzystania z twoich 100 kół ratunkowych; ogarnij sobie ten temat w końcu...

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited 3 times, last by Crysis ().

• bardziej opis Travelers pasuje - t

Nie, nie pasuje bo to stary serial jest a ten jest nowy. Napisałem wyraźnie.

Dodam, że dopiero od niedawna transmitowany w polskiej telewizji.

Jest doprecyzowane. Tu masz znaczącą podpowiedź. Jest jeden taki serial . Charakterystyczny opis podałem

Od niedawna w tym roku zaczęli emisję serialu. kluczowa wskazówka.

Napisałem, że to nowy serial czyli z tego roku.

Nowy serial o cofnięciu się czasie bohaterów. Produkcji USA.

Mówią na innych, że nie czytają ze zrozumieniem a sam nie potrafisz.

• Nowy serial o cofnięciu się w czasie bohaterów. Produkcji USA.

Nie zgodze się, bo bazując na pierwotnym pytaniu, czyli tym niedopowiedzianym serial Travelers/Podrożnicy (2016-18) pasuje idealnie. Zespół przenosi się z dystopijnej przyszłosci (by jej zapobiec) zastępując świadomość ludzi z XXI wiek. To czy coś jest nowe czy stare jest względne. Dla mnie nowe to jest to co zrobiono conajmniej w ostatnim 10-leciu. Zamiast pisać ,,nowy,, określ okres czasu; mącisz jak zawsze i próbujesz tuszować swoje złośliwe celowe błędy , nie ma usprawiedliwiena, jak nie umiesz zadawac pytan to może zajmij się tym co umiesz najlepiej, czyli dawać na szybko odpowiedzi wysane z palca.

edit: sprzed roku, nie wiem czy to jest nowe - The Lazarus Project (2022), może to jakis animowany badziew, ja finiszuje, lubie ten temat ale widać g#* o się znam

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Nie zgodze się, bo bazując na pierwotnym pytaniu, czyli tym niedopowiedzianym serial Travelers/Podrożnicy (2016-18) pasuje idealnie. Zespół przenosi się z dystopijnej przyszłosci (by jej zapobiec) zastępując ś

A ja się nie zgodzę z twoim rozumowaniem bo nowy to nie jest z przed 10 lat, tylko to już jest stary. Nowy to taki z tego roku czy zeszłego. Tu się przenoszą bohaterowie a nie ich świadomość.

Lazarus nie bo to jest Wielka Brytania. A ten serial jest produkcji USA co łatwo sprawdzić a czego nawet nie zrobiłeś tylko spamujesz i prowokujesz.

Ponad to serial Podróżnicy cofają się cały czasz z tego co Kojak a tu chodzi o jedno cofnięcie się w czasie.

Już poszło kilka podpowiedzi między czasie też/. Więc trzeba traktować to już jako całość

Qnick i inni zobacz jak ty zadałeś swoje pytanie bardzo podobne do mojego, także za nim coś skrytykujecie to popatrzcie na swoje pytania,

Następnym razem będę się starał unikać takich wyrażeń ale nie można podać roku. Wystarczający szczegół to podróż w czasie jaki podałem.

• Dobrą podpowiedzą byłby kanal tv i typ podróży - te 10 o kóre tu kiedyś pytałem. Nic nie mogę znaleźć wiec to pewnie jakies jednorazowe zdarzenie, coś niszowego lub niskobudżetowego.

Następnym razem będę się starał

Zobaczymy czy moje spamowanie przyniesie efekt, bardzo ciekawe. Wystarczyło opisac jakiś istotny dialog czy scene które wyklucza wszystkie inne mozliwosci. Na większość twoich pytań albo nie da sie ospowiedzeć albo wszystko pasuje, wiec coś nie gra.

• Dobrą podpowiedzą byłby kanal tv i typ podróży

To może jeszcze podać link z tytułem. no bez przesady.

Twoje zagadki są o wiele bardziej zamotane niż moje.

Wystarczyło opisac jakiś istotny dialog czy scene które wyklucza wszystkie inn

To co napisałem wyklucza wszystko inne. Odpowiedziałem na wszystkie argumenty. Jedynie słowo ,,nowe'' można byłoby opisać w inny sposób.

Dodałem wskazówkę, że pojawiło się w tv polskiej. Więc nie ma za wiele możliwości a jedynie trzeba było albo go ogląda albo umieć znaleźć.

Jak dla mnie pytanie jest dość łatwe. ale trzeba się trochę naszukać. Trzeba wiedzieć jak. Pomyśleć i wszystko jest ok. Pasuje raczej jedna odpowiedź. Każda z dotychczasowych nie pasuje i podałem dlaczego.

..

Podsumowanie zagadki/ wskazówki:

Nowy serial o cofnięciu się w czasie bohaterów. Produkcji USA.

chodzi o serial, w którym bohaterowie cofnęli się raz w czasie.

że dopiero od niedawna transmitowany w polskiej telewizji.

• He he. Nie doczytałeś, zresta sie nie dziwie. Nasz forumowy mądrala uważa, że nowy serial to taki z sprzed max roku. Ja szukałem na prawdę długo i nic nie znalazłem, więc te całe podroże w przeszłość to chyba były jakieś retrospekcje i się naszemu doktorkowi pokiełbasiło, a teraz jak to ma w zwyczaju tego nie przyzna, bo odwagi mu brak.

• Bureau of Time Intelligence (2022-)

A group of secret agent time travelers from WWII Nazi Germany, band together to prevent the Nazis, who are also traveling in time, from altering the past and the future so they can remain in power.

Niezłą propagandę uskuteczniasz na forum... Było jeszcze kilka podobnych superprodukcji, ale sobie daruję ich wypisywanie. Co do podpowiedzi to festiwal inteligencji pogazałeś - znajomosc miast jak nie oglądało się tego chłamu noc nie daje, sie podaje ocene, wytwórcę itp. Wiesz co to wyszukiwanie zaawansowane?

• Co do podpowiedzi to festiwal inteligencji pogazałeś - znajomosc miast jak nie oglądało się tego chłamu noc nie daje, sie podaje ocene, wytwórcę itp. Wiesz co to wyszukiwanie zaawansowane?

Nie, to nie to, cokolwiek to jest. Ponieważ tego nie transmitują w tv. Nawet nie wiem czy to serial.

Kurcze taki widać inteligent z ciebie właśnie. Można się łatwo domyśleć o jakie miasto chodzi. A potem łatwo znaleźć nawet w goglach. :D

Ale widać to za trudne i nie komentuj głupkowato. :D

Zresztą tam grupa podróżuje chyba cały czas a pytanie brzmi, że raz się cofnęli.

Nie czytasz tego o jest w pytaniu, że raz się cofnęli. To jest ważne. Oni nie podróżują bez przerwy.