TYTUŁY FILMÓW I SERIALI

• Zbyt długo już nie było odzewu więc zadaje jako stwórca tematu.

Szkoda, że sam się tak nie wyrywasz do odpowiedzi gdy kieruje się do ciebie konkretne pytanie... jako osoba uprawniona do zadania pytania nie wyrażam zgody byś to właśnie ty zadał zagadkę, ponieważ psujesz poziom konkursów. Miałem ostatnio ograniczony dostęp do tego forum stąd opóźnienia. Jutro zadam pytanie.

• Obcy?

Obcy, możesz zadawać

Miałem ostatnio ograniczony dostęp do tego forum stąd opóźnienia. Jutro zadam pytanie.

Miałeś wystarczająco dużo czasu. Miesiąc., mogłeś zadać pytanie ale tego nie zrobiłeś. Nie zadałeś z innych przyczyn niż napisałeś.

Dla ciebie albo poziom jest za wysoki albo za niski. To już twój problem.

jak masz ograniczony poziom to psujesz szybkość quizu.

Mogłeś zadać pytanie wczoraj to napisałeś tylko jakieś farmazony zamiast zadać pytanie. Tak działasz. daj spokój. Nie wypowiadaj się na mój temat. Najpierw spójrz na siebie. Jaki ty reprezentujesz pizzom a zwłaszcza kultury. Nie wesz sam co wcześniej napisałeś.

• A niech sobie zada pytanie, lepiej tu niż założy TYTUŁY FILMÓW I SERIALI II, III,IV,... , bo poprzedni quiz trafił na mur ze stali i betonu, a juz najlepiej niech ten mur sam zbuduje i zburzy za jednym zamachem.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• 69? :D

Tak ogólnie to chodzi o zadawanie pytań w celu uzyskania jaki to tytuł filmu lub serialu/

To tak na marginesie ale widać dość, że długo zwlekałeś znów aż po upomnieniu to jeszcze nie wiedziałeś jakie pytanie zadać. :D

zabawa trwa

• chodzi o zadawanie pytań w celu uzyskania jaki to tytuł filmu lub serialu/

No patrz... nawet tobie zdarzy się czasem napisać jakąś wartościową uwagę

Ok, to zmienię pytanie...

Tytuł filmu w którym ojciec i syn gra ojca i syna.

Na marginesie....

69? :D

Twoi rodzice powinni poświęcać więcej czasu na kontrolę twojej aktywności w sieci... ewidentnie wchodzisz nie tam gdzie w twoim wieku się powinno

• Zgadza się, teraz Ty zadajesz

Shit... Czytać nie potrafię, jeszcze można było dać 1000 lat po ziemi. Nie wiem czemu omylnie zrozumiałem, że chodzi o film w którym ojciec i syn to ten sam aktor i przeszukałem pół bazy filmwebu :D

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ostatnio czytałem książkę Mavericks A. Craiga. Tam jeden z bohaterów, zmusza drugiego do oglądania 'klasyki' kina lat 80. Oto przykład opisu filmu:

-Joe, już dość się nacierpiałeś, więc pozwolę ci obejrzeć film '...'.

-Spoko! Widziałem go! Kolega taty miał trans ama, którym jeździł Bandzior. Oczywiście nie oryginał, tylko kopię. Gdy byłem w liceum, uważałem, że to odjazdowa bryka - wyznałem z radością, nie wierząc we własne szczęście. Potem jednak zmartwiałem, przypominając sobie, że Skippy jest dupkiem i że cały wszechświat jest przeciwko mnie. - Chwila... - Zacząłem nabierać podejrzeń. - Druga część była do kitu. Chyba jej nie wybrałeś, co?

-'... 2' zasłynął jako barachło nakręcone wyłącznie dla kasy. Ale nie będziesz go oglądać.

-Och, dzięki Bogu.

-Zamiast tego pokażę ci część trzecią.

-Że co? Niemożliwe - żachnąłem się. - Teraz już zmyślasz. Nie było trójki!

-Tak ci się wydaje, ponieważ trzeci film z tej serii nie wyróżniał się niczym wartym zapamiętania.

Kurde. Miał rację. Trójka rzeczywiście powstała. Na szczęście zlitowałem się nad samym sobą i usnąłem po jakiejś godzinie, a Skippy nie budził mnie przez kolejne sześć.

No więc pytanie brzmi, jaki film oglądał Joe? Dodatkowo wspomnę, że tłumaczenie tytułu tego filmu na język polski, jest naprawdę majstersztykiem, przy którym 'Szklana pułapka' dla 'Die Hard' wydaje się wiernym przekładem.

• Mistrz kierownicy ucieka

mnie to jedynie pasuje, tytuł nietrafiony

film z serii lina lat 80

3 częściowy

klasyka filmowa

wszystko pasuje

ewidentnie wchodzisz nie tam gdzie w twoim wieku się powinno

haha żart ci się wyostrzył

wiesz normalny facet to myśli o takich rzeczach

może z tobą jest cos nie teges :D